Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımmmm görmedimm kusura bakma yaa buralarda yeniyim ya takibim zor oluyor

kıyamam hemen bakıyorum

evet cnm.bende yeniyim zorlanıyorum.dün yazmıştım tekrar test yaptırdım değerler çok fazla yükselmemiş. dr.kendinizi kötüye alıştırın ümitlenmeyin dedi.dış gebelik olabilir dedi. kesenin görülmesini bekliyoruz.hayırlısı diyorum.ama yinede çok üzülüyorum.

günaydın kızlar dün aksam gögüs sızlamam basladı geçen ay klomenden olmustu ilk defa bu ay hala etkisini gösteriyor olabilirmi yoksa hamilemiyim

bu arada 200 salavatımı çektim listeye eklersiniz

hoşgeldin canım aramıza
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah hayırlı haberlerle döneriz bende bugün doktora gidicem

hoşbulduk canımm.hadi inşallah ya.sonuç alcam die gece düşünmekten uyuyamadım.burda en azından içime atmaktan vazgeçip sizlerle paylaşmaya karar verdim:)
canım özele mi devlete mi gidiyon sen?

hoşbulduk canımm.hadi inşallah ya.sonuç alcam die gece düşünmekten uyuyamadım.burda en azından içime atmaktan vazgeçip sizlerle paylaşmaya karar verdim:)

hosgeldin canım aramıza hepimiz öyle yapıyoruz bu tarz şeyler herkesle konusulcak seyler degil icimize atmakdansa burda anlatıp aklımızdan cıkarmaya rahat olmaya bakıyoruz

hayalimm iyiki doğmuşsunn doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncukdan kuş yaptım konacak pencereneee

hoşbulduk canımbenim.inşallah şu ruh halimden bir an önce kurtulurum yaw.inşallah bu dönemleri hepimiz mutlu haberlerle sadece anı olarak hatırlarız...ben yeniyim ya şimdi pencereye konacak kuşnasıl yapılıyo bilmiyom ama öpücüklerimi yolluyom

pek yaramaz olacak pekde ağır başlı olacak inş oqluşummmmmmm
kARabiberim hamile misin yoksa.......

öyle yapacağım zaten örtmenim çocukluqumu yasayacam kız olursa eqer bebeqım koca yandı yemınle yandı
Tatlım ben de 23 yaşındayım........KIZımın Oyun ARkadaşıyım yani..........Bir de eşime sor ,,,, iki kız bir olup her dediğimizi yaptırıyoz babamıza...........

günaydın kızlar dün aksam gögüs sızlamam basladı geçen ay klomenden olmustu ilk defa bu ay hala etkisini gösteriyor olabilirmi yoksa hamilemiyim

bu arada 200 salavatımı çektim listeye eklersiniz
hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindir bat ne zamandı?

iyi yapmışsın hepimiz onun için burdayız canım
ben istanbuldayım anlaşmalı özele gidiyorum...

CaNıM ne sonucu alacaksın bugün......Tüp bebek mi yaptırdınız ,,,,,,

CaNıM ne sonucu alacaksın bugün......Tüp bebek mi yaptırdınız ,,,,,,

yok canım daha oaşamaya gelemedik ki.düşüklerim araştırılıyordu.karyotip analiz,hsg,smear,histeroskopi sayısızkan tahlili...hepsi yapıldı.doktorum hepsini bir değerlendirck.
devlete gidiyorum ama çok zaman kaybediyomböle.bugün tatmin edici b,şey demezlerse artıkın özele gitcem

canım bende tam çıkıyordum koltukları yıkamam lazım saat 1.5 ta doktora gidicem ozamana kadar bitireyim yoksa kalıp sohbet etmek çok isterdim size iyi sohbetler banada kolay gelsin
Kolay gelsin canim

Gecmis olsun canim kac dusuk yasadin buyuk muydu

sağol canım. 2 düşük yaşadım.evliliğimin 6. ayında hamileydim.5 haftalık kaybettim 1 yıl sonra e 2.hamileliğim di.3 haftalıkken düştü.büyüyemiyorlar bile

Gecmis olsun canim benim de oldu 20 haftalikti 3 dusuk olmadan arastirmiyolarmis(

CanIM Tüp bebek aşamasına gelmeden hamile kalırsın inşllh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…