- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.241
hangi yılda doğdun ne şans ya demek 29 şubat kaç yaşına girdiğini dede ona göre mum koyacam pastanayaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami
bu akşamki kek değil ama en güzel yaptığım kek brownimden yaparım sana balım
hoşgeldinevet canım :)
kızlar ben 2,5 yıllık evliyim. birer yıl arayla 2 tane düşük yaptım.hem de çok isterkenartık testlere küstüm,1,5 yıldır sonuç hep negatif.hastanelerdense ussandımmmmm..ama pesetmek istemiyorum.her şey normal görünüyorken niye olmuyor yaaa böyle uğraşmak zorunda kalacağım hiç aklıma gelmezdi.içime atmaktansa sizlerle paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı...
vldnmrt arkadaşım sana yazdıkarımı görmedin galiba.çook üzgünüm
vldnmrt arkadaşım sana yazdıkarımı görmedin galiba.çook üzgünüm
o zaman takip ederim sizi 1000. sayfayıda kaçırmam benimde katkım olsun ama demeherhalde öglen sonu 4 gibi ne ancak 1000 olur eger kizlar cok sohbet etmezzsee
hangi yılda doğdun ne şans ya demek 29 şubat kaç yaşına girdiğini dede ona göre mum koyacam pastana
27 tanecik mum koy sennn simdilikkk..yaw aslinda kutlamasamda 26 da kalsam daaha iyi degilmiydi
o zaman takip ederim sizi 1000. sayfayıda kaçırmam benimde katkım olsun ama deme
cok gecmis olsun :26:bende son 3 yilda 5 defa hamile kaldim hepsini kaybettim.bende kan pihtilasmasi varrstres cok engelliyo canim benimm..:26:
seni bekleriz yasakım sensiz olur mu hiç 1000. sayfaya bende kacirirsam belki yarin bi ara disari cikmam lazimda:26::26:
oldu yasakım
hazır bil pastanı sen sana öyle bir pasta yapıcam ki çoook şaşırıcaksın valla
kocanada gösterde pasta görsün gözüo bile alamaz sana öyle pasta
seni bekleriz yasakım sensiz olur mu hiç 1000. sayfa
çıkarda hiç belli olmaz sürpriz olsun o daalla alla simdiden merak ettimm.icinden ne cikacakki. çengimi çikacak acepp
melekimm sen olursan sen söyle ben olunca ben söylerim kizcelerr aksama kadar fazla konusmasinda aksam herkes burdayken kutlayalimm
sagol canım.kıyamam yaaa.çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.nasıl sıkıntılı bir dönem olduğunu çok iyi biliyorum.son 3 aydır hergün hastanedeyim.sebebi bilinmiyor benimkinin.herşey normal diyorlar ama.ozaman neden düşükyaşıyorum ve artık olmuyorgerçekten çok stres yapıyorum ama elimde değil ki.rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?