- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.341
iyiyiz canom sen nasılsın???
Aaa ipek de gelmiş hoşgeldin canım...........
Canım yaa görmezmiyim hiç...........canımm nihayet beni de birisi gördü dediydim sen kaçıyon dur kaçma gel bakymm
ben hepinizden küçüğüm ozaman:18::18:
kzılar ben kaçar gelirim yine ara sıra görüşürüüüzzzzzz
yani hislerimi dile getiriyosun işte, bende tamamen aynı durumdayım ama bu iş sabır işi her türlü,
tedavi süreci de çok zorlu eğer kendiliğinden olma durumu varsa öyle olmasını istiyorum nihayetinde bir defa oldu
ama öyle yoruldum öyle yıprandım ki, tabiki benden çok daha uzun süre uğraşanlara haksızlık etmek istemem de
herkesin metaneti farklı galiba ne diyim bazen herşey yıkılmış altında kalmışım gibi hissediyorum
yasakcım sen daha küçükmüşün yaw, bu yaşta bu olgunluk maşallah ne diyimnice hayırlı uğurlu güzel yaşların olsun
canomm bende bişeyler anlamadım, geçmişe bakamadım da haberim yok yani gelişmelerden ?? :44::44::44:
ben hepinizden küçüğüm ozaman:18::18:
Canım yaa görmezmiyim hiç...........
herkez anladı inan bi yazıp bi kaçtığımı....
evde işlerim oluyor ,, duaları okumaya çalışıyorum bir de kızım uyurken girebiliyorum en çok ,,,
onun dışında böyle bi görünüp bi kaçıyom maalesef................:26:
Kolay gelsin canim
Gecmis olsun canim kac dusuk yasadin buyuk muydu
güle güle canımmm
tatlım hoşgeldin, yok ya bende okudum birazcık ama önemli bi gelişme göremedim, yasakım geldiğinde yazar artık bizee,
doğum günüymüş bugün ondan geç gelicek sanırım :)))))
yokk canım neremiz küçük keşke daha küçük olsak ,,,,23 yaşındayım ben
kızlar ben şimdi doktora gidiyorum tahlil sonuçlarımda çıkıcak bakalım hayırlısı olsun inşallah sorun yoktur gelince görüşüz canlarr
23 yaşındayım ben
amin canım inşallah benimde cok hosuma gidiyo telefonda bile bu resim var Allah anasına babasına bağışlasın inş
amiin inşallah ya, al ben ye beni diyo sanki o yanaklar filan o masumiyet şöyle bi sarılsam
senin hiç çocuğun yokdu dimi ipekim
hosgeldin canım inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?