Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hoşbuldummm canımmmm saollll karabıberımmm gidişinin msjını attıı bılemmmmm kaçıyorrr tutunn saçındannnnnn durrr kız gıtmeeeee

kız sen beni öldürcenmi gülmekten yaww :90::90::90::90::90::90::90:
senin gibi bacım olsa yaşlanmazdım heralde

anam edam saçımı çok acıttın yahu (((

valla ipekim bu qüler yüzümün arkasında bırde ağlayan yüzüm var ki içler acısı

KOCACIĞIM BANA SÜPRİZ YAPMIŞ AZINI YÜZÜNÜ YİDİĞİM ŞEBBEĞİM BENİM

oooooooo neymıss neymıssss cokkkk merakkkk etttımmmmmmmmm tatlııı bıbeyımmm yaa kusura bakma sacını fazlaca yoldummm kaçma dıye ama kaçmısın ne faydakııı

canommm canımmm ben kullandım catlama ıgnesı

o zaman bana biraz bahsedetmisiniz ben ilk kez kullanıcam dr daydım dün ölçüm yaptı yumurtalarımı 3 tane güzel gelişmiş yumoşum varmış :))))
cuma günü için bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi verdi tarif etti ama yinede sizlerden yardım almak istiyorum, nasıl kullandınız, ne gibi etkileri oldu, vee sonuç ne oldu...,
beni aydınlatın birazcık nolurrr

neden cumaya dedi yalnız onu anlamadım :44: takibe devam etmicekmi kendisi :44:
canım benm iğne vurulma ölçüsüne gelince zaten direk muayeneden çıkıp yapılydu iğne ..
ben koldan oldum, vurulduktan sonra 36. saatte çatlar yumurta diye bir durum var
ama tabiki önce veya sonra olabilir, ilk olduumda iğneden sonraki gün çok kasık ağrım olmuştu
bir defasın da hiç olmadı ağrım, iğneyi olduğun günün ertesinde ve bir sonraki gün ilişki öneririm
inşallah senin için hayırlara vesile olur canım

ben iyim teşekkür ederim yeni olduğum için sizleri takip etmekte ve hızınıza yetişmekte zorlanıyorum ama alışıcam artık:)

alışırsın canım bakysun bazen konular da meraklandırıyo ya da duymadığın bişeyler duyunca ister istmez ilgini çekiyo bu kk tabi

ooo kimleri görüyorum hoşgeldiniz efeniiim

oooooooo neymıss neymıssss cokkkk merakkkk etttımmmmmmmmm tatlııı bıbeyımmm yaa kusura bakma sacını fazlaca yoldummm kaçma dıye ama kaçmısın ne faydakııı
eve bır qeldım oturma odasının kapısında **
senı cok sevıyorum KOCAN **
yazıyordu yanında
** aşkım süpriz mucccc tv,nin altındaki çekmeceye bak :):):):) ***
yazmıs
çekmeceyı açdım.
**yine ben mucccccccc burda deyil:)
aynalı komidinin 1.çekmecenin içine bak **
yazmış .

yatak odasına qıttım çekmeceye bakdım .
**
sinir mi oldun birtanem az kaldı hadi bakalım:)
seni çok seviyorum

karıcığım
gardolabın içindeki 1.nci çekmceye bak yazmış :):):)**
*

*yinemi bulamadın süprizi birtanem heheheheheh muaaa
hadi neyse söylüyorum yerni. benim yastığın alnda karıcığım BİRTANEM*

yastığın altına bakdım saat almış üsütnede not
* seni çok çok çok seviyorum iyi günlerde kullan Biricik karıma.... şükriye mahmut a....*

ağlayan yüzümğ unutmaya çalışıyorum çılgınım nolur hatırlatma bana :85::85:
hatırlatmam merak ete canım cunku bende hatrlamak ıstemıyorum sabahleyın bıraz kotuydum aqladım qozlerım hala sızlıyor

canımmm ben sana kendımı anlatayımm doktora gıttımm muayene oldum yumurtalarımın cok ıyı gelıstıgını ızah ettı ve catlama ıgenesı verecegını soyledı ve ertesı gun bunu saat sabah tam 8 de olacagımı soledı ve ertesı aksamda saat yıne tam 20:00 ılıskıde bulunacagımı soyledı ve hersey oldu bıttı sonuc yıne negatıftı tabı negatıf sonucu almak benı cok etkıledı cunku cok umıtlenmıstım ve bır sonrakı ayda bıdaha o ıgneyı olmak ıstemedım sebebı ıse en yakınım teyzemın de cocugu olmuyordu oda catlama ıgnesı oldu ve yumurtalıkları zarar gormus ve yumurtalıklarını aldırmak zorunda kaldı ve suan hıc cocugu olmayacak :26::26: bu nedenlede cok korktum 2 ayımda bıdaha gıtmedım doktora tabı senı etkılemek ıcın soylemedm bıtanem sadece olanı ızah etmek ıstedım

ipekim avatarin cok güzel olmussss

canım senden öğrendim sağolasın
yavrukuşum bana doğru geliyor inşallah, Rabbim nasip etsin evladımı en kısa zamanda hayırlısıyla hepimizle beraber.. amin
başka bitane vardı onun boyunu küçültemedim işte yapabilirsem bir ara da onu koyucam
bir de şu ismin altındaki mesajı nerden yazyduk canımcım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…