Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Gecmis olsun canim benim de oldu 20 haftalikti 3 dusuk olmadan arastirmiyolarmis(

çok geçmiş olsun canım benim. ben 2 düşük yaptım araştırılıyor.hatta doktorum ilk hamileliğin çok kanamalı bir düşükse neden gelmedin araştırılırdı dedi şaşırdım.ben de 3 düşükten sonra araştırılıyor die biliyodum.1 düşükmü yaşadın sen?

İst da hangi hastanede yaptiriyosun testleri
bağcılar eğtm araştrmaya yaptırıyordum ama çapa da karar kıldım.bugün bağcılardan aldığım sonuçları çapadaki doktor istedi onları götürcem.inşallah olumsuz bişi çıkmaz.bağcılarda çıkmayan biyopsi sonucum var onu da bekliyorum.çok meşakkatli bir süreçmiş yaaa

Evet ilk bebisim olacakti kanama fln da olmadi kontrole gittigimde kalbi durmus dediler.

Ya ben cerrah pasaya gitmistim ogrencilerde giriyomus muayneye kactim direk capa nasil acaba

inşallah busem yaa.tek istediğim daha fazlayorulmadan bebişime kavuşayım.yoruldum
Anliyorum seni canim testler beklemeler bisi degil kavusamayinca bebise o zor. ben birkez bu hayalkirikligini yasadim ikinciye allah korusun nasil dayanirim diye korkuyorum. onun icin ne tedavi olmasi gerekiyosa yapilsin istiyom yapmiyolar sadece bakiyolar hersey normal diyolar.

saol canim iyiyim cok sükür. sinav var bugün biraz gerginim... sen nasilsin?

Gerilme bitanemm bebisini dusun kuzum,gerekirse o salak adamada soyle hamile olduğunu canım.Güzel haberlerle geleceksin akşama inşallah bitanemm sikma hicbisekilde güzel canını lütfen

geldim işte burdayım, pc virüs girmiş sanırım kapanıp kapanıp durdu yeni grebiliyorum :44:
sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok ?? bunca geçmişi okuyamayacağıma göre bilenler bilmeyenlere anlatsın diyoruuuum ?????
nedir son durumlar acaba :44::44:

Gerilme bitanemm bebisini dusun kuzum,gerekirse o salak adamada soyle hamile olduğunu canım.Güzel haberlerle geleceksin akşama inşallah bitanemm sikma hicbisekilde güzel canını lütfen

innsaaalllah... su sinavi bir vereyim üzerimdennnn cokk büyük bir yük kalkacakkkkk.... insallllah...

günaydın kızlar dün aksam gögüs sızlamam basladı geçen ay klomenden olmustu ilk defa bu ay hala etkisini gösteriyor olabilirmi yoksa hamilemiyim

bu arada 200 salavatımı çektim listeye eklersiniz

göğüs sızlasması en büyük belirtilerden canım benim sürmese de hamileliğimin ilk belirtisi buydu............. inşallah hamilesindir canımm ve sağlıkla kavuşursun

günaydın kızlar dün aksam gögüs sızlamam basladı geçen ay klomenden olmustu ilk defa bu ay hala etkisini gösteriyor olabilirmi yoksa hamilemiyim

bu arada 200 salavatımı çektim listeye eklersiniz

göğüs sızlasması en büyük belirtilerden canım benim sürmese de hamileliğimin ilk belirtisi buydu............. inşallah hamilesindir canımm ve sağlıkla kavuşursun

evet..aynen zuhal'inde dediği gibi göğüslerin şişmesi ve hassaslaşması en büyük belirti..
canın acıyacak derecede bile olabiliyo hatta,özellikleri uçları..dokunamıyosun bile..
inş iyi haberler vardır

ben geldim kızlar bende öyle biliyorum gögüs sızlamasını ama geçen ay klomenin yan etkisiydi hamileyim diye cok umutlanmıstım hala klomenin etkisi olabilirmi sizce ?

kızlar çook fazla konuşmayın da akşama 1000. sayfa kutlaması ve yasak hayalın doğum gününü yapıcaz akşam olmadan geçmeyin 1000 eyasak hayal garpuz gavun kesecek bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…