Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

haydin arkadaşlar ben yuvaya uçuyom artık uykum geldi yarına çoook işim var doğum günü pastası falan

bende cikim dogum günü cocuguda erken yatmalii

herkesciklere iyi gecelerrrrr

noldu arzummmmmbende duydumustum o senmiydin alla alla
he canım bendim öylesine bir offfffffffffffff çekeyim dedim belki bebiş sesimi duyarda gelmeye karar verir
ooooo mangal keyfii süperr iyi besleki enişteyi silkelerken sorun yaşamasın
kızlarrr beni de alın aranıza nolurrrrrrrrrr
aldık gitti hoşgeldin yalnız son gelen bendim şimdi sen oldun papucumu dama atarsan aqlarım ona göre
ayyyy ne romantiiikkkkkkkkk
ayy onu bilmez miyim eşime beni silkele dedim de adam hızını alamadın 5 tur döndürdü beni....
bebiş garanti o zaman
evettt benim de doğum günüm :)
nice mutlu yıllaraaa
aaaaaa demek sende öğretmensin hoşgeldin örtmenim
mersahımızda örtmen
seninde mi bugün doğum günün doğum günün kutlu olsun ben hemen sana gidip pasta yapım gelim bari bekle

meleqim birde topiqe pasta yapta bizde yiyelim tatlı yiyelim bebiş konuşalım diiimi ama

günaydın kısçelerrr
inşallah hayırlı birgün olur hepimiz için
Allahım ne çene var sizde büüüylee oku oku bitmedi bu ne yawww el insaff ara verdim okumam gereken 27 sayfa daha varrrr yawww akşam okadar konuşacaqınıza erken yatın erken kalkın bakın tek başımayım kocaa topiiktee
neyse ben kalan sayfaları okumaya gidiyom

Son düzenleme:

Yettim gariii yanliz degilsin dicem ama simdi zil calar

Günaydın güzeller =) dün gece yazamadım benim okunacak dualar bitti.......... listeye okundu diye eklenebilir Allah kabul etsin inşallah..

Son düzenleme:
yaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami

Doğum günün kutlu olsun canım benimm....sana sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür diliyorum yeni yaşın dilediğin herşeyi getirsin inşallah....... öncelikle sağlıklı bir gebelik ve sonunda kavuşacağın sağlıklı bir bebek inşallah.............sanırım aynı yaştayız 86 doğumluyum bende ama doğum günüm ekimde ama sen 4 yılda bir kutla doğum günlerini canım yaşın ilerlememiş olsun

günaydııııııııııın canlar...
yasakhayal arkadaşım sanırım bugün doğum günün.nice senelere iyiki doğdun.
ben bugün yine hastanede olcam taabiki
dua edin kızlar doktor bugün tüm sonuçlara bakıcak ya devam ya tamam dicek

yaa tamam ben yaslandim. Tamam yarin Persembe olsun kuzum, sen hergün dua et ama cuma öglen ezanina kadar ayri et. benim persembem cumam mi kalmis, kayinvalide olucak yasta anne olmaya kalktim:)))

1976 dogumluyum sekerimmmm, benim arkadaslarimin 17- 16- ve 19 yasinda cocuklari var:)))
ben 75 doqumluyum senin o arkadaşların gibi bnmde 17 yaşında kızım 14 yaşında birde oqlum var...şimdi yaşım geç diye istemiyimmi bebiş
Yettim gariii yanliz degilsin dicem ama simdi zil calar

çalmışşş belliii gitmişsin örtmenim

hoşgeldin canım aramıza
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah hayırlı haberlerle döneriz bende bugün doktora gidicem

buryukum canim benim pihtilasma testini yaptirdinmi hic..tekararlayan düsüklerde genellikle altindan bu sebep cikiyo..ben ikinci düsügümden sonra ögrendim pihtilasmam oldugunuu:26::26::26:

ya okadar tahlil yapıldı ki hangisinin pıhtılaşma olduğunu hangi değerlerin engel olduğunu çözemedim.doktorum çok açıklayıcı bi adam da sağolsun
onun için bugün başka hastaneye randevu almıştık gidicem.dua edin olur mu çokkorkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…