Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Evet evet karabiber ağacı bende bi yerde görmüştüm ama nerde hatırlamıyorum böyle üzüm salkımı gibi ama bildiğin karabiber taneleri oluyo üstünde bide kabuğu oluyo kırmızıyla bordo gibi

ögrenmis oldumm bilmiyodum vallaa

habibte loorimde bu gün hic gelmedi ya herifini tr gönderecekti ..kendide kayinbabasi gilde kalacakti

yapmaya başladığım 3 gün kontrole yakın koyulukta koyu çıktı (azcık bişi açık) bugün silik çıktı bi sürü şey okudum pcos olanlarda hep çizgi oluyomuş korktum

onu ben hic duymadim pcos lularda ikinci cizgi cikiyo diye..akintin varmi

doru yaw .sen genellikle sabahlari geliyon galiba ben ögle sonu ayirdi zaman bizi

Sabah birtek mersahım vardı kimsecikler yoktu başka,sabah ayran istedi canım onu içtim 10 dakika zor dayandım gittim yine yattım oğlanda sağolsun sıcacık yaptı yatağı ooh misss saat 10 a kadar uyumuşuz,ama bide aramızda saat farkı varya kuzum ondan oluyo...
Hastaneye gidecektin bugün nasıl geçti neden gitmiştim habibtemm

100 taneyi kim alacakkk:26::26:

onu ben hic duymadim pcos lularda ikinci cizgi cikiyo diye..akintin varmi
var koyu çizgi çıktığı zaman çoktu şimdi azaldı
Nasılsın mersahımmm??Ayyy bugün ayranla başladıma güne nasıl mayışığım anlatamam benim adım atom karınca yaaa yakışmıyo bana:))))

iyilik işte çıkarım bende birazdan soğan fln yaptım onu bekliyom.

habbitem kadin dogumcuma gittim kan verdim iki tüp sordum hormonlara bi bakacagiz dedi...sonucuda 12 martta randevum vardi zaten o zaman bi muayene ederim bide hormon sonuclarini konusuruz dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…