Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saoll canımmm allahn evladınıda senide korun inş..

bende yapicam yaaa cook guzellll

loorim cok basit ve kolay .ben tatli olsun diye icine bi cay bardagi kadar pudra sekeride koydumm.... .sen istersen koyabilirsin yada tam tarifdeki gibim yaparsinnn..sadece üstünede serpebilirsinnnn nasi istersennn

ama öyle ayri ayri gönderecem diyosunnn ya miamoremm bide yazik esin verecekmis ya postaneye o yüzden ben utaniyorum öyle olunca ..zaten bu ay gecti martta göderirdin zahmet olmazsa size:26:

yaa bosver zahmeti. bu ay esim gönderiyor sen dua et 28 inde ehliyetimi alayim. o zaman ben kendim getiririm sana ovulasyon testini, sende kurabiye yaparsin. sen yarin eline gecince hemen ic. bayagi gönderdimmmmm. bende daha var gerekirse yine gönderirimm..

loorim cok basit ve kolay .ben tatli olsun diye icine bi cay bardagi kadar pudra sekeride koydumm.... .sen istersen koyabilirsin yada tam tarifdeki gibim yaparsinnn..sadece üstünede serpebilirsinnnn nasi istersennn

bende tatli severim yasakhayalimm icine koyarimm ama cook guzell yaaa

hayırlı olsunnnn canımmm

miamoremm giderken benide al

pazartesisevmezimm insallahh arastirmalara gerek kalmaz canim kuzucugun 1 yil gecmeden gelir insalalhh..

bundan önce hic bi tahlil ne yaptirmadinizmi sperm yada sende hormon tahlili ne giibi

ben normal jinekoloji muayenesi olmuştum tatlım, bide tiroid şeker falan bakıldı... doktorlar sağ olsun bir yıl çocuğunuz olmazsa bakalım diyip yollamayı pek sever biliyosun..

oooff off diyorum sadece... çevremde millet doğurdukça herkes bana mahalle baskısı yapıyo..sanki ben istemiyorum!

keşke olmuş olsa, keşke sen bana hak ettiğim için fırça atmış olsan, keşke ben ayın4 ünde bu gün söylediğim her şey için utansam.

ne oldu canlar ne içiyonuzda hamile kalıyosunuz, aynından ben de istiyorum

civan percemi ve aslan pencesini adetinin ilk günü karistirarark cay yapacaksin günde 3 bardak iceceksin. adetinin son günü cayi birakacaksin. sadece adet zamani icebilirsin.

nasılsınız bakalımm..ben artık kk da çok takılamıyorum size de birselam vereyim dedim..hepiniz iyisnizdir inşallahh..üzerinize afiyet ben grip oldumm fenayımm.kör topal idare ediyorumm..öptüm siziii

canımm sni görmek kada güzellll geçmiş olsunn canım çokkk

anladim pazartrsi sevmezimmm doru doktorlar ilaki bi yili bekle derlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…