Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımm nihayet beni de birisi gördü dediydim sen kaçıyon dur kaçma gel bakymm
Canım yaa görmezmiyim hiç...........
herkez anladı inan bi yazıp bi kaçtığımı....
evde işlerim oluyor ,, duaları okumaya çalışıyorum bir de kızım uyurken girebiliyorum en çok ,,,
onun dışında böyle bi görünüp bi kaçıyom maalesef................:26:

kzılar ben kaçar gelirim yine ara sıra görüşürüüüzzzzzz

güle güle canımmm

tatlım hoşgeldin, yok ya bende okudum birazcık ama önemli bi gelişme göremedim, yasakım geldiğinde yazar artık bizee,
doğum günüymüş bugün ondan geç gelicek sanırım :)))))

ben hepinizden küçüğüm ozaman:18::18:

olsun canım buradaki kızçelerin geneli küçük zaten, bu topikde en büyük benm galiba

olsun tatlım ne demek bak sen işine bende işler güçler arasında giriyorum bu aralar sakin de takılabildim baya

kızlar ben şimdi doktora gidiyorum tahlil sonuçlarımda çıkıcak bakalım hayırlısı olsun inşallah sorun yoktur gelince görüşüz canlarr

kızlar ben şimdi doktora gidiyorum tahlil sonuçlarımda çıkıcak bakalım hayırlısı olsun inşallah sorun yoktur gelince görüşüz canlarr

hadi hayırlı haberlerle inşallah canım, herşey gönlüne göre olsun inşallah

23 yaşındayım ben

oyyy yavruquzum benm yaw senin şu avatar öyle alttan alttam bakmıyomu delirtiyo beni zikzak inan gördükçe kuduruyorum bu kadar mı tatlı bakış olur, rabbim hepimize böyle sağlıklı hayırlı tatlı evlatlar nasip etsin, bana da versin hayırlı kapılarından inşallah, Amiiiim

amin canım inşallah benimde cok hosuma gidiyo telefonda bile bu resim var Allah anasına babasına bağışlasın inş

kızlar selam,
bayadır giremiyordum...ama üstüme düşeni yaptım ve 100 kere salat-ı tefriciyye okudum. yasakım ilhanazım duyrulur

kızlar reglime 2 3 gün kaldı.
vajinin özellikle sol tarafında sinek ısırığı gibi batmalar oluyor...
alt karnıma kısa süreli sancılar giriyor
acaip bir gaz var, karnım kocaman oluyor...
belim ağrıyor...
bu hafta normal gibi ama geçen hafta paso tuvaletteydim çok sık idrara çıktım... ( üşütmeden de olabilir diye düşündüm bu aralar olmayınca)
gögüslerim şişti ama öyle aşırı bir hassasiyet yok...

bunlar hamilelik belirtlileri mi?
inşallah bendeki psikolojik değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…