Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlar bugün cuma ya. Aceleci bacı mı yapsak acaba ya. Evde de temizlikçi hanım var gerçi onun yanında yapmak da istemiyorum ama bebiş işin içine girince yapsam mı acaba diyorum

Kızlar ben bunu yazdıktan sonra bir daha bu topiğe girmemişim unutmuşum. Şimdi farkettim bi arkadaş o ne ki anlamadım demiş. Şimdi şöyleki bir cuma günü sela vaktinde bir yandan helva kavruluyor bir yandan da Yasin okunuyor. ve Allah'ım sen benim bu niyetimi kabul et. Aceleci Bacı senin rızanla bu dileğimi getirsin diyorsun. Ama bu esnada kimseyle konuşulmuyor. Sonra o helvadan hiç kalmicak şekilde yeniliyor. (istenirse kuşlara da veilebilir birazı) Ama benim takıldığım bir nokta var burda evde yalnızken yada kalabalıkken yapılması farkediyor mu bilmiyorum. Ben yalnızken yaptım. ve sela vaktine denk getiremedim akşama doğru yaptım. Tabi dileğim de daha olmadı sanırım bi yanlışlık var

aynen zıkzak yıaa bana kilo olarak geri dönmesin malum karbonhidrat
CAnım kiloyu dert etme bence ,,,, bol bol sağlıklı şeylerle beslen...........Ne kadar kilo aldığından çok bebeğin gelişimi önemli..............

Hem ben hamileyken 20 kilo aldım ...........Doğumdan sonra hepsini de verdim 40 gün içinde..........

şu an yine hamile kaldığım kilodayım.....53 kiloyum....

Yarin git o zaman canim. Olmaz mi ki

öylee canımm bende plan yapmıştım pazar ilk gün p tesi 2. günü doktora giderim diyee randevuu almıştımm aklım karıştı iyicee :18::18:

hadi yııııaaa süpermiş ne cabuk vermişsin canım yııaaa inş bende oyle cabuk veririm

tereyağlı bi makarna yapıp oturdum netin başına kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaaaaaaaaa canım istediii :)))))

arkadaşlarr nasılsınızzz iyisinizdirr inşallahhh

beni sorarsanızz moralım bozulduu yinee kırmızılarr hafif hafiff gelmeyee başladıı hemdee bu seferr nedensee 2 gün erken olduuu

canım sıkma canını inşallah gelecek ay olur, hayırlısı böyleymiş diyelim...
benim de az kaldı bakalım sonuç ne olacak. kaçıncı denemeniz?

kizceler fazla konusmuycam simdiden 1000.sayfa olmasin diye aksam kutluycazda

hadi yııııaaa süpermiş ne cabuk vermişsin canım yııaaa inş bende oyle cabuk veririm

Ben istemedim canIM hepsini vermeyi ,,, bi kaç kilosu kalsın istedim ama hepsi bir anda uçtu gitti ........
Genç kızlar gibiyim yine ,,,, inşllah sen de verirsin ama çatlakların olmaması için dikkat et.........

Ben istemedim canIM hepsini vermeyi ,,, bi kaç kilosu kalsın istedim ama hepsi bir anda uçtu gitti ........
Genç kızlar gibiyim yine ,,,, inşllah sen de verirsin ama çatlakların olmaması için dikkat et.........

canım çatlaklarım olmasın diye şimdiden bebek yağı kullanıyorum göbeğime işe yararmı sence??? sen ne uygulamıstın faydası oldu mu

yaSAkıMMMMMM...................................iyiki doğduN.....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…