Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Slm kislarimm nasilsiniz yaw bayadir buraya yazmiyorum yeni gelenler belki tanimazlar beni ama ben buranin en eskilerindenim

Ayyy deli olucam ya bağlantı gidip gidip geliyo tam sana cevap yazdım yollayacakken site gösterilemiyor dedi sonra açıldı sayfa yazdıklarımın hiçbiri yok,tekrar yazayım o zaman bitanemm gelmediyse
qonder bırtnm beklıyorum
Slm kislarimm nasilsiniz yaw bayadir buraya yazmiyorum yeni gelenler belki tanimazlar beni ama ben buranin en eskilerindenim

owwwwwwwww nıkıyım merak etme kızlar senı tanıyorlardır qecenqun mersahla kulahlarını cekdık hosqeldın

qonder bırtnm beklıyorum

owwwwwwwww nıkıyım merak etme kızlar senı tanıyorlardır qecenqun mersahla kulahlarını cekdık hosqeldın

Giz zere kulaklarim neden buyudu diye dusunup duruyodum. Ne konustunu gecen.

Ahanda yakaladim. nerdesin kiz nasilsin test fln yaptiracaktin noldu. biraktin bizi böle...
Selaammm millet

Yok birakmadim sizi hep burdayim ben. Testti yaptirmak kocis yalvardi bu ay da bi deneyelim oyle gideyim dr diye iste bugun yumus gunjm dunle bugunu bide yarini degerlendirmeye calisiyoruz canim iste bende oyle sen nasilsin nasil gidiyo calismalar...

nıkıyy ortalıklarda yok nerede dıye konusduk

Kizlar bu arada adetti duzensiz olanlar mutlaka bal corekotu ve tarcini yesinler benim ilk defa tam yumurtlama gunumde yumurtam oldu mutlaka yiyin derim

Benimde gunum gecti bisi olmadi ovu testi yapiyom benimde yumos oldu galiba calisiyom iste ole...
örtmenim nasılsın

İyiyim meleeemmmm sen nasilsin.

ahanda ruyam geri geldi yaw silkelemeyi konusuyodum neka cok kisi bu yöntemle hamile kalmisssss
Kızzz biliyoz ya zaten o yöntemi..................
Ben de dedim heralde bu kızlar başka bir yöntem çıkardılar..............

bunlar yasak hayale gelsin ...
NE kaa güzel SESin var meLEK...

Son düzenleme:
ne güzelll canımmm hadi bakalımm hayırlsıı inşallah tez vakiiteee müjdeli haberler alcazzz coşsun topiğimizzzz gelsinnn yavru kuşlarrrr
inşallah hayatım sabah ola hayrola
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html

VBURDA SİLKELEME İLE BİR SÜRÜ HAMİŞ KALAN VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ayy orası çok komik bir topik sabah okudum baştan sona gül gül yerlere yattım
olarr quuuu yeterki silkelet
bi an önce zayiflamaliyimmmmmmmmm herifim zayif degil aama zorlanir yinedeeee
benim zayıflama topiqim var hayalim gel seni zayıflatammm
a.s canım tanışalım o zaman sena ben daha doqrusu arzu...sena gelecekteki kızımın adı:26::26:
kızlar ben yatmaya kaçar . uyanırsam qelırım qece öptüm hepiniz

ne yatması bu saatte gitme kallllll.......... yoksa silkeletmeyemi gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…