- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.421
Hoşbuldum habibtemmm nasılsııın???
hosgeldinnn hancegimmm nasil oldun iyimisin?
Şimdi daha iyiyim bitanemmm teşekkür ederim,ağla ağla içimi boşalttım,iyiyim ama şimdi
canlar ben teldeyim anlamissinizdir sessiz olusumdan
saol habbitemmm iyiyim kuzum benimm sen nasi oldunnnn :26:
Şimdi daha iyiyim bitanemmm teşekkür ederim,ağla ağla içimi boşalttım,iyiyim ama şimdi
Eve geldiğimden beri ağladım ağladım rahatladım..Ama çok ama çok iyi gördüm onu moral olarak çok iyi sanki hiçbirşeyi yok gibi hani saçları olsa bişeyi yok diyeceğim....
Bitanemm benim zaten yengem burada yaşıyor istanbula kemoterapilerini almaya gidiyor sonra geri evine geliyor.Bu çarşamba tekrar gidip cuma kemoterapisini alıp cumartesi gelecekmiş:26::26::26::26: kıyamamm geldimi cici annenler
Eve geldiğimden beri ağladım ağladım rahatladım..Ama çok ama çok iyi gördüm onu moral olarak çok iyi sanki hiçbirşeyi yok gibi hani saçları olsa bişeyi yok diyeceğim....
olsun sac geri gelecek elbet habbitemm.yeterki yensin bu hastaligi
canlar ben çıkıorum yawww kociiş pc istiooyarın geç gelirmm kendinize iyi bakınnn hayırlı akşamlarınız olsunnn telden bakarım gene arada
canlar ben çıkıorum yawww kociiş pc istiooyarın geç gelirmm kendinize iyi bakınnn hayırlı akşamlarınız olsunnn telden bakarım gene arada
İnşallah bştanemm yenecek ama çok güçlü maşallah,hiçbirşeyi yok gibi şimdi ama kemoterapinin ardından 10 günün berbat geçiyor dedi,bu son kemoterapisiymiş inşallah son olur iyileşir inşallah
kkolay degil habbitem kemoterapi cok agir bi tedavi seklii inslaalhh kazanacakk bu savasiii
İnşallah bitanemmm,Allahın izniyle yenecek inşallah
habbitem sende iyi ol ama seninde iyi olman gerekk insalahh bebisiniz en kisa de gelirde hayirlisiyla mutlu olursunuz hepinizzzz
hancekim habbitem seni andik kac defa yine bugün..zikzak arkadasim tarif ne sordu keske hancekimiz olsaydi saan fikir verirdi dedimmsenin kurabiyeni yazdim bende
Ooooo süpersiniz kızlarrr diyorum bende bu kulak neden çınım çınım çınlıyo diyeee:)))......Bende yengeme(cicianneme) yaptım bugün oda çok beğendi..
Yapana afiyet bal şeker olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?