- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.361
yok benm bir düşüğüm oldu sonra bir daha kalamadım canım, çok zormuş bu süreçler yaşamayan bilemez
tereyağlı bi makarna yapıp oturdum netin başına kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy afiyet olsun makarnanın tereyaglısı nasıl oluyoki
nasıl yani??? Hiç mi yemedin makarnayı haşıyosun tereyağı salcayı kavurup makarnayla karıstıyosun sos gibi bişi yani
anladım kimisi direk yağla kavurup yiyo ya öyle zannettim bal olsun bebise löp löp yağ olsun anneye olmasın ama
Kizlar ya moralim bozuk.bir teselli verin. icim sıkılıyo
aynen zıkzak yıaa bana kilo olarak geri dönmesin malum karbonhidrat
Kizlar ya moralim bozuk.bir teselli verin. icim sıkılıyo
canım kilo milo pekde önemli değil aslında yavrunu kucağına alda sağlıklı bi şekilde gerisi fasa fiso benide acıktırdın canım makarna istedi
Yaa ne bilem ortada sorun fln yok ama bebis icin iste. ovu testi yapiyom ilk 3 gun koyuya yakin cikti .dun bu gun silik cikti kasiklarim da agriyo ama bole iki cizgi pcos larda cikiyomus. dr gidiyom geri yolluyo 1yil dene diyo oofff daha daha bir suru sey iste .diyorumki eger bi ilac fln kullanip mesala hamile kalicakasam sorun varsa neden bekleyeyim .bide ilkinde uzulunce ne bilem iste. neyse basinizi aritmiyim melankoli takilayim ben.hayırdır örtmenim sorun ne yoksa sebepsiz mi????
canım kilo milo pekde önemli değil aslında yavrunu kucağına alda sağlıklı bi şekilde gerisi fasa fiso benide acıktırdın canım makarna istedi
Yaa ne bilem ortada sorun fln yok ama bebis icin iste. ovu testi yapiyom ilk 3 gun koyuya yakin cikti .dun bu gun silik cikti kasiklarim da agriyo ama bole iki cizgi pcos larda cikiyomus. dr gidiyom geri yolluyo 1yil dene diyo oofff daha daha bir suru sey iste .diyorumki eger bi ilac fln kullanip mesala hamile kalicakasam sorun varsa neden bekleyeyim .bide ilkinde uzulunce ne bilem iste. neyse basinizi aritmiyim melankoli takilayim ben.
kuzum doktor doğru söylemiş dene 1 yıl daha.. hem henuz 4 ay olmuş başlayalı bi dur bakalım benım kuzenım düşükten 1 yıl sonra hamıle kalabıldı ancak üzülme canım Rabbim bi yoluna koymuştur :26:
Yaa ne bilem ortada sorun fln yok ama bebis icin iste. ovu testi yapiyom ilk 3 gun koyuya yakin cikti .dun bu gun silik cikti kasiklarim da agriyo ama bole iki cizgi pcos larda cikiyomus. dr gidiyom geri yolluyo 1yil dene diyo oofff daha daha bir suru sey iste .diyorumki eger bi ilac fln kullanip mesala hamile kalicakasam sorun varsa neden bekleyeyim .bide ilkinde uzulunce ne bilem iste. neyse basinizi aritmiyim melankoli takilayim ben.
kuzum doktor doğru söylemiş dene 1 yıl daha.. hem henuz 4 ay olmuş başlayalı bi dur bakalım benım kuzenım düşükten 1 yıl sonra hamıle kalabıldı ancak üzülme canım Rabbim bi yoluna koymuştur :26:
Ama bi sorun varsa bosuna 1 yil beklemek mantiksiz diil mi ultrasonla bakiyo sorun yok diyo yolluyo millete ne testler yapiyolarmis
arkadaşlarr nasılsınızzz iyisinizdirr inşallahhh
beni sorarsanızz moralım bozulduu yinee kırmızılarr hafif hafiff gelmeyee başladıı hemdee bu seferr nedensee 2 gün erken olduuu
Selam canim erken gelsin yoksa bebis hemen baslarsin yeni calismalar
arkadaşlarr nasılsınızzz iyisinizdirr inşallahhh
beni sorarsanızz moralım bozulduu yinee kırmızılarr hafif hafiff gelmeyee başladıı hemdee bu seferr nedensee 2 gün erken olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?