- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.801
ne bilim yasakımmm böle deneyen olmaz falan die düşünordum dahası işe yaramaz falan diodum yanii
yaww bende dnicemdee nasıl olcakk hala anlamıorummm kocişim zayıff zatii kaldıramaz benii
yada şimdi kafamda şu şekillendii
böle iş bittikten sonraa baş aşağı dursam kocik ayaklarımı yukarı kaldırsa böle sağa solsa sallasa olumu kiii:52:
olur yawww
sen o yönteme dene hamiş kal bende sana topik atacam nazın yöntemini dene hamiş kal diye hahahahahahaha
o zaman bende deniyimmm yawwwbaşka türlü nasıl sallar ki dimi adammlarrr
:82::82::82: :82: :82: :82: :82: :82: :82:
sen o yönteme dene hamiş kal bende sana topik atacam nazın yöntemini dene hamiş kal diye hahahahahahaha
hala zayıflayım dıyor qleın az daa zayıflarsan hastalanırsın kılon ıyı dıyoruz sana alalalalabi an önce zayiflamaliyimmmmmmmmmherifim zayif degil aama zorlanir yinedeeee
o zaman bende deniyimmm yawwwbaşka türlü nasıl sallar ki dimi adammlarrr
bi an önce zayiflamaliyimmmmmmmmmherifim zayif degil aama zorlanir yinedeeee
napim canımmm yaww işin acıkcası biizm farkılı sorunumuz var benim eşim nakil hastasııöle ağır kaldırmaması lazımmm ne bilimmm aklıma o metot geldiii ya tutarsaa dimi yaaa inşallah ama denicemm niyeti bozdummm
napim canımmm yaww işin acıkcası biizm farkılı sorunumuz var benim eşim nakil hastasııöle ağır kaldırmaması lazımmm ne bilimmm aklıma o metot geldiii ya tutarsaa dimi yaaa inşallah ama denicemm niyeti bozdummm
[
hala zayıflayım dıyor qleın az daa zayıflarsan hastalanırsın kılon ıyı dıyoruz sana alalalala
yanı nazım dene oyle
şey bende o işi yapıoz ya hemen bacaklarımı tavana kaldırıyorum duvara yaslıyorum kendım snra elimi belıme koyup oyle ayakda duruyorum az bakalım bu ay hamıle kalırsam benım yontemımde bu
yaww ne kada zazıflaya bilirisin ki yasakım ben 54 kiloyumm zatenn 40 kilo falan olmlıyım adam beniş sallasın yada sen 50 falan olmalısn salasınn
yok sen bu yöntemi deneme ilhananzzimmm.
dene nazım sakın vakit kaybetme hasta deqilsen heme yap:18:
inşcanımm ben onuda duymuştum inş.. bu ay alırız müjdeniii
yok sen bu yöntemi deneme ilhananzzimmm.
niye denemesınde yasakım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?