- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.761
ana neka az cikmisyaw olsun ilhananzim 7,5 sana 7,5 esine paylasirsiniz bide corba taamamdir bu aksamki menü
kesinlikle canımmm((( gıcıklar işteeee:)
ne yemek yapçam ben yaaaa öffff ne sıkıcı ne yapçam die düşünmek:44:
kızlar çıkıyorum ben mesaim bitti yarın görüşürüz,kendinize iyi bakın öpüldünüz, hoşçakalınn
yaw nuarinim nirdeki:26:cumada yaklasiyo insallah iyidirrrr:26:
yokk yasakım yaww yarınnn görğmcemle ark.ı gelcekti onlara sardım dıı nese olduğu kada
kuru patlıcalarda haşladım azda ondan yapimmm diorıummm yazıkk o kada iç kaldıı
yaw nuarinim nirdeki:26:cumada yaklasiyo insallah iyidirrrr:26:
ever bende geldikçe ıona bakıorummm :26::26::26: ama gelmemiş bugündeee :26::26:
inşallahhh ii haberlerle gelirrr :26::26: yada bi yeri geticem dedi de gömedik mii
benım kocişko erken geliyo canım 16.30 da evde bugun kuaföre gittide henuz gelmedı sizle daha cok cene calabılırım ahahahahah
ayy öylemii:26: bari birazda yaprak sarsaydinnn...
kızlar çıkıyorum ben mesaim bitti yarın görüşürüz,kendinize iyi bakın öpüldünüz, hoşçakalınn
daha ne olsun işte ohhh ne gzl:)benım yoğurt corbam var biraz taze fasulyem bi de erşite yapıcam amaaan yiter yıııııaaaaaa bıktım hergun ne pişircem derdinden kızlaaaaaaaaaarrrr
yaprakımmm yok kiiialmadım dı onu tase değil hazrılar güzel olmuo diee :26::26::26:
benım yoğurt corbam var biraz taze fasulyem bi de erşite yapıcam amaaan yiter yıııııaaaaaa bıktım hergun ne pişircem derdinden kızlaaaaaaaaaarrrr
benım yoğurt corbam var biraz taze fasulyem bi de erşite yapıcam amaaan yiter yıııııaaaaaa bıktım hergun ne pişircem derdinden kızlaaaaaaaaaarrrr
ellerine sağlıkkk canımmm afiyetle yirsinizzz inş..
valal ben düşünmüorumm kociş yemio zatennn
kendi canım bişy isterse yapıorummm okadarr
doru hazirlar pismekte bilmiyobiberin yokmu onu doldur ozamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?