- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.201
kızlaaar 1000 e az kalmışşşş,yapılırmı bu saatte???
. gördünmü bilmiyorum ama cay hakkindaki bilgiler bunlarmisssss
aslan pencesi asma yapragi gibi, civan percemi de sari cicekli bisi. ikisini karistircan ve adetinin basladigi gün yada baslayagindan eminsen bir gün önce günde 3 kere iceceksin. ister ac karna ister tok fark etmez. adetin bitip yikandigin zamanda icmeyi birakacaksin.. birer tutam atilacakmis büyük bi bardaga 5 dakika demlenmesi yeterliymisss...
tatlımmmm ben bunu kessin unuturum gössünü seviyim benim özele atsana bunu ordan okurum adet oluncaaaa
Alllah razi olsun nuarinimmmyasakım ben namazıda mesaj yazdım sana sen arkadaşlara söylersin tekrar kusura bakmayın olmadgm icin,pazartesım sagol bitanem
hoş geldin valla ben de yeni geldim bayağı konuşmuş kızlar
habbitem bu gün imkansiz aama yarin kesin herkes burda olsun kutlaama olacakk yineee
canlar ciğerler heepppinizi çok seviyorum iyi ki varsınız...
artık yorgunluktan gözlerim kapanıyo, inşallah yarın akşam görüşürüz...
beni özleyin anacığııımmmmmmmmmmmmmmmmm
biizim topik hamarat topik, hanımlar kaynatıyor vallahi...
aaayy ben bu sefer kessin kaçırıcam 1000 kutlamasını çünkü işte ve randevulu olduğum saatlere denk geliceeeeeeekkk
benim yokluğumu hissedin ama nolurrrr...
canım garpuz çekti ne zaman yicez garpuzhabbitem bu gün imkansiz aama yarin kesin herkes burda olsun kutlaama olacakk yineee
bu ne için kızlar merak ettim :26:. gördünmü bilmiyorum ama cay hakkindaki bilgiler bunlarmisssss
aslan pencesi asma yapragi gibi, civan percemi de sari cicekli bisi. ikisini karistircan ve adetinin basladigi gün yada baslayagindan eminsen bir gün önce günde 3 kere iceceksin. ister ac karna ister tok fark etmez. adetin bitip yikandigin zamanda icmeyi birakacaksin.. birer tutam atilacakmis büyük bi bardaga 5 dakika demlenmesi yeterliymisss...
yasakım ben namazıda mesaj yazdım sana sen arkadaşlara söylersin tekrar kusura bakmayın olmadgm icin,pazartesım sagol bitanem
canım garpuz çekti ne zaman yicez garpuz
bu ne için kızlar merak ettim :26:
yasakım ben namazıda mesaj yazdım sana sen arkadaşlara söylersin tekrar kusura bakmayın olmadgm icin,pazartesım sagol bitanem
melekim yarin büyük gün hazirlan ruyayada haber verr...garpuz yiycez bu sefer gavunda varrr
mleelkim bu
cayla miamore arkaddasimiz faydasini gördü hamile simdik..sende dene bi .bende denycemmmm
merhaba kızlar ben yeniyim aranızda.herkes aynı durumdan muzdaripbebişşşş
Canlarımmmm,hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum kendinize dikkat edin koccaman öpüldünüz...Ben biraz daha durursam dün geceki gibi koltuk tepelerinde sızıp kalıcam yine...Allaha emanet olun canlarımmm öpüyorum hepinizi kocccaman
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?