Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

loorimde yapacak ilhanazimda yapacakbende bi kac gün sonra kakolusunu deniycem insalalhhhh.. sifa olsun cici annene

Dene habibtemm kakaolusu çok güzel oluyor ama ona sakın pudra şekeri falan ekleme bak aklında olsun çok şekerli oluyor kakaolu pudingli olanı...Bende anteplisiyle muzlusunu deneyecekmisim eşim onlarıda istiyo:))))

Dene habibtemm kakaolusu çok güzel oluyor ama ona sakın pudra şekeri falan ekleme bak aklında olsun çok şekerli oluyor kakaolu pudingli olanı...Bende anteplisiyle muzlusunu deneyecekmisim eşim onlarıda istiyo:))))

hancekımmmm canım nasıl cıcannnennn soramadm kuzummmmm mısafırlerım vardı ancak gıttııı ..

hancekımmmm canım nasıl cıcannnennn soramadm kuzummmmm mısafırlerım vardı ancak gıttııı ..

Allaha şükür canım morali çok yüksek,bizim gitmemizde annemle çok iyi geldi ona birkaç arkadaşıda geldi hoş sohbet muhabbet oldu,birtek saçları yok,yoksa eski haliyleydi aynen maşallah çok güçlü yenecek ben inanıyorum

yenecektır kuzum allhın ıznıyleee sen canını sıkmaaa morale ıhtıyacı var onun suanda o guldukcee allah onaaa saglıgını gerı verecektırrr ınsallahh rabbıımmm sağlıklı yasam versınnnnn ınsalllhhhh

hancegimm benim cici annen iyilesicektir insallah bitanem dualarimiz onunla uzulme sen yeni kapattim telefonu anca gelebildim yasakhayalim nereye kaybolmuss

İnşallah canımmm yenecek inanıyorum o gücü gördüm onda

hancegimm benim cici annen iyilesicektir insallah bitanem dualarimiz onunla uzulme sen yeni kapattim telefonu anca gelebildim yasakhayalim nereye kaybolmuss

İnşallah bitanemmm,inanıyorum yenecek o kadar güçlüki maşallah...

Buradaydı az önce bize bişey demeden gitmez biyere

masallah canimm sen napiyosun nereye takildin oyle uykum geldiki yaa benimki hala gelmedi

Eşimde maçı izledi karnı acıkmış şimdi ona yemek haırlayacağım gülümm,yarında derin temizlik yapacağım ama burada olurum yani açık olur kk şimdi gidiyorum yarın görüşürüz Allaha emanet olun canlarımmmm

aynen bende yariin temizlik yapicam bir suru camasir birikti tamam canimm bende cikiyorumm iyi geceler allaha emanet ol

loorim kk yi kolacan etmeye cikmistim herifim aciktim dedi biseyler hazirladimmmm

iyimm canımmm ne olsun uykum geldi dedi bende uyusen ben seni kaldırırım dedimmm
sen nasılsın canımmm

iyi demissin yatsin herifinnbende sükür cok iyiym canim zeynebnurumm..carsamba doktora gidecem bi kan alacaklarmis niye alacakalarsa bilmiyorum da sabah erkenden gel dediler düsünmüyorlarki bu kiz nasi erkenden kalksinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…