Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

üzüldüm inşallah bidahakine kucağına almak nasip olur canım benim

inşallah hopeför inş gerçekten çok zor bir süreç

ben bi ekmek alıyım geliyorum kızlar

kızlar tarot falımda çocuk gözükmüş

Canım kartın sana sessiz ol diyor. Zihnindeki kargaşayı durdurmalısın.
Düşüncede, duygularda ve eylemde sessizlik...
Şuan harekete geçme, plan yapma zamanı değil...
Bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için zaman ve fırsat vermelisin.
Ve bu bekleyişten sonra en doğru ve hayırlı zamanda sana çocuk gözüküyor canım.
Ona sevgini akıtıcaksın.

nasıl yani??? Hiç mi yemedin makarnayı haşıyosun tereyağı salcayı kavurup makarnayla karıstıyosun sos gibi bişi yani

anladım kimisi direk yağla kavurup yiyo ya öyle zannettim bal olsun bebise löp löp yağ olsun anneye olmasın ama

hayırdır örtmenim sorun ne yoksa sebepsiz mi????
Yaa ne bilem ortada sorun fln yok ama bebis icin iste. ovu testi yapiyom ilk 3 gun koyuya yakin cikti .dun bu gun silik cikti kasiklarim da agriyo ama bole iki cizgi pcos larda cikiyomus. dr gidiyom geri yolluyo 1yil dene diyo oofff daha daha bir suru sey iste .diyorumki eger bi ilac fln kullanip mesala hamile kalicakasam sorun varsa neden bekleyeyim .bide ilkinde uzulunce ne bilem iste. neyse basinizi aritmiyim melankoli takilayim ben.
canım kilo milo pekde önemli değil aslında yavrunu kucağına alda sağlıklı bi şekilde gerisi fasa fiso benide acıktırdın canım makarna istedi

Bende makarna yedim. hamileyken salcali makarna aseriyodum:)) cok dandigim

arkadaşlarr nasılsınızzz iyisinizdirr inşallahhh

beni sorarsanızz moralım bozulduu yinee kırmızılarr hafif hafiff gelmeyee başladıı hemdee bu seferr nedensee 2 gün erken olduuu

Selam canim erken gelsin yoksa bebis hemen baslarsin yeni calismalar

öylee tabii aslında çok ümitlenmemiştim ama yinede gelincee üzülüyo insann içten içee bekliyoo yinedee demekkii
zatenn pazartesiyeee doktordan randevu almıştım 2. gününe ama şimdii tam başlamadıı yarınn başlarr birinci günüü gidilirmikii doktoraa pazartesiyee biter benimkii üçgün ancakk sürüyoo nee yapcam ben yaaaa:18::18::18::18::18:

zaten sen istemedikçe gelir canIM......Ablam hiç istemiyor olmak ,,, bi kaç gün bari gecikse de hemen test yapsam diyor ama maalesef hemen geliyor işte..................nEYse sonuçta onun gelişi de sağlıklı olduğunuzun bir göstergesi sıkma canını..............

arkadaşlarr nasılsınızzz iyisinizdirr inşallahhh

beni sorarsanızz moralım bozulduu yinee kırmızılarr hafif hafiff gelmeyee başladıı hemdee bu seferr nedensee 2 gün erken olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…