- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.181
kızlr qerçekden cok zor duruyorum ızın verırsenız yatsam ben olur mu??? tabi kızmaz iseniz?:26:
kızlr qerçekden cok zor duruyorum ızın verırsenız yatsam ben olur mu??? tabi kızmaz iseniz?:26:
Neden kızalım bitanemm,Allah rahatlık versin öpüldün koccaman...Yarın telden ara ara girerim ben yazışırız...
hastayım vildanım ya duramıyorum asırı bulantım basaqrısı ve uzerımde aqırık var
yavrulaaaaaaaaaaaarr iyi geceler hepinize napiosunuz bakalımmm??
karabiberim gitmiş bana kim özet geçicek tüm gün ne oldu diyeeeee
size selam vermeden uyuyamam ki dedim atladım geldim
hepiciniz iyi ki varsınız ckcanak öptüm sizi
slm kızlar nasılsınız? var mı yeni haberler)
ben de öle dolandım evde can sıkıntısından annemin tarifinden bi kek yapiim dedim fırında kek kalıbından taşmışresmen altında ikinci bir kek var pişiyorr:44::44::44:yok anam yok benim elimin ayarı bana göre başkasının tariflerini yapamıyorum
nuarinin dediği namaz ne namazı? konuşmadan uyuyacakmış falan?
hosqeldın pazartesım herhanqı bır qelısme yok kaç qundur nuarın kayıplardaydı o ortaya ckdı cenazsı varmıs dayısı vefat etmıs
ruya buse ve tuqcemavı dıye ark doqum qununu kutladık
bu kadar
biz simdi dua okuyaz ya topluca onun hacet namazini kilacak konusmadan yatilmasi lazimmis dilegin kabul olmasi icinn..
valla canım ben de kek yapma özürlüyüm anamın eli bende yok mutfakta pek ii değilimzaten çok da sevmem uğraşmayı belki ondan ii değil bebiş olsa onun için uğraşırım ama ah bi olsa rabbim nasip etse bize aminn
yavrulaaaaaaaaaaaarr iyi geceler hepinize napiosunuz bakalımmm??
karabiberim gitmiş bana kim özet geçicek tüm gün ne oldu diyeeeee
size selam vermeden uyuyamam ki dedim atladım geldim
Allah kabul etsin canım yaaa tüm duaları
biz simdi dua okuyaz ya topluca onun hacet namazini kilacak konusmadan yatilmasi lazimmis dilegin kabul olmasi icinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?