Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaa tamam ben yaslandim. Tamam yarin Persembe olsun kuzum, sen hergün dua et ama cuma öglen ezanina kadar ayri et. benim persembem cumam mi kalmis, kayinvalide olucak yasta anne olmaya kalktim:)))

yaa tamam ben yaslandim. Tamam yarin Persembe olsun kuzum, sen hergün dua et ama cuma öglen ezanina kadar ayri et. benim persembem cumam mi kalmis, kayinvalide olucak yasta anne olmaya kalktim:)))

Kııız niye öyle diyon şimdi ben doğurmadan torun sahibi oluyomyaa:))))))

Yaş kaç miamoremmm???

simdik miamorem kusura bakma ama affina siginarak sacini cekecemmmyaw bidaha yaslandim kelimesin isenden duymak istemiyommm.yaw 37 nin neresi cok tam ne güzel olgunlugun ilk basi en güzel yas...tamaam minikkusum dikkate alacammmm bu söylediklerini tesekkür ederimmvala görümcem var senle ayni yasta benden hareketli aktif ve genccc evlenmeyide hic düsünmüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…