- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.861
kizz kafan mi guzell icmeden zarhos mu oldun suclusu hep angaranin baglariaz oynayin diyorum
nazim ortaligi katti karistirdii hadi gorusuruz canim
bende alalaal aysemiymis demistimmmtamam yine gel zeynebnurummmmm iyi aksamalrrrrr
bende öyle bi çözümler düşünüyorum, kursa filan mı yazılsam, balık mı alsam bişeyler düşünüp de duruyorum inan ki, yok çaremiz tabiki biliyorum beni tek üzen şey şu bekleme süresi ama sökülemedim işte elmden bişey gelmiyor
loorim gelince liste istiyommm annecigin ne göndermis diyeeeekac gün kalacakkk
bende alalaal aysemiymis demistimmmtamam yine gel zeynebnurummmmm iyi aksamalrrrrr
aynen bi liste yapicam kiz sozzpersembe gidiyo pazartesi donuyo annem gun sayiyo diyorum ben gelsem gun fln saymazsinn
yaww canlarr valla kimse kusuruma bkmasınn ooo kdaaaa yoruldumm kiii anlatamammmkafam gidik durumdaaa yoksa hiç yaptım mı böle şeylerr daha önceee :26::26::26:
neyse biraz daha oturuyumm bu saatten sonra birşey yetişmez zaten eşim birşeyler alıp gelecekkk sonrada sinamaya gideceğizzz valla iyi olduuu hiç yemek yapasım yoktu zatennn
damatlar niye sevilir anlamiyorumm..yaw bayada kalacakmis korkma ama sende:26:
ahhh ah insan neyden fayda görüyorsa onu yapıp rahatlatmalı kendini de... iş kafada bitiyor, kafayı rahatlatmak lazım başka türlü olmaz.
beni de beklemek sıkıyor işte....
o boşluğu da dolduracak aktivite bulamıyorum açıkçası kuş, balık, kurs hiç biri tam oturamıyor kafama. değişik bişey bulursanız bana da haber verin emiiii
gel canim tabi oluruz bende iki gün önce oldummmm...hosgeldin aramizaaaakızlar merhaba bebiş istiyoruz ama dün akşam reql oldum ümidimi kaybediyorum destek olurmusunuz..
ahhh ah insan neyden fayda görüyorsa onu yapıp rahatlatmalı kendini de... iş kafada bitiyor, kafayı rahatlatmak lazım başka türlü olmaz.
beni de beklemek sıkıyor işte....
o boşluğu da dolduracak aktivite bulamıyorum açıkçası kuş, balık, kurs hiç biri tam oturamıyor kafama. değişik bişey bulursanız bana da haber verin emiiii
kızlar merhaba bebiş istiyoruz ama dün akşam reql oldum ümidimi kaybediyorum destek olurmusunuz..
aynen cook seviyolar onuesimin babasigilde kalicam evde kalma diyo benimde isime geldi kalamam zaten
gel canim tabi oluruz bende iki gün önce oldummmm...hosgeldin aramizaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?