- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.681
masalalhh hemen yapmissinn kuzucukkgüle güle kullann
selam kızlar yokmu yeni gebelik haberi sevinelim azıcık
hadi yat dinlen bakalım tatlım noldu sana böyle biraz uyu iyi gelir canım
sayende hayalimmmmm
bu arada sağlık sorunu olan hamiş olmak için sürekli konrol altında olan arkadaşlarımıza veee hamile olan arkadaşlarımıza dualarımı gönderiyorum inş en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız....
ben korunmayı 8 ay oldu bırakalı 1 sene kullandım d.cnrol hapı henüz olmadı ama sanırım kasmadım daha kendimi olmayacak diye bekliyorum halen ama bakıyorumda burada aceleci olan arkadaşlarımızda varmış acaba ben mi çok genişim anlayamadım ki*:26:
kocanmi yapmis o sürprizineka güzel
hoşdeldinnnnnnnnnnn kuzucukk
mahmutla biraz sabahleyın tartışmıştık bir şey söyledi ağır geldi onu kaldıramadım sıkıntı yapıdm kendıme ondan hastalandım quzum . hadin öptüm iyi olursam qelirim ben akşama muc muc
sayende hayalimmmmm
bu arada sağlık sorunu olan hamiş olmak için sürekli konrol altında olan arkadaşlarımıza veee hamile olan arkadaşlarımıza dualarımı gönderiyorum inş en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız....
ben korunmayı 8 ay oldu bırakalı 1 sene kullandım d.cnrol hapı henüz olmadı ama sanırım kasmadım daha kendimi olmayacak diye bekliyorum halen ama bakıyorumda burada aceleci olan arkadaşlarımızda varmış acaba ben mi çok genişim anlayamadım ki*:26:
edammmmmmm misafirin ne yok demi yakin zamanalrda bizlesin yani
canım hepimiz yaşıyoruz bunları malesef takma kafana erkekler çok ince düşünebilen bir yapıya sahip değil bir kadının ne kadar alınabileceğini algılayamıyorlar pot kırıyorlar aslında içlerinden geldikleri onlar olmuyor ama
sıkıntı yapmaaa bak gönlünü de almaya çalışmış hem:)
Ya bişey soracammm ben sımdı bu ayda gebe kalamasammmm doktora gıtsemmı tekrardannn karar veremedım gariiiiii :26::26::26:
merhaba kuzuuu hoşgeldinnn
ohhh maşallah benm çılgın kızıma rabbim daim etsin
anladım canım evet yapabilirsin çok kolaymış incecik zaten iğnesi hayırlısı olsun tatlım bakarsın ikiz oluverir
hea yasakım kocam yaptı manak herifim
edamm simdik sana sorularimm var ne zaamndir korunmayi biraktiniz hic hormon testi ne yapildimi sana .
yok vidancım sen doğrusunu yapıyosun yaşın çok ileri değilse kendini hiç kasma ve zorlama ve düşünme benceçünkü asıl öyle yapınca işler zorlaşıyor bırak kendi haline biraz daha, mesela ben yaşım daha genç olsaydı ve düzenli adet olsaydım 1 - 1,5 yıl çok da dert etmezdım heralde, ama baştan sorunla başlayınca ee yaşımızda ileri olunca tabi panik durumu gelişiyo haliyle, yoksa burdaki ok genç olan yeni evli olan ve pek sağlık sorunu olmayan arkadaşlarımız birazck tezcanlı davranıp kendi kendilerini geciktiryolar kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?