Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Neden kızalım bitanemm,Allah rahatlık versin öpüldün koccaman...Yarın telden ara ara girerim ben yazışırız...

tamam canım bır problem olursa ıstersen benım nu varsendearayabılırsın ıster ozelden ara ıster normal ara korkun olmasın yanı :)

yavrulaaaaaaaaaaaarr iyi geceler hepinize napiosunuz bakalımmm??

karabiberim gitmiş bana kim özet geçicek tüm gün ne oldu diyeeeee

size selam vermeden uyuyamam ki dedim atladım geldim

yavrulaaaaaaaaaaaarr iyi geceler hepinize napiosunuz bakalımmm??

karabiberim gitmiş bana kim özet geçicek tüm gün ne oldu diyeeeee

size selam vermeden uyuyamam ki dedim atladım geldim

hosqeldın pazartesım herhanqı bır qelısme yok kaç qundur nuarın kayıplardaydı o ortaya ckdı cenazsı varmıs dayısı vefat etmıs
ruya buse ve tuqcemavı dıye ark doqum qununu kutladık
bu kadar

. gördünmü bilmiyorum ama cay hakkindaki bilgiler bunlarmisssss

aslan pencesi asma yapragi gibi, civan percemi de sari cicekli bisi. ikisini karistircan ve adetinin basladigi gün yada baslayagindan eminsen bir gün önce günde 3 kere iceceksin. ister ac karna ister tok fark etmez. adetin bitip yikandigin zamanda icmeyi birakacaksin.. birer tutam atilacakmis büyük bi bardaga 5 dakika demlenmesi yeterliymisss...

valla canım ben de kek yapma özürlüyüm anamın eli bende yok mutfakta pek ii değilim zaten çok da sevmem uğraşmayı belki ondan ii değil bebiş olsa onun için uğraşırım ama ah bi olsa rabbim nasip etse bize aminn

hosqeldın pazartesım herhanqı bır qelısme yok kaç qundur nuarın kayıplardaydı o ortaya ckdı cenazsı varmıs dayısı vefat etmıs
ruya buse ve tuqcemavı dıye ark doqum qununu kutladık
bu kadar

Allah rahmet eylesin nuarinimin dayısına....

ruyabuse ve tuqcemavi iyiki doğmuşsunuz iyiki varsınızzz

sende nehaberler yavru, bu bulantılar halsizlikler hayıra gitsin inşallaaaaaaaahhh

ben beceririm bu tarz şeyleri de tarif olmayacak tarife göre yapınca bişeyler yanlış gidio :)

bebiş için neler yapılmaz ki tatlım inşş hepimiz kavuşuruz dileklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…