Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

habbitem iyi gecelerr

kiz ruyam dogum günün kutlu olsunnn ailenle inslaahh nice yillar birlikte olursunuzz..yaw bende 28 subat 29 subat ve 1 mart dogumluyumm ayni günlerde dogmus sayilirizzzz.bende balik burcuyummmmmmm

yasak hayal ben anlamadım şimcik:18::26: senin doğum günün ne zaman:26:
söylede yarın sa eğer sana 1000. sayfa kutlaması ile birlikte pasta yapıcam

yasak hayal ben anlamadım şimcik:18::26: senin doğum günün ne zaman:26:
söylede yarın sa eğer sana 1000. sayfa kutlaması ile birlikte pasta yapıcam

yaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami

vldnmrt arkadaşım çok üzgünüm bugün kan testi yaptırdım istenilen artış olmamış dr. ümitsiz çok kötü durumdayım.yinede hayırlısı diyorum

kızlar ben 2,5 yıllık evliyim. birer yıl arayla 2 tane düşük yaptım.hem de çok isterken artık testlere küstüm,1,5 yıldır sonuç hep negatif.hastanelerdense ussandımmmmm..ama pesetmek istemiyorum.her şey normal görünüyorken niye olmuyor yaaa böyle uğraşmak zorunda kalacağım hiç aklıma gelmezdi.içime atmaktansa sizlerle paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı...

yaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami
hıııımm anladım şimdi o zaman doğum günü pastanda benden olsun madem ama akşma kutlAYALIM 1000. sayfayı gündüz işimiz olur giremeye biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…