Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

herhalde öglen sonu 4 gibi ne ancak 1000 olur eger kizlar cok sohbet etmezzsee

yaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami
hangi yılda doğdun ne şans ya demek 29 şubat kaç yaşına girdiğini dede ona göre mum koyacam pastana

cok gecmis olsun :26:bende son 3 yilda 5 defa hamile kaldim hepsini kaybettim.bende kan pihtilasmasi varrstres cok engelliyo canim benimm..:26:

27 tanecik mum koy sennn simdilikkk..yaw aslinda kutlamasamda 26 da kalsam daaha iyi degilmiydi

oldu yasakım
hazır bil pastanı sen sana öyle bir pasta yapıcam ki çoook şaşırıcaksın valla
kocanada gösterde pasta görsün gözü o bile alamaz sana öyle pasta

Son düzenleme:
cok gecmis olsun :26:bende son 3 yilda 5 defa hamile kaldim hepsini kaybettim.bende kan pihtilasmasi varrstres cok engelliyo canim benimm..:26:

sagol canım.kıyamam yaaa.çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.nasıl sıkıntılı bir dönem olduğunu çok iyi biliyorum.son 3 aydır hergün hastanedeyim.sebebi bilinmiyor benimkinin.herşey normal diyorlar ama.ozaman neden düşükyaşıyorum ve artık olmuyor gerçekten çok stres yapıyorum ama elimde değil ki.rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah

oldu yasakım
hazır bil pastanı sen sana öyle bir pasta yapıcam ki çoook şaşırıcaksın valla
kocanada gösterde pasta görsün gözü o bile alamaz sana öyle pasta

alla alla simdiden merak ettimm.icinden ne cikacakki.çengimi çikacak acepp

buryukum canim benim pihtilasma testini yaptirdinmi hic..tekararlayan düsüklerde genellikle altindan bu sebep cikiyo..ben ikinci düsügümden sonra ögrendim pihtilasmam oldugunuu:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…