- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.921
hoş geldin canım branş neydi26 oldum bugün.... sebepsiz infertilite bizimkisi.. mart adetiyle aşılamaya başlayacağım ilk kez... öğretmenim.... görev icabı da yozgattayım..
peh dov onu don valla sıkıyorsa kaçsın benden . bırdaha yatakta benı bulabılırse ask olsun o yuzden bırsey dedım mı hemen curp yatakta
erkekler o yuzden ortmenım ablası koye qıttı onun evı bos olunca 1 yıqenı 1 kuzenı ıle orada eqlenıyorlar . bızımkı tek basına qezmez kı örtmenım onceden cok qezerdıde artık boş vakıt buldumu soluqu benım yanımda alıyor. buqun mesela işi başından aşkındı tel de hıc konusamıyorduk ben sohbete qıdınce qelmıs eve bana suprız aayarlamıs yarım saat bır bosluqu olusmusda benle deqerlendırmek ıstemıs sıpaa
ayy onu bilmez miyim eşime beni silkele dedim de adam hızını alamadın 5 tur döndürdü beni....
yapdın mı yan sılkeleme
hoş geldin canım branş neydi
26 oldum bugün.... sebepsiz infertilite bizimkisi.. mart adetiyle aşılamaya başlayacağım ilk kez... öğretmenim.... görev icabı da yozgattayım..
bakalım tutacakmı canım haber ver bızedeyaptım bu ay ilk kez....
hee o zaman tamam karabiberim seni ihmal edersegelir böle yaparım tabi sen izin vermezsin ama
aaaaaa demek sende öğretmensin hoşgeldin örtmenim
mersahımızda örtmen
seninde mi bugün doğum günün doğum günün kutlu olsun ben hemen sana gidip pasta yapım gelim bari bekle
vay iyidir o zaman bu ay garanti 3 tura olur. sen beş yapmışsınayy onu bilmez miyim eşime beni silkele dedim de adam hızını alamadın 5 tur döndürdü beni....
ilköğretim matematik öğretmeniyim...
evettt benim de doğum günüm :)
ruya buseninde doğum günü bugünevettt benim de doğum günüm :)
ayyyyy bugün bu ikinci pastamız doğum günün kutlu olsun örtmenin nice mutlu bebişli yıllara
vay iyidir o zaman bu ay garanti 3 tura olur. sen beş yapmışsın
ayyyyy bugün bu ikinci pastamız doğum günün kutlu olsun örtmenin nice mutlu bebişli yıllara
vay iyidir o zaman bu ay garanti 3 tura olur. sen beş yapmışsın
bende kimya yaş 26 demişsin yeni atandın galiba
meleeem hani benim pastam bi yerim şişer ha
örtmenım sen denıyecen mı bu silkelemeyıtopık bıle açmışlar
ayyy teşekkür ederimmmmmmmmm şimarayım hemen.......
ya ben 3 sene önce atandım ama 5 yıllık öğretmenim 21 yaşında mezun oldum....
yap dedim benimkine tuttu iki çırptı bıraktı hali kalmıyo ki hergün çalıştırıyom
hımmm benim 2. senem 25 yaşındayım.ayyy teşekkür ederimmmmmmmmm şimarayım hemen.......
ya ben 3 sene önce atandım ama 5 yıllık öğretmenim 21 yaşında mezun oldum....
örtmenin yosa sende mi bugün doğdun
al buda sana olsun
afiyet olsun örtmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?