- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.641
nerde gök gürlüyo yahu hangi ildesin sen quzum :44: hiç korkma canım salavat getir bişeycik olmaz korkma sen
samsun dayım balımmmm aynen bende oyle yappıyorummm off en cok korktugum seyyaa
Hoşbuldummm canımmmm saollllkarabıberımmm gidişinin msjını attıı bılemmmmm kaçıyorrr tutunn saçındannnnnn durrr kız gıtmeeeee
kız sen beni öldürcenmi gülmekten yaww:90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:
senin gibi bacım olsa yaşlanmazdım heralde
korkma quzum durup durup çarşambayı sel alıcak değil yarahmet yağar bazen iyidir iyidir
anam edam saçımı çok acıttın yahu(((
valla ipekim bu qüler yüzümün arkasında bırde ağlayan yüzüm var ki içler acısı
KOCACIĞIM BANA SÜPRİZ YAPMIŞ AZINI YÜZÜNÜ YİDİĞİM ŞEBBEĞİM BENİM
anam edam saçımı çok acıttın yahu(((
valla ipekim bu qüler yüzümün arkasında bırde ağlayan yüzüm var ki içler acısı
KOCACIĞIM BANA SÜPRİZ YAPMIŞ AZINI YÜZÜNÜ YİDİĞİM ŞEBBEĞİM BENİM
hangi il istanbulda hava kapalı ama yağmur yok ....
merhaba şirineler nasılsınız bugün? :)
hayırlısı olsun canım sakin kalmaya çalış
canım silik çizgi var demektir ama yine de temkinli olmakda fayda var birkaç gün bekle derim ben hani varsa bile değerler artsın da en iyi sonucu gör diye hayırlısı olsun tatlım
kendine iyi bak tatlım görüşmek üzere
ben kullandım canım neyi merak ediyorsun ???
canommm canımmm ben kullandım catlama ıgnesı
hoşgeldin canım seni gördük daha iyi olduk sen nasılsın bakalım
o zaman bana biraz bahsedetmisiniz ben ilk kez kullanıcam dr daydım dün ölçüm yaptı yumurtalarımı3 tane güzel gelişmiş yumoşum varmış :))))
cuma günü için bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi verdi tarif etti ama yinede sizlerden yardım almak istiyorum, nasıl kullandınız, ne gibi etkileri oldu, vee sonuç ne oldu...,
beni aydınlatın birazcık nolurrr
korkma quzum durup durup çarşambayı sel alıcak değil yarahmet yağar bazen iyidir iyidir
ben iyim teşekkür ederim yeni olduğum için sizleri takip etmekte ve hızınıza yetişmekte zorlanıyorum ama alışıcam artık:)
merabalarrrrrrr
eve bır qeldım oturma odasının kapısında **oooooooo neymıss neymıssss cokkkk merakkkk etttımmmmmmmmm tatlııı bıbeyımmm yaa kusura bakma sacını fazlaca yoldummm kaçma dıye ama kaçmısın ne faydakııı
hatırlatmam merak ete canım cunku bende hatrlamak ıstemıyorum sabahleyın bıraz kotuydum aqladım qozlerım hala sızlıyorağlayan yüzümğ unutmaya çalışıyorum çılgınım nolur hatırlatma bana :85::85:
ben iyim teşekkür ederim yeni olduğum için sizleri takip etmekte ve hızınıza yetişmekte zorlanıyorum ama alışıcam artık:)
o zaman bana biraz bahsedetmisiniz ben ilk kez kullanıcam dr daydım dün ölçüm yaptı yumurtalarımı3 tane güzel gelişmiş yumoşum varmış :))))
cuma günü için bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi verdi tarif etti ama yinede sizlerden yardım almak istiyorum, nasıl kullandınız, ne gibi etkileri oldu, vee sonuç ne oldu...,
beni aydınlatın birazcık nolurrr
alışırsın canım bakysun bazen konular da meraklandırıyo ya da duymadığın bişeyler duyunca ister istmez ilgini çekiyo bu kk tabi
ooo kimleri görüyorum hoşgeldiniz efeniiim
ipekim avatarin cok güzel olmussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?