- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.721
oyyy bende isterim sarmalar dolmalar
kızlar ben geldimm.... sabah doktora gittim hormon tahlili yapıldı yarın 2de sonuçları alıp doktora göstericem inşallah klomene falan başlarız çok heyecanlıyım hayırlı haberler alırım inşallahh..
kolay gelsin canım
test yaptım yapmazmıyım hem de 2 defa,sorun şu kist oluşmuş o da adet olmamı engelliyomuş işte, şimdilik beklemedeyiz kiste rağmen kendiliğinden adet olsun istiyor doktorum, ben de pazartesiye kadar daha bekleyip olmazsa tekrar sorucam daha ne kadar beklicem diye, stres tavan yaptı hiç huzurum kalmadı malesef ama yapıcak bişeyim de yok işte
kızlar çıkmam lazım akşama gelirim inşallah öpüyorum hoşçakalın
inş ahyrılı haberler alırsın canım bende pzt gidicem inş progesteron hormonum yükselmısştır. pzt günü belli olucak düşük tehditi olup olmadığı((((((((
meraba VLDNMRT canim bende topigin yasakhayaliyaw adini zor yazdim nekadan harf var
olmadı yawww dolmalıkk lahana çıkmadııı yemeklik çıktı koca lahanadan 15 sarma çıktı yawww ağlıcammm vallaa sinir oldumm nasılda heveslendm dii
arkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....
hiç olumsuz düşünmeee canımmmmmherkesde oluo o kadar inş. p.tesiii ii haberlerle gelcennn
yaklasık 6 aydır korunmayı bıraktık fakat esım amelıyat oldu 1 ay once ondan oncekı 1 ay kadar suredede agrılı donemlerı olmustu ilişiki olmamıstı toplam ıkı ay boyunca balım ılıskı olmadı yanı yaklasık tam olarak duzenlı ılıskı 4 ay dıyebılırım sana ve ondan once hormon testı yaptırdım testlerım normal cıktı sorun yok dedı doktorum :26:
bu periyoda göre silik çizgi gördüysen hamile olma ihtimalin var bence
sana önerim 4-5 gün daha bekle adet olmazsan eğer kanda baktırabilirsin canım
hakkında hayırlısı olsun inşallah
aaayyy bu süper bişi canım benımkı de çok süpriz yapar ama bu kadarını yapmamıştı ahahahah
aaayyy bu süper bişi canım benımkı de çok süpriz yapar ama bu kadarını yapmamıştı ahahahah
canlarım nasılsınız bakim ben geldim
kaynatıyosunuz bakıyorum da, ben arada yazabiliyorum, dün yoktum işler birikmiş, pek bakamadım size bugün,
puripek canım, canım ben senin yasin-i şerifini okudum bilgin olsun tatlım, Allah kabul etsin, Rabbim dualarını kabul eder inşallah...
İlhanazzzz ımm canım ben duamı bitirdim 200 tane okudum bilgin olsun tatlım,
nasıl oluştuğu ile ilgili bir fikrim yok canım. hamilelikte biliyosundur hcg hormonu yükseliyor önce kanda sonra idrarda görülebiliyor. annem adeti gecikince test yapmış çıkmamış, yine olmayınca halamla dr a gitmişler kan testi yapmış yine çıkmamış...1,5 aylık hamileyken testte görebilmiş ancak dr
kızlaar yanlıs şeyi alıntı yapmışım pardoooooonnnn(((((((
okudun demi incinurummm
olmadı yawww dolmalıkk lahana çıkmadııı yemeklik çıktı koca lahanadan 15 sarma çıktı yawww ağlıcammm vallaa sinir oldumm nasılda heveslendm dii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?