Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tatlımmmm ben bunu kessin unuturum gössünü seviyim benim özele atsana bunu ordan okurum adet oluncaaaa

yasakım ben namazıda mesaj yazdım sana sen arkadaşlara söylersin tekrar kusura bakmayın olmadgm icin,pazartesım sagol bitanem

hoş geldin valla ben de yeni geldim bayağı konuşmuş kızlar

biizim topik hamarat topik, hanımlar kaynatıyor vallahi...

habbitem bu gün imkansiz aama yarin kesin herkes burda olsun kutlaama olacakk yineee

aaayy ben bu sefer kessin kaçırıcam 1000 kutlamasını çünkü işte ve randevulu olduğum saatlere denk geliceeeeeeekkk
benim yokluğumu hissedin ama nolurrrr...

canlar ciğerler heepppinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...

artık yorgunluktan gözlerim kapanıyo, inşallah yarın akşam görüşürüz...

beni özleyin anacığııımmmmmmmmmmmmmmmmm

canlar ciğerler heepppinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...

artık yorgunluktan gözlerim kapanıyo, inşallah yarın akşam görüşürüz...

beni özleyin anacığııımmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi geceler tatlı rüyalar p.tesi buraya ilk geldiğimde ilk dikkatimi çeken nick senin ki olmuştu :) yokluğun hissedilir

ne zaamnan evde olursun pazartesisevmezimm:26::26:garpuzu ayirrrimmm ben

Son düzenleme:
habbitem bu gün imkansiz aama yarin kesin herkes burda olsun kutlaama olacakk yineee
canım garpuz çekti ne zaman yicez garpuz

bu ne için kızlar merak ettim :26:

canım garpuz çekti ne zaman yicez garpuz

bu ne için kızlar merak ettim :26:

melekim yarin büyük gün hazirlan ruyayada haber verr...garpuz yiycez bu sefer gavunda varrr

mleelkim bu cayla miamore arkaddasimiz faydasini gördü hamile simdik..sende dene bi .bende denycemmmm

Canlarımmmm,hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum kendinize dikkat edin koccaman öpüldünüz...Ben biraz daha durursam dün geceki gibi koltuk tepelerinde sızıp kalıcam yine...Allaha emanet olun canlarımmm öpüyorum hepinizi kocccaman

melekim yarin büyük gün hazirlan ruyayada haber verr...garpuz yiycez bu sefer gavunda varrr

mleelkim bu
cayla miamore arkaddasimiz faydasini gördü hamile simdik..sende dene bi .bende denycemmmm

oooooooo demek bu sefer gavunda var yarın hemen derim ruyaya bu kutlama kaçmaz yahu

Son düzenleme:

iyigeceler canım tatlı rüyalar öpüyoruz sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…