- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.221
merhaba kızlar ben yeniyim aranızda.herkes aynı durumdan muzdaripbebişşşş
Canlarımmmm,hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum kendinize dikkat edin koccaman öpüldünüz...Ben biraz daha durursam dün geceki gibi koltuk tepelerinde sızıp kalıcam yine...Allaha emanet olun canlarımmm öpüyorum hepinizi kocccaman
kuzucuk yarin burda ol ödülleri kacirmaaa1000.sayfa kutlamamiz varrrrrr
kiz ruyam dogum günün kutlu olsunnn ailenle inslaahh nice yillar birlikte olursunuzz..yaw bende 28 subat 29 subat ve 1 mart dogumluyumm ayni günlerde dogmus sayilirizzzz .bende balik burcuyummmmmmm
yasak hayal ben anlamadım şimcik:18::26: senin doğum günün ne zaman:26:
söylede yarın sa eğer sana 1000. sayfa kutlaması ile birlikte pasta yapıcam
senin doğumgünüsün mü bidee ooo çifte kutlama desene bende bu akşam ki kekimden yapam mı?
yaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami
hıııımm anladım şimdi o zaman doğum günü pastanda benden olsun madem ama akşma kutlAYALIM 1000. sayfayı gündüz işimiz olur giremeye bilirizyaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami
olmammı bağımlılık yaptınız resmen ister1000 olsun ister 1001 canım benim
sende kekinden yap o zaamnnnyarin
hıııımm anladım şimdi o zaman doğum günü pastanda benden olsun madem ama akşma kutlAYALIM 1000. sayfayı gündüz işimiz olur giremeye biliriz
bu akşamki kek değil ama en güzel yaptığım kek brownimden yaparım sana balım
ne şans hee 29 şubat :) bence özel ve güzelmiş o zaman yarın kutluyoruz
yaw sen olmayacanmi garpuzdaa:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?