Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oyyy bende isterim sarmalar dolmalar

olmadı yawww dolmalıkk lahana çıkmadııı yemeklik çıktı koca lahanadan 15 sarma çıktı yawww ağlıcammm vallaa sinir oldumm nasılda heveslendm dii

ne güzelll canımmm hadi bakalımm hayırlsıı inşallah tez vakiiteee müjdeli haberler alcazzz coşsun topiğimizzzz gelsinnn yavru kuşlarrrr

anladım canım stres yapma bnm daha kızken 17 li yaşlarımda vardı kist adetim 2-3 ayda bir oluyordu dr ilaç verdi aylar sora başka dr agittim dr neden ilaç vermiş ki tembelleştiriyor yumurtayı ilaçlar kist çok minik bekle zamanla atılmassa ilaç kullan demişti ve hakkettende geçti bence telaş yapma sende....

inş ahyrılı haberler alırsın canım bende pzt gidicem inş progesteron hormonum yükselmısştır. pzt günü belli olucak düşük tehditi olup olmadığı ((((((((

hiç olumsuz düşünmeee canımmmmm herkesde oluo o kadar inş. p.tesiii ii haberlerle gelcennn

olmadı yawww dolmalıkk lahana çıkmadııı yemeklik çıktı koca lahanadan 15 sarma çıktı yawww ağlıcammm vallaa sinir oldumm nasılda heveslendm dii

canımmmmcımm onların oyle buyuk durduguna bakma senn onların pek yapragı cıkmıyor ancak 2- 3 tanesınden dolmalık oluor gecende benım de basıma geldıı olsun yemegıde guzelll oluyorr uzulme canım

arkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....

hayılrlı olsunnnn canımmmm

esin varisekol ameliyatimi olduedam senin yasinda genc galiba hormon testlerinde iyiymis biraz bekle bence ..4 ay az bi sürec beklemek icin...ama yok sabirsizim diyosan kendin bilirsin git o zamann..

bu periyoda göre silik çizgi gördüysen hamile olma ihtimalin var bence
sana önerim 4-5 gün daha bekle adet olmazsan eğer kanda baktırabilirsin canım
hakkında hayırlısı olsun inşallah

kızz senin kuşunu yiyinn ne kada güzellll

Allah kabul etsinn canımmmm hemen yazıorummm

ayyy keşke benimde öyle olsaaa kiiii ne sevinirim bakalım hala gelmesse ümitlenecem iiyice

teşekkür ederim canm sağaolasın

ana neka az cikmis yaw olsun ilhananzim 7,5 sana 7,5 esine paylasirsiniz bide corba taamamdir bu aksamki menü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…