Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İnşallah canımmm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
inşallah canım dua edin olurmu
arkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....
canım hamile olmasan ikinci çizgi ne yaparsan yap çıkmaz...hayırlı olsun bebişin
senin de inşallah düşük tehlikesi olmadan sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım Allaha emanet

teşekkürler canım inşallah..

Son düzenleme:
inşallah ya 4 aydır deniyoruz bişey yok inşallah vardır :)

canım sakin olman ve sabırla beklemen bence biraz daha faydalı olur, bu sürede en azından değerledin yükselir ama yine de sen bilirsin, tabiki hayırlı ve sağlıklı bir gebelik olsun dilerim ben de

inşallah canım dua edin olurmu

canım hamile olmasan ikinci çizgi ne yaparsan yap çıkmaz...hayırlı olsun bebişin

teşekkürler canım inşallah..

kulitaya söyle canım o hallediyor

canım ya ben sana da değerlesin güzel çıkar inşallah yazmıştım silinmiş galiba:44::44: hakkında hayırlısını dilerim ..
kulita kim ola ki ??

arkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....

canımm bugunde beklee kırmızılar gelmezsee yarın bi kan testi yaptır en güvenilir o ikinci çizgi geneldee bebiş var demek siliktee olsaa hayırlısı olur inşallahhh

inşallah canım teşekkür ederim
kulita kk'nın avatar sorumlusu canım...onunla irtibata geçebilirsin

hayırlıı günlerr arkadaşlarrr nasılsınızzzz

sanada hayırlı günler olsun inşallah çok şükür sen nasılsın bakalım ??

inşallah canım teşekkür ederim
kulita kk'nın avatar sorumlusu canım...onunla irtibata geçebilirsin

hmm anladım peki nasıl irtibata geçebileceğimi de sorsam çok mu ayıp olur :26::26::26:

canlarım nasılsınız bakim ben geldim

kaynatıyosunuz bakıyorum da, ben arada yazabiliyorum, dün yoktum işler birikmiş, pek bakamadım size bugün,

puripek canım, canım ben senin yasin-i şerifini okudum bilgin olsun tatlım, Allah kabul etsin, Rabbim dualarını kabul eder inşallah...

İlhanazzzz ımm canım ben duamı bitirdim 200 tane okudum bilgin olsun tatlım,

canım hoşgeldin :13::13: ağzına sağlık çok teşekkür ederim canım benm, Amin inşallah ilerledim biraz eksikleri tamamlayıp sonuncuyu da ben okuyup duasını yapıcam inşallah

evet hiç durmadan kaynatyruz burda benm de işler biraz sakin de girebilyrum yoksa ay sonlarında böle olmaz pek

sanada hayırlı günler olsun inşallah çok şükür sen nasılsın bakalım ??

hmm anladım peki nasıl irtibata geçebileceğimi de sorsam çok mu ayıp olur :26::26::26:

bendee iyim ne olsunnn gün sayıyorumm işteeee son 3 günnn heycanla bekliyorumm inşallah hayırlısı olurrr

senin de inşallah düşük tehlikesi olmadan sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım Allaha emanet

aynen kuzularım yıaa cok dikkat ediyorum saolsun eşim kayınvaldem görümcem dikkat etmeme yardımcı oluyolar

5-10 dk içinde çi<gi çıktı off yaa çok heycanlıyım midemde kelebekler uçuşuyo ama bi yandanda ümitlenmiyim diorum yoksa üzülcem çünkü .... ama çok heycanlıyım :))) 3 hafta bekledim 1 gün bekleyemiyorum yarın kan testi yaptırcam kanamam olmazsa :)

neysee canlarım ben kaçıyım artıkk yasağım lorım gelmemiş onlarada selamlarrrr akşamm gelemem belkiii

ben dün yoktum tatlım o yüzden bayağı birikmiş bir günde işler, dr a gittim dün çatlatma iğnesi verdi,
sabahta sordum ama yine sorayım aranızda kullanan oldu mu çatlatma iğnesini :))))

bendee iyim ne olsunnn gün sayıyorumm işteeee son 3 günnn heycanla bekliyorumm inşallah hayırlısı olurrr

hayırlısı olsun canım sakin kalmaya çalış

canım silik çizgi var demektir ama yine de temkinli olmakda fayda var birkaç gün bekle derim ben hani varsa bile değerler artsın da en iyi sonucu gör diye hayırlısı olsun tatlım

neysee canlarım ben kaçıyım artıkk yasağım lorım gelmemiş onlarada selamlarrrr akşamm gelemem belkiii

kendine iyi bak tatlım görüşmek üzere

ben dün yoktum tatlım o yüzden bayağı birikmiş bir günde işler, dr a gittim dün çatlatma iğnesi verdi,
sabahta sordum ama yine sorayım aranızda kullanan oldu mu çatlatma iğnesini :))))

ben kullandım canım neyi merak ediyorsun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…