- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.361
bende yapcam bunu hatta du belki yarın hastane dönüşü yapı veremmm
bende yapcam bunu hatta du belki yarın hastane dönüşü yapı veremmm
Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsinizarkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah
bende yapicam yaaa cook guzellll
ama öyle ayri ayri gönderecem diyosunnn ya miamoremm bide yazik esin verecekmis ya postaneye o yüzden ben utaniyorum öyle olunca ..zaten bu ay gecti martta göderirdin zahmet olmazsa size:26:
loorim cok basit ve kolay .ben tatli olsun diye icine bi cay bardagi kadar pudra sekeride koydumm.... .sen istersen koyabilirsin yada tam tarifdeki gibim yaparsinnn..sadece üstünede serpebilirsinnnn nasi istersennn
tatlimmmmm geldimmm. Alttan muayene etti. kan tahlili aldi yine. ultrason ile bakti alttan, cok iyi dedi. ekranda gösterdi minicik bisiiii:)))) ama dogum tarihini 5 Aralik dedi. Kullandigin vitamin cok iyi gelmis iyi koruyor bebegi dedi. vitaminimi degistirdi. o kadar. 8 Martta bir daha gidecegiz:))))))
yaa bosver zahmeti. bu ay esim gönderiyor sen dua et 28 inde ehliyetimi alayim. o zaman ben kendim getiririm sana ovulasyon testini, sende kurabiye yaparsin. sen yarin eline gecince hemen ic. bayagi gönderdimmmmm. bende daha var gerekirse yine gönderirimm..
pazartesisevmezimm insallahh arastirmalara gerek kalmaz canim kuzucugun 1 yil gecmeden gelir insalalhh..
bundan önce hic bi tahlil ne yaptirmadinizmi sperm yada sende hormon tahlili ne giibi
demeyin zaten sakın olmuyo diyebak ben 7 yıl olacak evleneli kaç kez tüp bebek yaptırdım kendi ailellerimizden başka kimse bilmiyo bebek için tedavilere gittiğimizi
kimseyi ilgilendirmez:18: bizim meselemiz bu ama türkiye şartlarında işte sağolsun hanımlar çok meraklı acabalarla uğraşmaktan
artık kimseye bebek görmeyede gitmiyorum sorulardan bunaldığım için
bide sormuyolarmı bilerek canımı acıtmak için senin çocuk nerdediye deli oluyorum o zaman bida dicem öyle soranlara benim çocuk okulda falan uydurcam bişeyler
bebeğim nie öle diosunnn kul sıkışmadan hızır yetişmez der annem sen içini rahat tut aklını özgür kıll elbette olur hem dielim olmadı tıp çok ilerleri artıkk herşeyin bi çaresi vardır be canımmm :26::26::26: deme böle daha 10 ay olmuşş hiç bi sorun olmadığı halde 10 yıldır umutluca bekleyen bir kadın tanıorum ben hepimizden daha hayat dolu maşşalh bi kerede ağzından duymadımm olmıcak dedğinii hep pozitif Allah büyüktür diio Rabbim daha büyük acı vermesin dioo bizde böle demeliyizz...
sen başta hata yapıosyn dahası baştann bitiosun olayıı 10 gün önceden test yapmışsınboşa uğraşmıyayım demek ne demek olumu hiçç bi tanemm yawww hemen bu kadar pes etmeyelimmm ne olurr daha o kadar yuolun başındayızkii Rabbim önür verirse kim bilir daha neler belior bizi .....
biraz sert oldum belki ama seni bir türlü anlayamıorumm canımm benn test ne kadar bilebilir dimi oda Allhtan gelmedi insan yapması bişeyy adamlar koca koca binalra yapıo 100% güvenli dioalr
ne oluo bi sel bir deprem yetiooo oonların %100 güvenini batırmayaa .... demem o ki yapma böle tam git doktora de böl böle uğraşırouzzz merak ediorum nie olmuo die ama daha dere yokken paça sıvama ya olmazsa die düşünmee olacak hayırlısı ile deee
yaa tatlim ise yaricaksaaaa zahmet mi olurr... insan simdi bir seye sahip olunca herkes sevinsin istiyor.. eger kadinin dedigi gibi ise yariyorsa sende de yaramasi lazim. bana en gec üc ay icinde hamile kalirsin demisti, ben daha iki ay icmistimmmmmm
hayırlı olsunnnn canımmm
ben normal jinekoloji muayenesi olmuştum tatlım, bide tiroid şeker falan bakıldı... doktorlar sağ olsun bir yıl çocuğunuz olmazsa bakalım diyip yollamayı pek sever biliyosun..
oooff off diyorum sadece... çevremde millet doğurdukça herkes bana mahalle baskısı yapıyo..sanki ben istemiyorum!
keşke olmuş olsa, keşke sen bana hak ettiğim için fırça atmış olsan, keşke ben ayın4 ünde bu gün söylediğim her şey için utansam.
ne oldu canlar ne içiyonuzda hamile kalıyosunuz, aynından ben de istiyorum
nasılsınız bakalımm..ben artık kk da çok takılamıyorum size de birselam vereyim dedim..hepiniz iyisnizdir inşallahh..üzerinize afiyet ben grip oldumm fenayımm.kör topal idare ediyorumm..öptüm siziii
ben cikiyorummm, herkese iyi aksamlarrrrr. Yasakhayal, Loori cok öptüm yarin görüsürüzzzzz....Allah a emanet olunn
miamoremm giderken benide al
canim benimmmm almam mii. esin izin verirse elbette alirimm. ben Almanya ya geldigimin haftasina atladim Hannover e gitmistim. Navigasyon olduktan sonra kaybolmayiz merak etme:))
saoll canımmm eskileri pokudum öle geldimmm
ana sen yapmadinmi daha ben bilem yaptimm
ben normal jinekoloji muayenesi olmuştum tatlım, bide tiroid şeker falan bakıldı... doktorlar sağ olsun bir yıl çocuğunuz olmazsa bakalım diyip yollamayı pek sever biliyosun..
oooff off diyorum sadece... çevremde millet doğurdukça herkes bana mahalle baskısı yapıyo..sanki ben istemiyorum!
keşke olmuş olsa, keşke sen bana hak ettiğim için fırça atmış olsan, keşke ben ayın4 ünde bu gün söylediğim her şey için utansam.
ne oldu canlar ne içiyonuzda hamile kalıyosunuz, aynından ben de istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?