- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.781
bende öyle bi çözümler düşünüyorum, kursa filan mı yazılsam, balık mı alsam bişeyler düşünüp de duruyorum inan ki, yok çaremiz tabiki biliyorum beni tek üzen şey şu bekleme süresi ama sökülemedim işte elmden bişey gelmiyor
yaww hancekim sorma hastane ye gittimmm benn kan pıhtı testi yaptırmak içinn sabah çıktım 7,20 de evdenn 3 saatt anca gittiim koştur koştuurr tam gittimmmgeldim kıza ranvedu fişi açtırcammm anaaaaaaaaaa bi baktımm kimliğimmm yokkkkkkkkkkkkkkk kıza dedim şöle böleee yok dedi başka bişey demedi bende napimmm gelsin geri döndüm saat 2 di geldim kimliğim takıldı aklıma aradım taradımmm yokkkk dedim bu böle olmas herşey olabilir kalktım karakola gittim tutanak içinnn polis amca demesmi bacım yok yere gelmişin kuralllar değişti artık muhtardan kayıp belgesi alıp nüfur idaresine gityosun 80 tl para ödüosunnn alıyorsun o an düşüp bayılmak geldi içimdennn nese dedm vardır bi hayırr çıktımmm 1 saat otobüsbekledimm işte yarım saat oldu geledii bişyler yemeye çalıştımmmm şimdide burdayımmm amma yürüdüm haa bugün enaz 2 kilo vemişimdirrrr nese dedim ya vardır bi hayırr gerçekten vamışş hastalandımmm normalde de 28 günde bir hastalanırdımm tam 28 gün oldu kürtaj olalı neden bilmiorum ama böle sevinesim geldiiii sanki herşey düzene girio gibiii inşallahhhh
böle yane hancekimm ondan yoktummm
ihaanza ben sen ilgileniyorsun biliyordum canım oyüzden sana gönderdim bitanem
ah canım ya ne çok koşturmuşsun yorulmuşsun neyse regl olmuşsun bari iyi bişey canım artık yavaş yavaş çalışmalara başlayabilirsin en azından
doktoruna tekrar bi sorsaydın balım ya hala olmadım diye ne diyecek bakalım belki farlutal verir
evet ipekimm yaww bide tam Allah bilio ya içimden geldiği gibi olduuudiodum Rabbim inş. öle 30-40 günlere bırakmazz artık hayırlısı inş. şimdide evlatcığım için bekkletmez ama hayırlısı Rabbim hayırlısını versinde bekletecekse yanında sabrınıda versinnn
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu[/td]
[td]200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td]okudu[/td]
[td] 200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td]hamile[/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu[/td]
[td] 200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td]okudu[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td][td] anne[/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td] + 100 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu[/td][td] + 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureipek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] alnaok[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] loori[/td][td] hamile[/td]
[td] 200+100[/td]
[td] okudu[/td][td]300 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] emircim[/td][td][/td]
[td] 200+100[/td]
[td] okudu[/td][td] 300 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] zeynebnur[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu[/td][td] + 200[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ababy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu[/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] FHM [/td][td] hamile[/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu[/td][td] + 200[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gma[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] BeRayy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] kikirikli[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu[/td][td] 200 ad. Okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] AyseColak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] gulec87[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] TOPLAM [/td][td][/td]
[td][/td]
[td]OKUNAN 4.000[/td][td]KALAN 444[/td]
[/tr]
[/table]
sordum canım bir kere daha gittim, ben diyrum kaç gün daha beklicez diye olucak gibi görünüyo zaten filan dedi, iyi güzel de dedim bazen çok uzun sürüyo filan dedm ben sordukça o da süreyi uzattı, 15-20 gün daha bekleyelim dedi işte canım ya daha 1 hafta oldu işte beklemedeyim önümüzdeki hafta hala olmazsa tekrar sorucam artık ne yapym canım elimden başka bişey gelmiyokien kötüsü aralarda ağrı giriyo hatta bugün de oldu hadi geliyo diyrum ama yok yok yok
görüşürüz hatunlar evden de girerim inşallah öpyrum
bana söyle dedi...ikisini karisrtirip bi bardakta sicak suyla demleyecekmisimm günde 3 defa taze olarak yapip icecekmisimm..
reglin ilk günü baslayip son günü icmeyi birakacakmisimmm
yaww hancekim sorma hastane ye gittimmm benn kan pıhtı testi yaptırmak içinn sabah çıktım 7,20 de evdenn 3 saatt anca gittiim koştur koştuurr tam gittimmmgeldim kıza ranvedu fişi açtırcammm anaaaaaaaaaa bi baktımm kimliğimmm yokkkkkkkkkkkkkkk kıza dedim şöle böleee yok dedi başka bişey demedi bende napimmm gelsin geri döndüm saat 2 di geldim kimliğim takıldı aklıma aradım taradımmm yokkkk dedim bu böle olmas herşey olabilir kalktım karakola gittim tutanak içinnn polis amca demesmi bacım yok yere gelmişin kuralllar değişti artık muhtardan kayıp belgesi alıp nüfur idaresine gityosun 80 tl para ödüosunnn alıyorsun o an düşüp bayılmak geldi içimdennn nese dedm vardır bi hayırr çıktımmm 1 saat otobüsbekledimm işte yarım saat oldu geledii bişyler yemeye çalıştımmmm şimdide burdayımmm amma yürüdüm haa bugün enaz 2 kilo vemişimdirrrr nese dedim ya vardır bi hayırr gerçekten vamışş hastalandımmm normalde de 28 günde bir hastalanırdımm tam 28 gün oldu kürtaj olalı neden bilmiorum ama böle sevinesim geldiiii sanki herşey düzene girio gibiii inşallahhhh
böle yane hancekimm ondan yoktummm
görüşürüz hatunlar evden de girerim inşallah öpyrum
slm arkadaşlarrrr nasılsınızzz ilhannazımmm ben sonrakı aldıgım 200 de okudum canımm bittiii listeye yazabilirsin
bende içeyim önümizdeki ay ki adetciğimdee
görüşürzzz canımmmmgelgenee
hoş geldin cnmmmm Allah kabul etsin inş...yazıyorummm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?