Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayy orası çok komik bir topik sabah okudum baştan sona gül gül yerlere yattım

ne yatması bu saatte gitme kallllll.......... yoksa silkeletmeyemi gidiyosun
yok benım koca buqun kuzenlerıyle ablasının evınde manqal keyfı yapıyor canınız cekmesın

bu saatte yatılrmı ya
quzum kafam cok aqrıyordu bıraz rahatsızm ondan dolayı

bu pasta RUYABUSEYE GELSİN KIZLAR

doğum günün kutlu olsun canım kızcen eşin ve ailenle geçireceğin uzun mutlu yıllar senin olsun........
doqum qunun kutlu olsun ruyabusemmmmm nic senelereeeeeeee

geldim benim koca kaçtı dayanamadı
sana mı dayanamadı örtmenim
kızlar merhaba cenaze islerimız vardı giremedım uzun süredir nasıl herkesler?
başınız sağolsun kuzum kmdi vefat eden ?

hee baktı yumurtlama gunu habire işler güçler kaçtı ama ben onu yola getiririm
karabiberim seninki hep kendi geziyo seni niye götürmedi erkekler arasında mı toplandılar

almaz mıyız tabi ama önce mülakatı geçmen lazım

bende çok severim küçükken ağlardım candy nin sevdiği çocuk öldü diye

kızzz ben hala izliorummmm ve ağlıyorummm kendi kendime sinirleniorum falan çokk fanatiğim yanii bildğin gibi değilll

kiz ruyam dogum günün kutlu olsunnn ailenle inslaahh nice yillar birlikte olursunuzz..yaw bende 28 subat 29 subat ve 1 mart dogumluyumm ayni günlerde dogmus sayilirizzzz.bende balik burcuyummmmmmm
şimdi ben anlamadım sen ne gün hangi tarihte doğdun

ona göre sülede sanada yaprım doğum günü pastası

neka güzel bi pastaeline saglik melekimm
afiyet olsun balım
kızlarrr beni de alın aranıza nolurrrrrrrrrr
hoşgeldin canım anlatsana kendini

hee baktı yumurtlama gunu habire işler güçler kaçtı ama ben onu yola getiririm
karabiberim seninki hep kendi geziyo seni niye götürmedi erkekler arasında mı toplandılar

peh dov onu donvalla sıkıyorsa kaçsın benden . bırdaha yatakta benı bulabılırse ask olsun o yuzden bırsey dedım mı hemen curp yatakta
erkekler o yuzden ortmenım ablası koye qıttı onun evı bos olunca 1 yıqenı 1 kuzenı ıle orada eqlenıyorlar . bızımkı tek basına qezmez kı örtmenım onceden cok qezerdıde artık boş vakıt buldumu soluqu benım yanımda alıyor. buqun mesela işi başından aşkındı tel de hıc konusamıyorduk ben sohbete qıdınce qelmıs eve bana suprız aayarlamıs yarım saat bır bosluqu olusmusda benle deqerlendırmek ıstemıs sıpaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…