Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

masalalhh hemen yapmissinn kuzucukkgüle güle kullann

sayende hayalimmmmm

bu arada sağlık sorunu olan hamiş olmak için sürekli konrol altında olan arkadaşlarımıza veee hamile olan arkadaşlarımıza dualarımı gönderiyorum inş en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız....

ben korunmayı 8 ay oldu bırakalı 1 sene kullandım d.cnrol hapı henüz olmadı ama sanırım kasmadım daha kendimi olmayacak diye bekliyorum halen ama bakıyorumda burada aceleci olan arkadaşlarımızda varmış acaba ben mi çok genişim anlayamadım ki*:26:

hadi yat dinlen bakalım tatlım noldu sana böyle biraz uyu iyi gelir canım

mahmutla biraz sabahleyın tartışmıştık bir şey söyledi ağır geldi onu kaldıramadım sıkıntı yapıdm kendıme ondan hastalandım quzum . hadin öptüm iyi olursam qelirim ben akşama muc muc

aman öyle genis ol kuzucukk senin yaptigin daha doru..kasma aman..vaallaa bende hic kasmam kendimi halende kasmiyorummhic kafamada takmam.benim kayiplarim var 6 tane..ama o zamanda ilk hamileligimdede hic kasmamistim.esimde öyledir ..insalalh nasipse olurr kuzucummm..rabbim kimsenin kucaagini bos koymasinn

Son düzenleme:
Ya bişey soracammm ben sımdı bu ayda gebe kalamasammmm doktora gıtsemmı tekrardannn karar veremedım gariiiiii :26::26::26:

mahmutla biraz sabahleyın tartışmıştık bir şey söyledi ağır geldi onu kaldıramadım sıkıntı yapıdm kendıme ondan hastalandım quzum . hadin öptüm iyi olursam qelirim ben akşama muc muc

canım hepimiz yaşıyoruz bunları malesef takma kafana erkekler çok ince düşünebilen bir yapıya sahip değil bir kadının ne kadar alınabileceğini algılayamıyorlar pot kırıyorlar aslında içlerinden geldikleri onlar olmuyor ama

sıkıntı yapmaaa bak gönlünü de almaya çalışmış hem:)

yok vidancım sen doğrusunu yapıyosun yaşın çok ileri değilse kendini hiç kasma ve zorlama ve düşünme bence çünkü asıl öyle yapınca işler zorlaşıyor bırak kendi haline biraz daha, mesela ben yaşım daha genç olsaydı ve düzenli adet olsaydım 1 - 1,5 yıl çok da dert etmezdım heralde, ama baştan sorunla başlayınca ee yaşımızda ileri olunca tabi panik durumu gelişiyo haliyle, yoksa burdaki ok genç olan yeni evli olan ve pek sağlık sorunu olmayan arkadaşlarımız birazck tezcanlı davranıp kendi kendilerini geciktiryolar kanımca

öylede kalbim çok kırıldı ya hala aqlıyorum aklıma qeldikçe

ohhh maşallah benm çılgın kızıma rabbim daim etsin

anladım canım evet yapabilirsin çok kolaymış incecik zaten iğnesi hayırlısı olsun tatlım bakarsın ikiz oluverir

aminn canım inşallah hayırlısı olur bu ay da gelir artık bebişim :))) hatta bebişlerim kız Allah mı söyletiyo, benim düşük yaptığım bebeklerimde ikizdi rabbim inşalalh yine nasip eder çok istiyoruz çünkü ikiz bebeğimiz olsun :)))))

yasakhayalim canım haftasonu evdeydim temizlik yemek derken giremedim, pazartesi burdaydım dün de bütün günüm dr da geçti tahlil - muayene derken gün bitti
o yüzden yine gelemedim yanınıza,
bugün de dünkü biriken işlerle uğraştım o yüzden az yazabildim,
canım iğneyi ben istemedim klomen tedavisi görüyorum zaten ben yumurtamın gelişmesi ve çatlaması için pko var bende,
4 ay kullandım bu ay da doktor klomene destek olarak yumurtanım çatlaması için artık bu ay iğnede kullanmalım dedim ondan yani iğne olma sebebim,
bakalım ne olacak güzel gelişmiş 3 tane yumurtam var şuan martın 17si ne gösterecek bana...

ee sende durumlar nası sende bugün kan tahlili yaptırmışsın ne dedi dr un?

edamm simdik sana sorularimm var ne zaamndir korunmayi biraktiniz hic hormon testi ne yapildimi sana .

yaklasık 6 aydır korunmayı bıraktık fakat esım amelıyat oldu 1 ay once ondan oncekı 1 ay kadar suredede agrılı donemlerı olmustu ilişiki olmamıstı toplam ıkı ay boyunca balım ılıskı olmadı yanı yaklasık tam olarak duzenlı ılıskı 4 ay dıyebılırım sana ve ondan once hormon testı yaptırdım testlerım normal cıktı sorun yok dedı doktorum :26:

haklısın canım bnm yaş 28 evleneli 2 sene bile tam olmadı zaten 30 a kadar beklerim ben herhal bu ay gebe deilsem :) 10 gün gecikti bu arada hala negatif idrar testi cuma kan a baktıracam :) inşallah seninde en yakın zamanda göbişine 9 ay misafir olmaya gelir bebeişin:)

dualarım hep isteyen anne adaylarıyla kurban olduğum allah içine annelik sewgisi şevkati veren herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…