- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.821
hastayımm bebemmm bitsin heleeehemenn bu ay yapcammmm
kısmet artıkkk belki olurrr
bakalım kendi dediğim şekilde bi deneyelim yasakımmm belli mi olurr inş...
niye denemesınde yasakım ???
tatlibiberim esi icin demim esi nakil hastasiymissss..herifi zorlamasin agir kaldirmamasi lazimmiss
eşim böbrek nakli hastası canımmm 4 yıl oluo kısmetse ama genede ne olursa olsunnn ona zaralı bişeyi göze alamıoyrummm
ama esin hic kaldirmasin ozamannn
yanlıs anlasıldık yasakım . kendı soyledıqı yontemı denesın oburunu denemesın mazallah cocuk derkene enısdeyı kaybetmesın kızımız
eşim böbrek nakli hastası canımmm 4 yıl oluo kısmetse ama genede ne olursa olsunnn ona zaralı bişeyi göze alamıoyrummm
Ben geldiiim ama çok yoruldumm yaaaaww
Mutfağı indirdim komple bütün dolapları baştan aşağı temizledim en son yemeği yaptım koydum fırına bi pilavım kaldı onuda birazdan yapıcam belim gitti yaaaa ben bende değilim
oyh oy kıyamam ben sana qel otur ıkı dk soluklan canım benımBen geldiiim ama çok yoruldumm yaaaaww
Mutfağı indirdim komple bütün dolapları baştan aşağı temizledim en son yemeği yaptım koydum fırına bi pilavım kaldı onuda birazdan yapıcam belim gitti yaaaa ben bende değilim
evet anca beni sallasın bölee sağa solaa
canlar ben çıkıorum azcıkkk komşimmm gelde kave içek diooo merdane al demişdim ona merdanemide almışş
gelirm birazdan geneee
hosgeldin habbitemmmmmmkolay gelsinnnnn
anladım canım geçmiş olsn
gecmis olsun ilhananzimmmmmmmmmmmmmm
Hoşbulduk HAYALim......hosgeldinnnkacma hemenn
Kız NE yöntemimiş o de bi bakalIM.....:26:
napim canımmm yaww işin acıkcası biizm farkılı sorunumuz var benim eşim nakil hastasııöle ağır kaldırmaması lazımmm ne bilimmm aklıma o metot geldiii ya tutarsaa dimi yaaa inşallah ama denicemm niyeti bozdummm
saolunn canlarrrr
rabbim herşeyimi alsın ama ona sağlık verisnnn zor zamanlarımız olduu çok şükür halimizee
ben çok şey öğrendim on dann hayata ne kakadr sıkı sıkı bağlı olcağımı eşim öğrettii hakkını ödeyemem ilhanımmm
rabbimm uuzn ömür verisnnn inşallahh canomaaaa
bende cikimda yemegimi yapimmm kizcelerimmm aksam görüsürüz insalalhhhhhhhhhhhhhhhhh
oyh oy kıyamam ben sana qel otur ıkı dk soluklan canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?