Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ana neka az cikmis yaw olsun ilhananzim 7,5 sana 7,5 esine paylasirsiniz bide corba taamamdir bu aksamki menü

yokk yasakım yaww yarınnn görğmcemle ark.ı gelcekti onlara sardım dıı nese olduğu kada
kuru patlıcalarda haşladım azda ondan yapimmm diorıummm yazıkk o kada iç kaldıı

benım kocişko erken geliyo canım 16.30 da evde bugun kuaföre gittide henuz gelmedı sizle daha cok cene calabılırım ahahahahah

yaw nuarinim nirdeki:26:cumada yaklasiyo insallah iyidirrrr:26:

ever bende geldikçe ıona bakıorummm :26::26::26: ama gelmemiş bugündeee :26::26:
inşallahhh ii haberlerle gelirrr :26::26: yada bi yeri geticem dedi de gömedik mii

ever bende geldikçe ıona bakıorummm :26::26::26: ama gelmemiş bugündeee :26::26:
inşallahhh ii haberlerle gelirrr :26::26: yada bi yeri geticem dedi de gömedik mii

yok ben biyere gidecegini hic duymadimmm ya.nerde bu kiz..merak etmeye basladimm.insaallah bebegi iyidirr ya:26::26::26:gidimde özelden bi mesaj atimmmm nerdesin diyeeeee

kızlar çıkıyorum ben mesaim bitti yarın görüşürüz, kendinize iyi bakın öpüldünüz, hoşçakalınn

güle güle gitt canımm evineee Rabbim yolunu aydınlatsınnn görüşürzzz gene sabahki mesai başlangıcındaaa

canımmlarııımmm ben uçar
akşam bi ara gelirim yine kendinize cici bakın hiç bişey için üzülmeyin hee ona göre kızarım bak
opuldunusssss

benım yoğurt corbam var biraz taze fasulyem bi de erşite yapıcam amaaan yiter yıııııaaaaaa bıktım hergun ne pişircem derdinden kızlaaaaaaaaaarrrr

ellerine sağlıkkk canımmm afiyetle yirsinizzz inş..
valal ben düşünmüorumm kociş yemio zatennn
kendi canım bişy isterse yapıorummm okadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…