Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Eve geldiğimden beri ağladım ağladım rahatladım..Ama çok ama çok iyi gördüm onu moral olarak çok iyi sanki hiçbirşeyi yok gibi hani saçları olsa bişeyi yok diyeceğim....

olsun sac geri gelecek elbet habbitemm.yeterki yensin bu hastaligi

Eve geldiğimden beri ağladım ağladım rahatladım..Ama çok ama çok iyi gördüm onu moral olarak çok iyi sanki hiçbirşeyi yok gibi hani saçları olsa bişeyi yok diyeceğim....

anladımm cnımm bak ne güzell moral çok önemliii inşş düzelcek sen içini ferah tut

olsun sac geri gelecek elbet habbitemm.yeterki yensin bu hastaligi

İnşallah bştanemm yenecek ama çok güçlü maşallah,hiçbirşeyi yok gibi şimdi ama kemoterapinin ardından 10 günün berbat geçiyor dedi,bu son kemoterapisiymiş inşallah son olur iyileşir inşallah

canlar ben çıkıorum yawww kociiş pc istioo yarın geç gelirmm kendinize iyi bakınnn hayırlı akşamlarınız olsunnn telden bakarım gene arada

İnşallah bştanemm yenecek ama çok güçlü maşallah,hiçbirşeyi yok gibi şimdi ama kemoterapinin ardından 10 günün berbat geçiyor dedi,bu son kemoterapisiymiş inşallah son olur iyileşir inşallah

kkolay degil habbitem kemoterapi cok agir bi tedavi seklii inslaalhh kazanacakk bu savasiii

Son düzenleme:
hancekim habbitem seni andik kac defa yine bugün..zikzak arkadasim tarif ne sordu keske hancekimiz olsaydi saan fikir verirdi dedimmsenin kurabiyeni yazdim bende

hancekim habbitem seni andik kac defa yine bugün..zikzak arkadasim tarif ne sordu keske hancekimiz olsaydi saan fikir verirdi dedimmsenin kurabiyeni yazdim bende

Ooooo süpersiniz kızlarrr diyorum bende bu kulak neden çınım çınım çınlıyo diyeee:)))......Bende yengeme(cicianneme) yaptım bugün oda çok beğendi..
Yapana afiyet bal şeker olsun..

Ooooo süpersiniz kızlarrr diyorum bende bu kulak neden çınım çınım çınlıyo diyeee:)))......Bende yengeme(cicianneme) yaptım bugün oda çok beğendi..
Yapana afiyet bal şeker olsun..

loorimde yapacak ilhanazimda yapacakbende bi kac gün sonra kakolusunu deniycem insalalhhhh.. sifa olsun cici annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…