Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hmmm yarın doktora dicem ya canımm ne olduğunu bilimde öle diimmm inş. kıvırım yawww :26::26::26:

yaw doktora söyle de reglimden iki gün önce test yaptigimda pozitifti sonra 5 gün sonra ne diddetli kananmam oldu .de sonra kananmam bitince test yaptim tekrar negatif cikti test de agla ardindan

yaw doktora söyle de reglimden iki gün önce test yaptigimda pozitifti sonra 5 gün sonra ne diddetli kananmam oldu .de sonra kananmam bitince test yaptim tekrar negatif cikti test de agla ardindan

hmmmm yawww heyecan yaptımm şimdiii illaki 3mü olmalı yaww 2 desek olmasmı acepp

loorim noluyo yaw bana siddetli yerine diddetli yazmisim su an gülmekten ölüyomm

lorim ilhananzim farketmemis ama sen farkettin bak yine görüyonmuu

kimyasal gecelik ne yaw..kimyasal maddeye kasi giyilen bi elbise galibaa

fark ettim yasakımdaaa anladım geceliğinn gebelik olduğunuu

yaw olur sen ayrintili konusmana gerek yok kimyasal yasadim tesste cikti sonra kanamam oldu tutunamadan gitti sonra test yaptim yine negatif cikti de

ne bilim yasakım herşeyi detaylıca düşünüorum madem bi yalan sölicem önce alt yapımı sağlam yapmalıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…