Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımmlarııımmm ben uçar
akşam bi ara gelirim yine kendinize cici bakın hiç bişey için üzülmeyin hee ona göre kızarım bak
opuldunusssss

iyi akşamlarrr canımmmm görüşürzzzz sende dinlen yorma kendiniii çokkk üzülürüz yoksaaa

ee iyimiş rahatsın tatlışım :)))))))))))))))) ama kendınıde ihmal etme mutlaka pişir bişeyler kızarım heeeeeeeeeeeeee

valla yapyommm canım ama unutuorum ben yemek yemeiii :26::26::26:
öle bir sonum vaaa sabah kahvaltımı yapırorum zaten kuş kada yiyorumm
sonrası yalan oluooo baznn kahvalyı ile duruorumm

esin varisekol ameliyatimi olduedam senin yasinda genc galiba hormon testlerinde iyiymis biraz bekle bence ..4 ay az bi sürec beklemek icin...ama yok sabirsizim diyosan kendin bilirsin git o zamann..

oylemı dıosunnn balımmmm hmmm bakalım dayanablırsem gıtmem :26: yok balıımmm rsım pankreas amelıyatıı oldu

TOPİĞİ AÇAN KIZDA ÖYLE KALMIŞ VAY ANASINA LA AMA BEN küsüm kocaya yok ona bırsey uzun bır sure tabı ne kadar uzun bır sure olacak hıc kestremıyorum qeçp karsıma ıkı sebeklık yapmazsa hemen yumuşamam yumuşarsa 2 dk bıle dayanamam

bak iste bulmussun bak doru söylüyomusum demiii

yalan soyluyorsun dimedim ki gelınım sana yahu

yaw ne bilim belkim saka yaptigimi sanmisinizdir diye söylemistimmmm

Son düzenleme:

yaww bende dnicemdee nasıl olcakk hala anlamıorummm kocişim zayıff zatii kaldıramaz benii
yada şimdi kafamda şu şekillendii
böle iş bittikten sonraa baş aşağı dursam kocik ayaklarımı yukarı kaldırsa böle sağa solsa sallasa olumu kiii :52
:

olur yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…