- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.621
inşallah canım dua edin olurmuİnşallah canımmm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
canım hamile olmasan ikinci çizgi ne yaparsan yap çıkmaz...hayırlı olsun bebişinarkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....
senin de inşallah düşük tehlikesi olmadan sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım Allaha emanet
benm avatarım neden kıpırdamıyo boyutunu nasıl küçültebilirim bunun ben yaw ??
inşallah ya 4 aydır deniyoruz bişey yok inşallah vardır :)
inşallah canım dua edin olurmu
canım hamile olmasan ikinci çizgi ne yaparsan yap çıkmaz...hayırlı olsun bebişin
teşekkürler canım inşallah..
kulitaya söyle canım o hallediyor
arkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....
canım sakin olman ve sabırla beklemen bence biraz daha faydalı olur, bu sürede en azından değerledin yükselir ama yine de sen bilirsin, tabiki hayırlı ve sağlıklı bir gebelik olsun dilerim ben de
canım ya ben sana da değerlesin güzel çıkar inşallah yazmıştım silinmiş galiba:44::44: hakkında hayırlısını dilerim ..
kulita kim ola ki ??
hayırlıı günlerr arkadaşlarrr nasılsınızzzz
inşallah canım teşekkür ederim
kulita kk'nın avatar sorumlusu canım...onunla irtibata geçebilirsin
sanada hayırlı günler olsun inşallah çok şükür sen nasılsın bakalım ??
hmm anladım peki nasıl irtibata geçebileceğimi de sorsam çok mu ayıp olur :26::26::26:
canlarım nasılsınız bakim ben geldim
kaynatıyosunuz bakıyorum da, ben arada yazabiliyorum, dün yoktum işler birikmiş, pek bakamadım size bugün,
puripek canım, canım ben senin yasin-i şerifini okudum bilgin olsun tatlım, Allah kabul etsin, Rabbim dualarını kabul eder inşallah...
İlhanazzzz ımm canım ben duamı bitirdim 200 tane okudum bilgin olsun tatlım,
sanada hayırlı günler olsun inşallah çok şükür sen nasılsın bakalım ??
hmm anladım peki nasıl irtibata geçebileceğimi de sorsam çok mu ayıp olur :26::26::26:
senin de inşallah düşük tehlikesi olmadan sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım Allaha emanet
amin canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz...tatlım lütfen kendine dikkat en azından tehlikeli aylar geçene kadar iş falan yapma yat dinlen lütfen.. ne emeklerle bebişlerimize kavuşuyoruz ikinizede iyi bak yorma sakın kendini hatta yat istirahat et...
canım hoşgeldin :13::13: ağzına sağlık çok teşekkür ederim canım benm, Amin inşallah ilerledim biraz eksikleri tamamlayıp sonuncuyu da ben okuyup duasını yapıcam inşallah
evet hiç durmadan kaynatyruz burda benm de işler biraz sakin de girebilyrum yoksa ay sonlarında böle olmaz pek
bendee iyim ne olsunnn gün sayıyorumm işteeee son 3 günnn heycanla bekliyorumm inşallah hayırlısı olurrr
5-10 dk içinde çi<gi çıktı off yaa çok heycanlıyım midemde kelebekler uçuşuyo ama bi yandanda ümitlenmiyim diorum yoksa üzülcem çünkü .... ama çok heycanlıyım :))) 3 hafta bekledim 1 gün bekleyemiyorum yarın kan testi yaptırcam kanamam olmazsa :)
neysee canlarım ben kaçıyım artıkk yasağım lorım gelmemiş onlarada selamlarrrr akşamm gelemem belkiii
ben dün yoktum tatlım o yüzden bayağı birikmiş bir günde işler, dr a gittim dün çatlatma iğnesi verdi,
sabahta sordum ama yine sorayım aranızda kullanan oldu mu çatlatma iğnesini :))))
yaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:cokkkkk kotuu gokgurluyoooooo:18::18::18::18::18: cok korkuyorummmmmm
ben dün yoktum tatlım o yüzden bayağı birikmiş bir günde işler, dr a gittim dün çatlatma iğnesi verdi,
sabahta sordum ama yine sorayım aranızda kullanan oldu mu çatlatma iğnesini :))))
yaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:cokkkkk kotuu gokgurluyoooooo:18::18::18::18::18: cok korkuyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?