- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.001
habbitem kadin dogumcuma gittim kan verdim iki tüp sordum hormonlara bi bakacagiz dedi...sonucuda 12 martta randevum vardi zaten o zaman bi muayene ederim bide hormon sonuclarini konusuruz dedi..
hoş geldin hanceemmm
nuarin pc başında uyudu galiba.. tabi olur
o zaman bu agri yumurtlamayla alakali bence
Allaaaaaaah ben unuttumya kuzum duamı 25 de kaldıydım ben dün
şimdi devam edimmi yarınmı devam ediim?????
geçen ay da böle oldu bişi çıkmadı
Haydi habibtemm hayırlı haberlerle gelirsin hayırlısıyla kuzzumm,kurcalamadılar yani sevindim:)))Ama beni çağırmadın hala muayeneye
nasi bisey cikmadi hamileligimi kasdettinn
canim cuma girebilecekmisin buraya dua icin
iyi aksamlarrrrrrrr
amanin benim bebisin resmi degismis, yan tarafta biseyler olmus:))))
canımsın girmeye çalışacam olmazsam ogün size teslim namazıni muhakkak kılacam aksam gelırız eve yazarım muhakkak
büyüyyo annesii
Yarın sabahtan anneme gitcem eşimle beraber,o zaman ben şimdi okiiiim bitanem biter hem dualarımız
habbitem bu muayene degildi martin 12 sine hazirlan o zaman kurcalattiracam nasipsebugün sadece kan verdimm
valla teyzesi ben sasiriyom, hala alisamadim....:))) kalamara benzer bir resim vardi simdi baloncuklu bisiler olmus...Rabbim im mucizeleri ne cok yaaa. akil sir ermiyor valla.....
Yok yok sende bişeyler var bikaç gündür dikkatsizsin iyisin dimi kuzum bi problem yok dimi???
Beni muayene edecektinya onu kastetmsştim ben habibtemmm
özellikle 8 .haftadan sonra bebege daaha cok benziyo ..bazi topiklerde okumustum takma dise bile benzetip gülüyorlardi
Yok yok sende bişeyler var bikaç gündür dikkatsizsin iyisin dimi kuzum bi problem yok dimi???
Beni muayene edecektinya onu kastetmsştim ben habibtemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?