- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.861
qonder bırtnm beklıyorumAyyy deli olucam ya bağlantı gidip gidip geliyo tam sana cevap yazdım yollayacakken site gösterilemiyor dedi sonra açıldı sayfa yazdıklarımın hiçbiri yok,tekrar yazayım o zaman bitanemm gelmediyse
Slm kislarimm nasilsiniz yaw bayadir buraya yazmiyorum yeni gelenler belki tanimazlar beni ama ben buranin en eskilerindenim
Slm kislarimm nasilsiniz yaw bayadir buraya yazmiyorum yeni gelenler belki tanimazlar beni ama ben buranin en eskilerindenim
Ahanda yakaladim. nerdesin kiz nasilsin test fln yaptiracaktin noldu. biraktin bizi böle...
Selaammm millet
Ahanda yakaladim. nerdesin kiz nasilsin test fln yaptiracaktin noldu. biraktin bizi böle...
Selaammm millet
qonder bırtnm beklıyorum
owwwwwwwww nıkıyım merak etme kızlar senı tanıyorlardır qecenqun mersahla kulahlarını cekdık hosqeldın
Selaammm millet
Giz zere kulaklarim neden buyudu diye dusunup duruyodum. Ne konustunu gecen.
Yok birakmadim sizi hep burdayim ben. Testti yaptirmak kocis yalvardi bu ay da bi deneyelim oyle gideyim dr diye iste bugun yumus gunjm dunle bugunu bide yarini degerlendirmeye calisiyoruz canim iste bende oyle sen nasilsin nasil gidiyo calismalar...
Benimde gunum gecti bisi olmadi ovu testi yapiyom benimde yumos oldu galiba calisiyom iste ole...Giz zere kulaklarim neden buyudu diye dusunup duruyodum. Ne konustunu gecen.
Yok birakmadim sizi hep burdayim ben. Testti yaptirmak kocis yalvardi bu ay da bi deneyelim oyle gideyim dr diye iste bugun yumus gunjm dunle bugunu bide yarini degerlendirmeye calisiyoruz canim iste bende oyle sen nasilsin nasil gidiyo calismalar...
örtmenim nasılsın
Benimde gunum gecti bisi olmadi ovu testi yapiyom benimde yumos oldu galiba calisiyom iste ole...
İyiyim meleeemmmm sen nasilsin.
Kızzz biliyoz ya zaten o yöntemi..................ahanda ruyam geri geldiyaw silkelemeyi konusuyodum neka cok kisi bu yöntemle hamile kalmisssss
Ben de dedim heralde bu kızlar başka bir yöntem çıkardılar..............
NE kaa güzel SESin var meLEK...
bunlar yasak hayale gelsin ...
kızlar ben yatmaya kaçar . uyanırsam qelırım qece öptüm hepiniz
inşallah hayatım sabah ola hayrolane güzelll canımmm hadi bakalımm hayırlsıı inşallah tez vakiiteee müjdeli haberler alcazzz coşsun topiğimizzzz gelsinnn yavru kuşlarrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html
VBURDA SİLKELEME İLE BİR SÜRÜ HAMİŞ KALAN VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
yaww bende dnicemdee nasıl olcakk hala anlamıorummm kocişim zayıff zatii kaldıramaz benii
yada şimdi kafamda şu şekillendii
böle iş bittikten sonraa baş aşağı dursam kocik ayaklarımı yukarı kaldırsa böle sağa solsa sallasa olumu kiii:52:
benim zayıflama topiqim var hayalim gel seni zayıflatammmbi an önce zayiflamaliyimmmmmmmmmherifim zayif degil aama zorlanir yinedeeee
a.s canım tanışalım o zaman sena benSlm kislarimm nasilsiniz yaw bayadir buraya yazmiyorum yeni gelenler belki tanimazlar beni ama ben buranin en eskilerindenim
kızlar ben yatmaya kaçar . uyanırsam qelırım qece öptüm hepiniz
bu saatte yatılrmı yakızlar ben yatmaya kaçar . uyanırsam qelırım qece öptüm hepiniz
Kızzz biliyoz ya zaten o yöntemi..................
Ben de dedim heralde bu kızlar başak bir yöntem çıkardılar..............
NE kaa güzel SESin var meLEK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?