- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.381
Ama bi sorun varsa bosuna 1 yil beklemek mantiksiz diil mi ultrasonla bakiyo sorun yok diyo yolluyo millete ne testler yapiyolarmis
ULtarasonla sana ancak sınırlı bilgi verebilir caNIm.......................Asıl detaylar rahim filminde ,, hormon testinde çıkıyor...........Ama PCO olsaydın söylerdi heralde kontrollerinde.....
Kızlar bugün cuma ya. Aceleci bacı mı yapsak acaba ya. Evde de temizlikçi hanım var gerçi onun yanında yapmak da istemiyorum ama bebiş işin içine girince yapsam mı acaba diyorum
CAnım kiloyu dert etme bence ,,,, bol bol sağlıklı şeylerle beslen...........Ne kadar kilo aldığından çok bebeğin gelişimi önemli.........aynen zıkzak yıaa bana kilo olarak geri dönmesin malum karbonhidrat
öylee tabii aslında çok ümitlenmemiştim ama yinede gelincee üzülüyo insann içten içee bekliyoo yinedee demekkii
zatenn pazartesiyeee doktordan randevu almıştım 2. gününe ama şimdii tam başlamadıı yarınn başlarr birinci günüü gidilirmikii doktoraa pazartesiyee biter benimkii üçgün ancakk sürüyoo nee yapcam ben yaaaa:18::18::18::18::18:
Yarin git o zaman canim. Olmaz mi ki
Gecen sene yapmislardi bi bebis istiyom diye gittim planli fln olsun diye. reglin 3. Gunu gittim yapildi 21. Gun gel dedi kacirmisim gunu. o ay hamis olmusum . i zaman ki 3. Gun testine dr bisi dememisti baktim ben dun buldum onu lh yuksekmis anlamadim ondan da bisi.regl olayim dr gidicem yine
ULtarasonla sana ancak sınırlı bilgi verebilir caNIm.......................Asıl detaylar rahim filminde ,, hormon testinde çıkıyor...........Ama PCO olsaydın söylerdi heralde kontrollerinde.....
zaten sen istemedikçe gelir canIM......Ablam hiç istemiyor olmak ,,, bi kaç gün bari gecikse de hemen test yapsam diyor ama maalesef hemen geliyor işte..................nEYse sonuçta onun gelişi de sağlıklı olduğunuzun bir göstergesi sıkma canını..............
Gecen sene yapmislardi bi bebis istiyom diye gittim planli fln olsun diye. reglin 3. Gunu gittim yapildi 21. Gun gel dedi kacirmisim gunu. o ay hamis olmusum . i zaman ki 3. Gun testine dr bisi dememisti baktim ben dun buldum onu lh yuksekmis anlamadim ondan da bisi.regl olayim dr gidicem yine
ilk gidincee ultrasonlamıı bakıyolarr canımm ben ilk defaa gideceğimdeee
valla bilmiyorum kii canımm bendeee yasağım olsaydıı tecrübelerinden yararlanırdıkkk nerdekii acepppp:26::26::26::26::26::26:
CAnım kiloyu dert etme bence ,,,, bol bol sağlıklı şeylerle beslen...........Ne kadar kilo aldığından çok bebeğin gelişimi önemli..............
Hem ben hamileyken 20 kilo aldım ...........Doğumdan sonra hepsini de verdim 40 gün içinde..........
şu an yine hamile kaldığım kilodayım.....53 kiloyum....
ilk gidincee ultrasonlamıı bakıyolarr canımm ben ilk defaa gideceğimdeee
Reglken bakmazlar ultrasonla belki karindan bakar alttan bakmaz. ac git suda icme test yapar
tereyağlı bi makarna yapıp oturdum netin başına kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlarr nasılsınızzz iyisinizdirr inşallahhh
beni sorarsanızz moralım bozulduu yinee kırmızılarr hafif hafiff gelmeyee başladıı hemdee bu seferr nedensee 2 gün erken olduuu
hadi yııııaaa süpermiş ne cabuk vermişsin canım yııaaa inş bende oyle cabuk veririm
Ben istemedim canIM hepsini vermeyi ,,, bi kaç kilosu kalsın istedim ama hepsi bir anda uçtu gitti ........
Genç kızlar gibiyim yine ,,,, inşllah sen de verirsin ama çatlakların olmaması için dikkat et.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?