Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

süperim kuzum yıaa ne olsun oturuyodum öle bi bakınayım dedim sen neler yapıyosun cancazıımm

Napiiiim gülüm mayışmaya çalışıyorum,mutfağı indirdim bugün temizledim yerleştirdim yorulmuşum bide hiç olmadığım kadar miskinim:))))

Cancaazım diyen ağzın bal yesin senin emi

valla su an buralardayim. ben kova burcuyum sikintiya gelemem... sevdimmide asla birakmam:)) yaa bizim köyde bir ben bir kardesim birde dönercimiz var Türk... almanlarda cok sikici. :)))

neka az türk varmiss..berlini biliyosun cok türk varr..

Napiiiim gülüm mayışmaya çalışıyorum,mutfağı indirdim bugün temizledim yerleştirdim yorulmuşum bide hiç olmadığım kadar miskinim:))))

Cancaazım diyen ağzın bal yesin senin emi

ayy sorma kuzum yııaa benımde bi iş yapasaım var ama biliyosun yasak yapamıyorum fazla yasaklarda tatlıdır ya hani canım iş yapmak istiyo ahahah

miamorem saan soru sormustu burda acaba okudunmu caylarla ilgili kizlar sormami istemisti haber bekliyorlarda

gördüm ve cevap yazdim güzelim. ama yine yazayim. aslan pencesi asma yapragi gibi, civan percemi de sari cicekli bisi. ikisini karistircan ve adetinin basladigi gün yada baslayagindan eminsen bir gün önce günde 3 kere iceceksin. ister a karna ister tok fark etmez. adetin bitip yikandigin zamanda icmeyi birakacaksin..

nekadar atim bardagima ikisini karistirarak miamoremm:26::26:bide kac dakika demlenmeli...

Son düzenleme:
ayy sorma kuzum yııaa benımde bi iş yapasaım var ama biliyosun yasak yapamıyorum fazla yasaklarda tatlıdır ya hani canım iş yapmak istiyo ahahah

Ayyy evet bilirim banada cam silmek yasak eşim tarafından nasıl silesim var anlatamam,güneşli havalarda iğrenç görünüyor camlar benim hatınlar cuma gelecekti sözde memlekete gitmeleri gerekiyormuş yine kaldı((

Sen yatıp dinlenmenin keyfini çıkarsana bitanemm işi falan düşünme şimdi dinlenmene bak keyfini çıkar

he vallah öyle yapıyorum canım yatııııııışşş :))) aa evt misafırlerın gelıcekti senin iş güç yapıyodun tuh bak gordun mu (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…