- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.021
özellikle 8 .haftadan sonra bebege daaha cok benziyo ..bazi topiklerde okumustum takma dise bile benzetip gülüyorlardi
tatlim mesaj yazdim bir bakkk. ayrica kargon geldi mi?
napsin kizzzz, bin konuya bölünüyor.. nasil bir enerjidir maaasalllahhh. gerci ben yaslandim da ondan öyle geliyordur:))
napsin kizzzz, bin konuya bölünüyor.. nasil bir enerjidir maaasalllahhh. gerci ben yaslandim da ondan öyle geliyordur:))
mesajini aldim miamoremm.....kargom gelmedi galiba yarin gelirr..
Doğrusun miamorem yaa kızz herkeze yeteceğim diye uğraşıyor habibtemm benim yaaaa
selamun aleyküm kızlar yine döktürüyosunuz vallahiiiiiiii
yaa tamam ben yaslandim. Tamam yarin Persembe olsun kuzum, sen hergün dua et ama cuma öglen ezanina kadar ayri et. benim persembem cumam mi kalmis, kayinvalide olucak yasta anne olmaya kalktim:)))
Aleyküm selam, nasilsin?
miamorem bide baska topilerede yetisiyom kolacan ediyom sürekli nerde ne var diyee
yaa tamam ben yaslandim. Tamam yarin Persembe olsun kuzum, sen hergün dua et ama cuma öglen ezanina kadar ayri et. benim persembem cumam mi kalmis, kayinvalide olucak yasta anne olmaya kalktim:)))
hancek yasakhayal burclariniz ne?
Kııız niye öyle diyon şimdi ben doğurmadan torun sahibi oluyomyaa:))))))
Yaş kaç miamoremmm???
biz seni beklerizz nuarinimmmm:26::26:
biz seni beklerizz nuarinimmmm:26::26:
Aleyküm selam incinurum nasılsın???
hay allah senin tependen baksin, ne isin var baska topiklerde. valla ben film ve kitap okumak yerine buradayim esim cokkkk sasiriyor. oda ancak buraya yetebiliyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?