- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.941
örtmenim çok fenasın sen hamıle kalınca kesınlıkle yemek konusmamız lazım sureklı canın ceker vallaha hayok canım çekti sadece
hımmm benim 2. senem 25 yaşındayım.
yok canım çekti sadece
saol meleeem aynı ben gibi dans ediyon yetenek sizsinize çıkalım mıafiyet olsun afiyet olsun örtmenim
örtmenim çok fenasın sen hamıle kalınca kesınlıkle yemek konusmamız lazım sureklı canın ceker vallaha ha
:18:kiz ruyam dogum günün kutlu olsunnn ailenle inslaahh nice yillar birlikte olursunuzz..yaw bende 28 subat 29 subat ve 1 mart dogumluyumm ayni günlerde dogmus sayilirizzzz .bende balik burcuyummmmmmm
tEŞEKKür ederim NAZIM.......çOK SAĞOL........canımm doğum gününn müüüüyeni yaşın hayırlı olsunnnnn
kasıklarımda ağrı var yumurta çatlıyo mu çatlamıyo mu acaba eve ultrason alam istiyorum
mELekkkk bugün başka kimin doğum günümüş.............afiyet olsun afiyet olsun örtmenim
ben kalayım da hamile konuşmyın oohhhhh
Melek başlamış SEReNAta ,,,,, hadi biz de halaya......................................
alemsın valla örtmenım yahu
Melek başlamış SEReNAta ,,,,, hadi biz de halaya......................................
wınnnnnnnnnnnnnnnnnnn wınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn düdddddddddddd düdddddddddddddddddddaçılın yoldan mustafa efem kamyon sürecek anuwwwwwwwwwwwwwww
hamileykende bebişi görmek için istiyodum her hafta ultrasona gidiyodum
ahey ahey ahey teh teh eh tehhhhhhhhhoppaaaaa lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
anammmmm kaçiim BEN..................
wınnnnnnnnnnnnnnnnnnn wınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn düdddddddddddd düdddddddddddddddddddaçılın yoldan mustafa efem kamyon sürecek anuwwwwwwwwwwwwwww
ahey ahey ahey teh teh eh tehhhhhhhhhoppaaaaa lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
anammmmm kaçiim BEN..................
bune yaawww yakışıyo mu size azcık ciddi olunAYIPTIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?