- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.041
canım ben giremezsemde siz dualarınızı edersınız ama ben teslım namazını muhakkak kılacam
incinurumm nörüyon hosgeldin herifin nirdee yalnizmisin evde
süperim kuzum yıaa ne olsun oturuyodum öle bi bakınayım dedim sen neler yapıyosun cancazıımm
miamorem bizi birakma kitabi sonrada okuyabilirsinn
senin adet biticek de gelicek o zaman. ama istersen ic bir kac gün....
valla su an buralardayim. ben kova burcuyum sikintiya gelemem... sevdimmide asla birakmam:)) yaa bizim köyde bir ben bir kardesim birde dönercimiz var Türk... almanlarda cok sikici. :)))
Napiiiim gülüm mayışmaya çalışıyorum,mutfağı indirdim bugün temizledim yerleştirdim yorulmuşum bide hiç olmadığım kadar miskinim:))))
Cancaazım diyen ağzın bal yesin senin emi
miamorem saan soru sormustu burda acaba okudunmu caylarla ilgili kizlar sormami istemisti haber bekliyorlarda
miamorem saan soru sormustu burda acaba okudunmu caylarla ilgili kizlar sormami istemisti haber bekliyorlarda
gördüm ve cevap yazdim güzelim. ama yine yazayim. aslan pencesi asma yapragi gibi, civan percemi de sari cicekli bisi. ikisini karistircan ve adetinin basladigi gün yada baslayagindan eminsen bir gün önce günde 3 kere iceceksin. ister a karna ister tok fark etmez. adetin bitip yikandigin zamanda icmeyi birakacaksin..
neka az türk varmiss..berlini biliyosun cok türk varr..
ay evet elini carpsan Türk:) ama bizimki daha iyi. dedikodu yok, karisan yok:))
goooooood nightttt KK
nekadar atim bardagima ikisini karistirarak miamoremm:26::26:
alllah razi olsun miamorem 5 dk demlenmesi yeterlimiielinle birer tutam ayarla fincana. fincani biraz büyük olsun. sana cubuk tarcin da gönderdim. ikiye böl fincanin icine ondan da at. icimi güzel olur.
ayy sorma kuzum yııaa benımde bi iş yapasaım var ama biliyosun yasak yapamıyorum fazla yasaklarda tatlıdır ya hani canım iş yapmak istiyo ahahah
canım bugün dizi konusunda ayrıldıkta kocişkom mutfakta seyrediyo hazır o yokken bende sizinle takılayım dedim siz napıyosunuz bakalım yine kopuyosunuz maşşallaaahhh
Ayyy evet bilirim banada cam silmek yasak eşim tarafından nasıl silesim var anlatamam,güneşli havalarda iğrenç görünüyor camlar benim hatınlar cuma gelecekti sözde memlekete gitmeleri gerekiyormuş yine kaldı((
Sen yatıp dinlenmenin keyfini çıkarsana bitanemm işi falan düşünme şimdi dinlenmene bak keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?