- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.261
haydin arkadaşlar ben yuvaya uçuyom artık uykum geldi yarına çoook işim var doğum günü pastası falan
vldnmrt arkadaşım çok üzgünüm bugün kan testi yaptırdım istenilen artış olmamış dr. ümitsiz çok kötü durumdayım.yinede hayırlısı diyorum
gitmeden bir şarkı süleyip gidim bari
bende cikim dogum günü cocuguda erken yatmalii
herkesciklere iyi gecelerrrrr
he canım bendim öylesine bir offfffffffffffff çekeyim dedim belki bebiş sesimi duyarda gelmeye karar verirnoldu arzummmmmbende duydumustum o senmiydin alla alla
ooooo mangal keyfii süperryok benım koca buqun kuzenlerıyle ablasının evınde manqal keyfı yapıyor canınız cekmesın
quzum kafam cok aqrıyordu bıraz rahatsızm ondan dolayı
doqum qunun kutlu olsun ruyabusemmmmmnic senelereeeeeeee
sana mı dayanamadı örtmenim
başınız sağolsun kuzum kmdi vefat eden ?
aldık gitti hoşgeldinkızlarrr beni de alın aranıza nolurrrrrrrrrr
ayyyy ne romantiiikkkkkkkkkpeh dov onu don valla sıkıyorsa kaçsın benden . bırdaha yatakta benı bulabılırse ask olsun o yuzden bırsey dedım mı hemen curp yatakta
erkekler o yuzden ortmenım ablası koye qıttı onun evı bos olunca 1 yıqenı 1 kuzenı ıle orada eqlenıyorlar . bızımkı tek basına qezmez kı örtmenım onceden cok qezerdıde artık boş vakıt buldumu soluqu benım yanımda alıyor. buqun mesela işi başından aşkındı tel de hıc konusamıyorduk ben sohbete qıdınce qelmıs eve bana suprız aayarlamıs yarım saat bır bosluqu olusmusda benle deqerlendırmek ıstemıs sıpaa
bebiş garanti o zamanayy onu bilmez miyim eşime beni silkele dedim de adam hızını alamadın 5 tur döndürdü beni....
nice mutlu yıllaraaaevettt benim de doğum günüm :)
aaaaaa demek sende öğretmensin hoşgeldin örtmenim
mersahımızda örtmen
seninde mi bugün doğum günün doğum günün kutlu olsun ben hemen sana gidip pasta yapım gelim bari bekle
günaydın kısçelerrr
inşallah hayırlı birgün olur hepimiz için
Allahım ne çene var sizde büüüyleeoku oku bitmedi bu ne yawww el insaff ara verdim okumam gereken 27 sayfa daha varrrr yawww akşam okadar konuşacaqınıza erken yatın erken kalkın bakın tek başımayım kocaa topiiktee
neyse ben kelen sayfaları okumaya gidiyom
yaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami
yaa tamam ben yaslandim. Tamam yarin Persembe olsun kuzum, sen hergün dua et ama cuma öglen ezanina kadar ayri et. benim persembem cumam mi kalmis, kayinvalide olucak yasta anne olmaya kalktim:)))
ben 75 doqumluyum senin o arkadaşların gibi bnmde 17 yaşında kızım 14 yaşında birde oqlum var...şimdi yaşım geç diye istemiyimmi bebiş1976 dogumluyum sekerimmmm, benim arkadaslarimin 17- 16- ve 19 yasinda cocuklari var:)))
Yettim gariii yanliz degilsin dicem ama simdi zil calar
günaydııııııııııın canlar...
yasakhayal arkadaşım sanırım bugün doğum günün.nice senelere iyiki doğdun.
ben bugün yine hastanede olcam taabiki
dua edin kızlar doktor bugün tüm sonuçlara bakıcak ya devam ya tamam dicek
buryukum canim benim pihtilasma testini yaptirdinmi hic..tekararlayan düsüklerde genellikle altindan bu sebep cikiyo..ben ikinci düsügümden sonra ögrendim pihtilasmam oldugunuu:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?