- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.381
yok csnımmm yuaww vala aslında canımda istedi ha kalkıp şindimi yapsamm
yok csnımmm yuaww vala aslında canımda istedi ha kalkıp şindimi yapsamm
herşey düzelcekk canımmmmben normal jinekoloji muayenesi olmuştum tatlım, bide tiroid şeker falan bakıldı... doktorlar sağ olsun bir yıl çocuğunuz olmazsa bakalım diyip yollamayı pek sever biliyosun..
oooff off diyorum sadece... çevremde millet doğurdukça herkes bana mahalle baskısı yapıyo..sanki ben istemiyorum!
keşke olmuş olsa, keşke sen bana hak ettiğim için fırça atmış olsan, keşke ben ayın4 ünde bu gün söylediğim her şey için utansam.
ne oldu canlar ne içiyonuzda hamile kalıyosunuz, aynından ben de istiyorum
bende puding olsaydi simdi yapardimm
yarin alda yappp loorimmmm
yarin cikarsam alirim yasakhayalimm
lorim ben cilekliyi denedim bide cikolota pudinglisini deniycem bi kac gün sonra
bende puding olsaydi simdi yapardimm
bende ilk cileklisini denicem yasakhayalimmm
çokk üşeniorumm yawww saba işim olmasa yaparınn aslında amaüşendim şindii yawww
lorim ben cilekliyi denedim bide cikolota pudinglisini deniycem bi kac gün sonra
çokk üşeniorumm yawww saba işim olmasa yaparınn aslında amaüşendim şindii yawww
acep hangisi güzel olyooo yawww buarada pudingi içine koyunca ne oluo yumaşakmı olyoo
doru sen onu bi deneilhananzim giittii deniycek galibaaaaaa
acep hangisi güzel olyooo yawww buarada pudingi içine koyunca ne oluo yumaşakmı olyoo
yaww yasakımmmm bişey sorcam kimyasal gebelik ni demekk biliosun senn:26::26::26:
ilhannazim kimyasal gecelik yine yumurtayla sperm dölleniyo rahme tutunamadan kanla atiliyo.. erken test yapan kimyasal oldugunu anliyo test yapmayan anlamiyo reglle atiliyo..yada bi kac gün regl gecikesi oluyo siddetli kanamayla atliyo vücuttann
ilhannazim kimyasal gecelik yine yumurtayla sperm dölleniyo rahme tutunamadan kanla atiliyo.. erken test yapan kimyasal oldugunu anliyo test yapmayan anlamiyo reglle atiliyo..yada bi kac gün regl gecikesi oluyo siddetli kanamayla atliyo vücuttann
yaw kimasal gebelik yazacaktim kimyasal gecelik yasamistimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?