- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.321
Evet ilk bebisim olacakti kanama fln da olmadi kontrole gittigimde kalbi durmus dediler.
Ya ben cerrah pasaya gitmistim ogrencilerde giriyomus muayneye kactim direk capa nasil acaba
inşallah canım ya artık tedaviyse tedavi.olmucaksa bişey desinler.belirsizlik,sebepsizlik yıpratıyorişte o yorgunluğu o kadar iyi anlıyorum ki :85::85::85: inşallah bundan sonra herşey kolay olur hayırlısı olsun
ohh hani bize kahve ama bana yasak sen çikolatalı süt yap bana melekciğim
tamam canım sanada çikolu süt var o zaman
kızlar dilde yara cıkması hamilelik belirtisi değildir dimi ?
tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...
rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..listedeki isimleri sayarak ve isteyen herkese niyet edilecekk
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihil ukadu ve tenfericu bihil-kürabu ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-rağâibu ve husnul-havâtimi ve yusteskal-ğamâmu bi-vechihil-kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli malûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
**Bir defada euzu besmele çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...
27 tanecik mum koy sennn simdilikkk..yaw aslinda kutlamasamda 26 da kalsam daaha iyi degilmiydi
sanmıyorum canım ama belli de olmaz bu hamilelik denen şey herkeste başka belirtiler verebiliyo
canlarım nasılsınız?,ne var ne yok anlatın bakimm?
ben birazcık geçmişe baktım ama önemli olay göremedim varsa yazın bieyim bende
nuarim canım başın sağolsun,
yasakhayalimmmmmmmmm canımmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah bundan sonraki yaşlarına bebişinle girersin...
kız sen 86 doğumlumusun bende balık burcuyum 6 martta doğum günüm :))
dilimde bişey çıktı aft gibi bi kaç kişide hamilelik belirtisi olmus şaşırdım
aaa hiç duymamıstım ama inş hamilelik belirtindir canım
kzılar ben kaçar gelirim yine ara sıra görüşürüüüzzzzzz
kzılar ben kaçar gelirim yine ara sıra görüşürüüüzzzzzz
Allahim bi daha yasatmaz insallah canim ..canım eğitim araştırma hastanelerine git tek tek.bana da 3 düşükten sonra araştırcaz dediler.2. den sonra nolursa olsun mücadele etsem ve sorunu öğrenmek için 3.düşük acısını yaşamıycam dedim.şişli,samatya,cerrahpaşa derken dibimdeki bağcılara gitmedim.bide oraya gideym dedm şans onlar araştrmaya karar verdlr.ama çok memnun kalmadm.karyotip için çapaya göndermişlerdi.oraya gittik eşimle.inanamazsın genetk doktoruyla yardmcısı aile geçmişiniçıkardı.öykümüzü bir saat dinleyip ne yapmamız gerektiğini söyledlr.karyotip sonucu çıkınca eşimi aramşlar gelin die.bağcılardaki sonuçların fotokopilerini de istemişlr.doktorlar bakcakmş dosyaya.bu ilgiyihiç biyerde görmediğimden orda karar kıldımcanım.tavsiye ederim.daha büyük acılar yaşamadan
Unuturmuyum bitanem hiç telefondan girince maalesef böyle oluyor.Nasılsın gülüm??
inşallah canım ya artık tedaviyse tedavi.olmucaksa bişey desinler.belirsizlik,sebepsizlik yıpratıyor
canlarım nasılsınız?,ne var ne yok anlatın bakimm?
ben birazcık geçmişe baktım ama önemli olay göremedim varsa yazın bieyim bende
nuarim canım başın sağolsun,
yasakhayalimmmmmmmmm canımmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah bundan sonraki yaşlarına bebişinle girersin...
kız sen 86 doğumlumusun bende balık burcuyum 6 martta doğum günüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?