Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

habbitem kadin dogumcuma gittim kan verdim iki tüp sordum hormonlara bi bakacagiz dedi...sonucuda 12 martta randevum vardi zaten o zaman bi muayene ederim bide hormon sonuclarini konusuruz dedi..

Haydi habibtemm hayırlı haberlerle gelirsin hayırlısıyla kuzzumm,kurcalamadılar yani sevindim:)))Ama beni çağırmadın hala muayeneye

Haydi habibtemm hayırlı haberlerle gelirsin hayırlısıyla kuzzumm,kurcalamadılar yani sevindim:)))Ama beni çağırmadın hala muayeneye

habbitem bu muayene degildi martin 12 sine hazirlan o zaman kurcalattiracam nasipse bugün sadece kan verdimm

habbitem bu muayene degildi martin 12 sine hazirlan o zaman kurcalattiracam nasipse bugün sadece kan verdimm

Yok yok sende bişeyler var bikaç gündür dikkatsizsin iyisin dimi kuzum bi problem yok dimi???

Beni muayene edecektinya onu kastetmsştim ben habibtemmm

valla teyzesi ben sasiriyom, hala alisamadim....:))) kalamara benzer bir resim vardi simdi baloncuklu bisiler olmus...Rabbim im mucizeleri ne cok yaaa. akil sir ermiyor valla.....

özellikle 8 .haftadan sonra bebege daaha cok benziyo..bazi topiklerde okumustum takma dise bile benzetip gülüyorlardi

Yok yok sende bişeyler var bikaç gündür dikkatsizsin iyisin dimi kuzum bi problem yok dimi???

kendinimi kasdetmistinnvala doru habbitem bende biseyler var yazilanlarida gec anliyommmoff yaslandim iyiceee

napsin kizzzz, bin konuya bölünüyor.. nasil bir enerjidir maaasalllahhh. gerci ben yaslandim da ondan öyle geliyordur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…