Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaaaaaaaaaa canım istediii :)))))

canım sıkma canını inşallah gelecek ay olur, hayırlısı böyleymiş diyelim...
benim de az kaldı bakalım sonuç ne olacak. kaçıncı denemeniz?

bu yedinci ayımızdıı canıımmmolmadıı yinee hayırlısı tabii ne diyimmm senın varmı bebişş yada kaçınçı ayınızz

canım çatlaklarım olmasın diye şimdiden bebek yağı kullanıyorum göbeğime işe yararmı sence??? sen ne uygulamıstın faydası oldu mu
tATLım ben badem yağı kullandım.....Ama çook fazla kullanmadım kılları besliyormuş...Bebe yağı iyi fikir gerçekten......
zayıfken birden şişmanlamıştım ama yine de çok fazlA yok çatlaklar........

bu gün 2 kuTlamaMız olucak.....1000. sayfayı unutmayın......
niCE MUtlu YAŞlara yasakIM.......

Son düzenleme:
doğum gününn kutluu olsunn canıımmm ailenn ve tüm sevdiklerinlee mutluu huzurluu sağlıklıı vee afiyetlii birr ömürrrr nasip etsinnn rabbimm sanaaaa

evt canım ya badem yağı için öyle diyolar zaten onemlı olan nemli olmasıymış, bebe yağıda nemlendiriyo sonucta çatlakları önler inş

bu yedinci ayımızdıı canıımmmolmadıı yinee hayırlısı tabii ne diyimmm senın varmı bebişş yada kaçınçı ayınızz

bizim ilkini sayarsak bu 3. ayımız canım... bir iki güne belli olur, test yapmamak için tutuyorum kendimi olursa ilk olacak Allah hayırlısıyla birlikte nasip etsin inşaallah hepimize

kızlar bana da müsade... ne zaman 3 buçuk oldu ya
hepinizi çok öpüyorum güzel haberler almak ve vermek üzre hoşçakalın

eennneee kuzum gelmiş hoşgeldın canım happy birtday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Eki Görüntüle 644373 yaSAkıMMMMMM...................................iyiki doğduN.....................................
::

İyki dogdun yasagimMmmmmm

Eki Görüntüle 644374 bu gün 2 kuTlamaMız olucak.....1000. sayfayı unutmayın......
niCE MUtlu YAŞlara yasakIM.......

doğum gününn kutluu olsunn canıımmm ailenn ve tüm sevdiklerinlee mutluu huzurluu sağlıklıı vee afiyetlii birr ömürrrr nasip etsinnn rabbimm sanaaaa

cok tesekkür ederimmm bu yil sizlerle kutladigim icin cok mutluyum iyikide burdayim sizleri tanimisimmmm.:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::115::115::115::111::111::111::112::112::112::131::131::131::131::108::92::92::78::78::78::80::80:

kizcelerim ama bi bebem bilem yok halennnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Allah bir daha aynı sıkıntıyı yaşatmasın ipekçim... bir dahakine hayırlısıyla birlikte nasip etsin ve tamamına erdirsin inşaallah

sağol canım inşallah yaşatmaz ve inşallah nasip eder kısa zamanda bebeğimi öyle üzgünüm ki

üzüldüm inşallah bidahakine kucağına almak nasip olur canım benim

inşallah hopeför inş gerçekten çok zor bir süreç

ben bi ekmek alıyım geliyorum kızlar

amiin canım çok teşekkürler isteyen herkese nasip etsin bizlere de inşallah

Kizlar ya moralim bozuk.bir teselli verin. icim sıkılıyo

arkadaşlarr nasılsınızzz iyisinizdirr inşallahhh

beni sorarsanızz moralım bozulduu yinee kırmızılarr hafif hafiff gelmeyee başladıı hemdee bu seferr nedensee 2 gün erken olduuu

keşke ben de olabilsem keşke bemm de gelebilse o kırmızılar ne kadar istiyorum bilemezsin canım, sen de sonraki denemlerin için dinlen biraz bence en iyisi

Ama bi sorun varsa bosuna 1 yil beklemek mantiksiz diil mi ultrasonla bakiyo sorun yok diyo yolluyo millete ne testler yapiyolarmis

mersahım düzenli adetin varsa yaşın da genç maşallah, olur inşallah biraz zaman versen ?? istediğin şeyleri mecbur kalmasam yaptırmayı aklımdan bile geçirmezdim tahiller muayeneler hormonlar kan vermeler ilaç kullanmalar düzen varsa ortada onu da bozuyo üztelik stresli süreçler zaten .. hastane doktor gidip gelip bir de sonuç alamamak, ya yine uzun sürerse zamanı varsa onları kullanmanın faydası da henüz olmıcaksa, yıpranma payını düşünsene ben mecburiyetten gidiyorum ve çok üzgünüm artık

canım nice mutlu seneler, sen daha gençmişin yaw maşallah sana hanımkız seni :13:

Son düzenleme:

bizdeee senii seviyoruzzz canımmmmmmm iyiki burdasınnnnn :111::111::111:

kizceler ilhaanza bildirecem aklimdasinizzz rabbim dualarinizi kalbul etsin insallahhhhhhhhhh

ilhannazzimmmmmmmmmmmmmmmmm postakutun dolu yaw .sil hepicigini sana ulasmam lazim nerdesin misafirin vardi galiba ama gel artikinn yaw

Son düzenleme:
tesekkürler ipekimmmm
ruhum yaslandi galiba ipekimm

odaaa olurr bebişimm inşallahhhhhh hayırlısıylaaa bu aradaa benimkilerdeee geldii (kırmızılarr)

geldimi zeynebnurummm kuzucuk canim benim vala onu görmek isteyen kizlarimizda var valla onsuz olmuyo ama bak ne güzel zamamninda gelmis zeynebnurummm:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…