- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.701
ipekim sakincasi yoksa yasin kac kiyok vidancım sen doğrusunu yapıyosun yaşın çok ileri değilse kendini hiç kasma ve zorlama ve düşünme benceçünkü asıl öyle yapınca işler zorlaşıyor bırak kendi haline biraz daha, mesela ben yaşım daha genç olsaydı ve düzenli adet olsaydım 1 - 1,5 yıl çok da dert etmezdım heralde, ama baştan sorunla başlayınca ee yaşımızda ileri olunca tabi panik durumu gelişiyo haliyle, yoksa burdaki ok genç olan yeni evli olan ve pek sağlık sorunu olmayan arkadaşlarımız birazck tezcanlı davranıp kendi kendilerini geciktiryolar kanımca
cok güzel bi düsünce tatlibbierimmmmm
öyle boyle süprizleri pek iyi becerir
suan için yokkk bitanemmmm sizlerleyimmm zaten sizinleydimmmmmmmmmmmmm
öylede kalbim çok kırıldı ya hala aqlıyorum aklıma qeldikçe
masalalhhyaw simdi benimkine desemki bak herkes ne güzel seyler apiyo senin aklina bile gelmez biliyorumki geri suclu ben cikarim.aklima gelmistide sen sevmezsin diye yyapmadimda konusurda konusur bende inanir gibi yaparim dorudur derimm
ayy canocanim hadi hayirlisi inslalahhh hamilelik haberini alirizz....aminn canım inşallah hayırlısı olur bu ay da gelir artık bebişim :))) hatta bebişlerim kız Allah mı söyletiyo, benim düşük yaptığım bebeklerimde ikizdi rabbim inşalalh yine nasip eder çok istiyoruz çünkü ikiz bebeğimiz olsun :)))))
yasakhayalim canım haftasonu evdeydim temizlik yemek derken giremedim, pazartesi burdaydım dün de bütün günüm dr da geçti tahlil - muayene derken gün bitti
o yüzden yine gelemedim yanınıza,
bugün de dünkü biriken işlerle uğraştım o yüzden az yazabildim,
canım iğneyi ben istemedim klomen tedavisi görüyorum zaten ben yumurtamın gelişmesi ve çatlaması için pko var bende,
4 ay kullandım bu ay da doktor klomene destek olarak yumurtanım çatlaması için artık bu ay iğnede kullanmalım dedim ondan yani iğne olma sebebim,
bakalım ne olacak güzel gelişmiş 3 tane yumurtam var şuan martın 17si ne gösterecek bana...
ee sende durumlar nası sende bugün kan tahlili yaptırmışsın ne dedi dr un?
benim kocanın bir sözü vardır her zaman söyler BENLE YAŞAMAK ZORDUR AMA EĞLENCELİDİR diye . qercekden de öyleymiş yani
haklısın canım bnm yaş 28 evleneli 2 sene bile tam olmadı zaten 30 a kadar beklerim ben herhal bu ay gebe deilsem :) 10 gün gecikti bu arada hala negatif idrar testi cuma kan a baktıracam :) inşallah seninde en yakın zamanda göbişine 9 ay misafir olmaya gelir bebeişin:)
dualarım hep isteyen anne adaylarıyla kurban olduğum allah içine annelik sewgisi şevkati veren herkese nasip etsin
29 dan önce inşallah gebe kalırsın olmadı ufaktan doktora danışmaya başlayabilirsin canım bu zamanda sağlıklı kişilerde de işler değşiti annelik yaşları zaten 30-35 arasına kaydı, evlilik iş hayatı borçlar vs derken günümüz koşullarında kolay mı, benm sağlık sorunlarm var asıl endişe ettiren durum bunlar malesefsen içini ferah tut tatlım amiiin inşallah gelir inşallah tek dileğim
canım 10 gün gecikmeyle idrarda çıkmıyosa yoktur ama tabi gecikmen devam ederse doktora sorman gerekir muhtemelen de ister test yoksa inşallah olursun da bir an önce sonraki denemelerine başlarsın canım
benmde tam 25 gün geçti ne bebek var ne de regl olabildim
sorun ne canım sakıncası yoksa? inşallah en yakın zamanda olur
test yaptın mı?
29 dan önce inşallah gebe kalırsın olmadı ufaktan doktora danışmaya başlayabilirsin canım bu zamanda sağlıklı kişilerde de işler değşiti annelik yaşları zaten 30-35 arasına kaydı, evlilik iş hayatı borçlar vs derken günümüz koşullarında kolay mı, benm sağlık sorunlarm var asıl endişe ettiren durum bunlar malesefsen içini ferah tut tatlım amiiin inşallah gelir inşallah tek dileğim
canım 10 gün gecikmeyle idrarda çıkmıyosa yoktur ama tabi gecikmen devam ederse doktora sorman gerekir muhtemelen de ister test yoksa inşallah olursun da bir an önce sonraki denemelerine başlarsın canım
benmde tam 25 gün geçti ne bebek var ne de regl olabildim
tatlım konuya atlamış gibi olcam ama. 25 gündür adet olmaığını yazmışsın. benim annemde kardeşime hamileyken 1.5 aya kadar dr bile bilememiş hormon değerleri geç yükselmiş. umutlandırmakta istemem ama yinede dikkat et ağır kaldırma yukarılara felan uzanma. inşallah senin için hayırlısı olur :) allahım gönlüne göre versin
tatlım konuya atlamış gibi olcam ama. 25 gündür adet olmaığını yazmışsın. benim annemde kardeşime hamileyken 1.5 aya kadar dr bile bilememiş hormon değerleri geç yükselmiş. umutlandırmakta istemem ama yinede dikkat et ağır kaldırma yukarılara felan uzanma. inşallah senin için hayırlısı olur :) allahım gönlüne göre versin
hormanın geç yükselmesi durumu nasıl oluyor canım açıklarmısın benimde baya gecikti adet ama idrar testinde negatiff aklıma eğer gebeysem geç döllenme olayı geliyor bir fikrin var mı?:18:
ayy canocanim hadi hayirlisi inslalahhh hamilelik haberini alirizz....
yaw bende sabah kan verdimm.hormonlarima bakacakmis doktor .hani düsük yaptimya galiba hormonlarda degisiklik oldumu diye kontrol edecek..sonucuda 12 martta zaten muayenem var o zaman konusacakmisimmm
kızlar çıkmam lazım akşama gelirim inşallah öpüyorum hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?