Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipekim sakincasi yoksa yasin kac ki

öyle boyle süprizleri pek iyi becerir

masalalhhyaw simdi benimkine desemki bak herkes ne güzel seyler yapiyo senin aklina bile gelmez biliyorumki geri suclu ben cikarim.aklima gelmistide sen sevmezsin diye yyapmadimda konusurda konusur bende inanir gibi yaparim dorudur derimm

Son düzenleme:
öylede kalbim çok kırıldı ya hala aqlıyorum aklıma qeldikçe

bak yaaaa hiç sana yakışıyormu çıgınım benim yapma kendini hasta ediyorsun ama erkeklerin arada öküzlük dönemleri olur ağzından çıkanları kulakları duymayabilir sonrada esseeeeek gibi pişman olurlar rahatla biras hadi karabiberim

masalalhhyaw simdi benimkine desemki bak herkes ne güzel seyler apiyo senin aklina bile gelmez biliyorumki geri suclu ben cikarim.aklima gelmistide sen sevmezsin diye yyapmadimda konusurda konusur bende inanir gibi yaparim dorudur derimm

benim kocanın bir sözü vardır her zaman söyler BENLE YAŞAMAK ZORDUR AMA EĞLENCELİDİR diye . qercekden de öyleymiş yani

ayy canocanim hadi hayirlisi inslalahhh hamilelik haberini alirizz....

yaw bende sabah kan verdimm.hormonlarima bakacakmis doktor .hani düsük yaptimya galiba hormonlarda degisiklik oldumu diye kontrol edecek..sonucuda 12 martta zaten muayenem var o zaman konusacakmisimmm

Son düzenleme:
kızlar ben cıkayım en ıyısı sızlerınde moralını bozmayım bıraz yanlız kalıp rahatlayayım ben öptüm sizleri

29 dan önce inşallah gebe kalırsın olmadı ufaktan doktora danışmaya başlayabilirsin canım bu zamanda sağlıklı kişilerde de işler değşiti annelik yaşları zaten 30-35 arasına kaydı, evlilik iş hayatı borçlar vs derken günümüz koşullarında kolay mı, benm sağlık sorunlarm var asıl endişe ettiren durum bunlar malesef sen içini ferah tut tatlım amiiin inşallah gelir inşallah tek dileğim
canım 10 gün gecikmeyle idrarda çıkmıyosa yoktur ama tabi gecikmen devam ederse doktora sorman gerekir muhtemelen de ister test yoksa inşallah olursun da bir an önce sonraki denemelerine başlarsın canım
benmde tam 25 gün geçti ne bebek var ne de regl olabildim

Son düzenleme:

sorun ne canım sakıncası yoksa? inşallah en yakın zamanda olur

test yaptın mı?

sorun ne canım sakıncası yoksa? inşallah en yakın zamanda olur

test yaptın mı?

test yaptım yapmazmıyım hem de 2 defa,sorun şu kist oluşmuş o da adet olmamı engelliyomuş işte, şimdilik beklemedeyiz kiste rağmen kendiliğinden adet olsun istiyor doktorum, ben de pazartesiye kadar daha bekleyip olmazsa tekrar sorucam daha ne kadar beklicem diye, stres tavan yaptı hiç huzurum kalmadı malesef ama yapıcak bişeyim de yok işte

Son düzenleme:

tatlım konuya atlamış gibi olcam ama. 25 gündür adet olmaığını yazmışsın. benim annemde kardeşime hamileyken 1.5 aya kadar dr bile bilememiş hormon değerleri geç yükselmiş. umutlandırmakta istemem ama yinede dikkat et ağır kaldırma yukarılara felan uzanma. inşallah senin için hayırlısı olur :) allahım gönlüne göre versin

hormanın geç yükselmesi durumu nasıl oluyor canım açıklarmısın benimde baya gecikti adet ama idrar testinde negatiff aklıma eğer gebeysem geç döllenme olayı geliyor bir fikrin var mı?:18:

ah canım benm çok sağol ama öyle bir durum yok olmadığı kesin yani, testler negatif kese filan da yok üstüne bir de kist olmuş,
yok yani canım o şekilde olması pek mümkün değil benm önceki adetmden beri 2 ay oldu zaten şuan tek isteğim adet olmak

hormanın geç yükselmesi durumu nasıl oluyor canım açıklarmısın benimde baya gecikti adet ama idrar testinde negatiff aklıma eğer gebeysem geç döllenme olayı geliyor bir fikrin var mı?:18:

nasıl oluştuğu ile ilgili bir fikrim yok canım. hamilelikte biliyosundur hcg hormonu yükseliyor önce kanda sonra idrarda görülebiliyor. annem adeti gecikince test yapmış çıkmamış, yine olmayınca halamla dr a gitmişler kan testi yapmış yine çıkmamış...1,5 aylık hamileyken testte görebilmiş ancak dr

Amin canım inşalah sırayla alırız hepimizin hamile haberini :)))))

hayırlısı inşallah güzel çıkar sonuçların benimde dün bir tane hormona baktı dr gayet güzel dedi sonuç içinde, sıra çalışmalara geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…