- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.301
sağol canım. 2 düşük yaşadım.evliliğimin 6. ayında hamileydim.5 haftalık kaybettim1 yıl sonra e 2.hamileliğim di.3 haftalıkken düştü.büyüyemiyorlar bile
Gecmis olsun canim benim de oldu 20 haftalikti 3 dusuk olmadan arastirmiyolarmis(
bağcılar eğtm araştrmaya yaptırıyordum ama çapa da karar kıldım.bugün bağcılardan aldığım sonuçları çapadaki doktor istedi onları götürcem.inşallah olumsuz bişi çıkmaz.bağcılarda çıkmayan biyopsi sonucum var onu da bekliyorum.çok meşakkatli bir süreçmiş yaaaİst da hangi hastanede yaptiriyosun testleri
inşallah busem yaa.tek istediğim daha fazlayorulmadan bebişime kavuşayım.yoruldum
Evet ilk bebisim olacakti kanama fln da olmadi kontrole gittigimde kalbi durmus dediler.çok geçmiş olsun canım benim. ben 2 düşük yaptım araştırılıyor.hatta doktorum ilk hamileliğin çok kanamalı bir düşükse neden gelmedin araştırılırdı dedi şaşırdım.ben de 3 düşükten sonra araştırılıyor die biliyodum.1 düşükmü yaşadın sen?
bağcılar eğtm araştrmaya yaptırıyordum ama çapa da karar kıldım.bugün bağcılardan aldığım sonuçları çapadaki doktor istedi onları götürcem.inşallah olumsuz bişi çıkmaz.bağcılarda çıkmayan biyopsi sonucum var onu da bekliyorum.çok meşakkatli bir süreçmiş yaaa
Anliyorum seni canim testler beklemeler bisi degil kavusamayinca bebise o zor. ben birkez bu hayalkirikligini yasadim ikinciye allah korusun nasil dayanirim diye korkuyorum. onun icin ne tedavi olmasi gerekiyosa yapilsin istiyom yapmiyolar sadece bakiyolar hersey normal diyolar.inşallah busem yaa.tek istediğim daha fazlayorulmadan bebişime kavuşayım.yoruldum
Günaydın bitanem nasılsın?
Hancegim beni unuttu mu
Günaydın bitanem nasılsın?
saol canim iyiyim cok sükür. sinav var bugün biraz gerginim... sen nasilsin?
inşallah busem yaa.tek istediğim daha fazlayorulmadan bebişime kavuşayım.yoruldum
Gerilme bitanemm bebisini dusun kuzum,gerekirse o salak adamada soyle hamile olduğunu canım.Güzel haberlerle geleceksin akşama inşallah bitanemm sikma hicbisekilde güzel canını lütfen
günaydın kızlar dün aksam gögüs sızlamam basladı geçen ay klomenden olmustu ilk defa bu ay hala etkisini gösteriyor olabilirmi yoksa hamilemiyim
bu arada 200 salavatımı çektim listeye eklersiniz
günaydın kızlar dün aksam gögüs sızlamam basladı geçen ay klomenden olmustu ilk defa bu ay hala etkisini gösteriyor olabilirmi yoksa hamilemiyim
bu arada 200 salavatımı çektim listeye eklersiniz
göğüs sızlasması en büyük belirtilerden canım benim sürmese de hamileliğimin ilk belirtisi buydu............. inşallah hamilesindir canımm ve sağlıkla kavuşursun
kızlar çook fazla konuşmayın da akşama 1000. sayfa kutlaması ve yasak hayalın doğum gününü yapıcazakşam olmadan geçmeyin 1000 e yasak hayal garpuz gavun kesecek bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?