- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.881
iyiyim örtmenimsen kaç yaşındasın
İyi geceler ÖRTMENim....:26:25
Bendee yatiyooomm sabah erken kalkiyom byyy
iyi geceler örtmenim...25
geldim kız burdayım sana pasta yaptım geldim:18::18::18::18::18:Melek bir görüNÜp bir gidiyon ,,,,,, çOK Korktum BAk şimdi.....:26:
bu pasta RUYABUSEYE GELSİN KIZLAR
doğum günün kutlu olsun canım kızcen eşin ve ailenle geçireceğin uzun mutlu yıllar senin olsun........
Çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ÇOOOOOOOOOOooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk MUTlu oldUM.....................Teşekkür ederim CANım melekim.............................. şİMDİ HAZIRLanıp bir koşu gelirim size pastamı kesmeye.........
TeŞekkÜR eDERim canIM..........çOK duygulandıM.......Canım doqum günün kutlu olsun nice yıllaraa
TeŞekkÜR eDERim canIM..........çOK duygulandıM.......
aYY Gerçek çOOkk mutlu oldum ........
25
noldu arzummmmmOffff offffffffffffffffffffffffff........
didim daqlar inlediii
bu pasta RUYABUSEYE GELSİN KIZLAR
doğum günün kutlu olsun canım kızcen eşin ve ailenle geçireceğin uzun mutlu yıllar senin olsun........
sen varken sülümana bakarmıyım ben:))yaw ben daha yemekcigimi yemedimmmyedikten sonra gelirimm insalahhhhh birazda pis yediliye bakimda gülümm
bugün sülüman var bazi kizlarda gelmeye bilir sülümana bakarlaR cünkümmm
örtmenim yattinmi gercektennn
Ben geldiiim ama çok yoruldumm yaaaaww
Mutfağı indirdim komple bütün dolapları baştan aşağı temizledim en son yemeği yaptım koydum fırına bi pilavım kaldı onuda birazdan yapıcam belim gitti yaaaa ben bende değilim
Çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ÇOOOOOOOOOOooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk MUTlu oldUM.....................Teşekkür ederim CANım melekim.............................. şİMDİ HAZIRLanıp bir koşu gelirim size pastamı kesmeye.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?