Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakhayalim canımmmmmm hoşgeldin nasılsın bakalımmmm :

tatlım adettimden sonra iki kez gittim ölçüm yaptı yumurtaların geliştiğini gördü
çalıştığım için gün aşırı tekrar gidemiyorum, kendin yapabilirsin dedi göbekten yapıcam iğnemi,
evet ilişkiyi ona göre ayarladı iğnemi cuma gündüz 1 de vurucam, cumartesi gecede ilişki olacak kısmetse. sonrada gün aşırı dedi,

meraba VLDNMRT canim bende topigin yasakhayaliyaw adini zor yazdim nekadan harf var

merhaba yasak hayal m.oldum nasılsın? ya bu arada o ikonları nereden yapıyorsunuz bi gülücük üzgün ikonlarından başka bilgiğim yok ne cahil kaldım yaffff

bu arada buraya takılmaya başladııımdan belli face i bile unuttum bağımlılık yapıyormuş :)

ipekim kullanici paneline gir..ordan ayarlar bölümünden profilimi düzenleye gir..ordaki yazilara bak orda kisisel rütbe bölümü var oraya istedigin cümleyi yaz degisikligi kaydettt..islem tamamdirrrr

valla minikkusum zaten facem yoktu bende bi kk ya takiliyom.bence burasi faceden daha iyi herseyini konusup dertlesebiliyosunn....iyikide buraya gelmissin tanidigima cok memnun oldumm...

smileleri simdik anlatiyom hemen

sag üstteki kullanici paneline gir.

sol taraftaki ayarlarim bölümünden secenekleri düzenleyi tikla.

sonra ordaki yazilardan cesitli secenekler boslugu var.

ordaki standart editör-toolbari isaretle.

degisikligi kaydet ..bu kadarrr

hosgeldınnnnn hayalımmmmm nerdedyn sen yaaaaagel burayaaa

hosbuldum edamm

yaw sabahin köründe kadin doktoruna kan vermeye gittimm

hormonlarima bakacakmis aklina nerden düstüyse telefon ettiler gel kan almamiz lazim dedilerrr

gittim verdim o güzel kanciklarimi12 marttada sonuclari alacam bide yillik kanser muayenem gelmis onuda yaptirip kurcalattirip gelcemm

woooowwwww süpermişşş yaaa erişmesi güççç olsada bence harıkaaa tatlıımmmmm walla ınsanın bazen ıhtıyacı olablıyor boyle suprızlereee demii ne kadanda ıyı gelmıstırrrr

ohhh maşallah benm çılgın kızıma rabbim daim etsin

anladım canım evet yapabilirsin çok kolaymış incecik zaten iğnesi hayırlısı olsun tatlım bakarsın ikiz oluverir

canocanimmmm nörüyon yaw ösledimm seni az görüyom artikinn :84::84::84::84::84::84::84::84:catlatma ignesimi olacann hadi hayirlisi olsun kuzucuk.kendinmi istedin yosam catlama sorununmu vardi.yaw ben hic kullanmadimda

banada aynen senin gibi tarif etti canım cuma iğneyi olucam cumartesi ilişki,
aslında evet bende umutluyum bu daha şimdiden hatta 3 tane güzel gelişmiş yumurtam varmış,
tabiki kısmet herşey rabbim vermeyince ne yapsak boş aslında...

teyzene gelince durumuna çok üzüldüm canım,
ilacın yan etkilerini okudum hiç böyle bir durum yazmıyor, çok şaşırdım şimdi okuyunca yazdıklarını
yorumlarda da çoğu arkadaş hamile kaldığını yazmış
demek ki kişiden kişiye, yumurtaların durumuna göre değiştiriyor, rabbim bizim yardımcımız olsun ne diyeyim inşallah öyle bir durumla karşılaşmadan, sağlıkla bebeğimizi alırız kucağımıza...

çok haklısın tatlım bende kopmam sanıyorum artık buradan :)

bu arada inanılmaz açıklayıcı olmuş teşekkür ederim şirineeee

hmm hadı hayırlısı bıtanemmmmmmm hakkında hayırlısı olur ınsalllahh bende dedımmm bunlar nerde sabahtan berıdır yoklarrr merak ıcınde kaldımm wollaaaaa neysekı sonunda geldınnn

woooowwwww süpermişşş yaaa erişmesi güççç olsada bence harıkaaa tatlıımmmmm walla ınsanın bazen ıhtıyacı olablıyor boyle suprızlereee demii ne kadanda ıyı gelmıstırrrr
öyle çok iyi qeldide hiç keyfım yok valla fazla sevınemedım valla hasta olacam herade
ohhh maşallah benm çılgın kızıma rabbim daim etsin

amin ipekim saqolasın .

kızlar ben müsade istesem sizden bıraz yatmak ıstyrum cok kotuyum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…