- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.401
yaaaaaaaaaa canım istediii :)))))
canım sıkma canını inşallah gelecek ay olur, hayırlısı böyleymiş diyelim...
benim de az kaldı bakalım sonuç ne olacak. kaçıncı denemeniz?
tATLım ben badem yağı kullandım.....Ama çook fazla kullanmadım kılları besliyormuş...Bebe yağı iyi fikir gerçekten......canım çatlaklarım olmasın diye şimdiden bebek yağı kullanıyorum göbeğime işe yararmı sence??? sen ne uygulamıstın faydası oldu mu
tATLım ben badem yağı kullandım.....Ama çook fazla kullanmadım kılları besliyormuş...Bebe yağı iyi fikir gerçekten......
zayıfken birden şişmanlamıştım ama yine de çok fazlA yok çatlaklar........
bu yedinci ayımızdıı canıımmmolmadıı yinee hayırlısı tabii ne diyimmm senın varmı bebişş yada kaçınçı ayınızz
eennneee kuzum gelmiş hoşgeldın canım happy birtday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Eki Görüntüle 644373 yaSAkıMMMMMM...................................iyiki doğduN.....................................
::
İyki dogdun yasagimMmmmmm
doğum günün kutlu olsun doğum günü çocuğuAllah bütün dileklerini kabul etsin, mutlu huzurlu ağız tadıyla geçireceğin bir ömür nasip etsin inşaallah
p.s. yasağım 100 ü okudum ekle istersen canım
Eki Görüntüle 644374 bu gün 2 kuTlamaMız olucak.....1000. sayfayı unutmayın......
niCE MUtlu YAŞlara yasakIM.......
doğum gününn kutluu olsunn canıımmm ailenn ve tüm sevdiklerinlee mutluu huzurluu sağlıklıı vee afiyetlii birr ömürrrr nasip etsinnn rabbimm sanaaaa
Allah bir daha aynı sıkıntıyı yaşatmasın ipekçim... bir dahakine hayırlısıyla birlikte nasip etsin ve tamamına erdirsin inşaallah
üzüldüm inşallah bidahakine kucağına almak nasip olur canım benim
inşallah hopeför inş gerçekten çok zor bir süreç
ben bi ekmek alıyım geliyorum kızlar
Kizlar ya moralim bozuk.bir teselli verin. icim sıkılıyo
Yaa ne bilem ortada sorun fln yok ama bebis icin iste. ovu testi yapiyom ilk 3 gun koyuya yakin cikti .dun bu gun silik cikti kasiklarim da agriyo ama bole iki cizgi pcos larda cikiyomus. dr gidiyom geri yolluyo 1yil dene diyo oofff daha daha bir suru sey iste .diyorumki eger bi ilac fln kullanip mesala hamile kalicakasam sorun varsa neden bekleyeyim .bide ilkinde uzulunce ne bilem iste. neyse basinizi aritmiyim melankoli takilayim ben.
Bende makarna yedim. hamileyken salcali makarna aseriyodum:)) cok dandigim
arkadaşlarr nasılsınızzz iyisinizdirr inşallahhh
beni sorarsanızz moralım bozulduu yinee kırmızılarr hafif hafiff gelmeyee başladıı hemdee bu seferr nedensee 2 gün erken olduuu
Ama bi sorun varsa bosuna 1 yil beklemek mantiksiz diil mi ultrasonla bakiyo sorun yok diyo yolluyo millete ne testler yapiyolarmis
cok tesekkür ederimmm bu yil sizlerle kutladigim icin cok mutluyum iyikide burdayim sizleri tanimisimmmm.:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::115::115::115::111::111::111::112::112::112::131::131::131::131::108::92::92::78::78::78::80::80:
kizcelerim ama bi bebem bilem yok halennnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tesekkürler ipekimmmmsağol canım inşallah yaşatmaz ve inşallah nasip eder kısa zamanda bebeğimi öyle üzgünüm ki
amiin canım çok teşekkürler isteyen herkese nasip etsin bizlere de inşallah
keşke ben de olabilsem keşke bemm de gelebilse o kırmızılar ne kadar istiyorum bilemezsin canım, sen de sonraki denemlerin için dinlen biraz bence en iyisi
mersahım düzenli adetin varsa yaşın da genç maşallah, olur inşallah biraz zaman versen ?? istediğin şeyleri mecbur kalmasam yaptırmayı aklımdan bile geçirmezdimtahiller muayeneler hormonlar kan vermeler ilaç kullanmalar düzen varsa ortada onu da bozuyo üztelik stresli süreçler zaten .. hastane doktor gidip gelip bir de sonuç alamamak, ya yine uzun sürerse zamanı varsa onları kullanmanın faydası da henüz olmıcaksa, yıpranma payını düşünsene ben mecburiyetten gidiyorum ve çok üzgünüm artık
canım nice mutlu seneler, sen daha gençmişin yaw maşallah sana hanımkız seni :13:
kizcelerim ama bi bebem bilem yok halennnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Yeni yasin ugur getirir insallah olur seninde bi beben
odaaa olurr bebişimm inşallahhhhhh hayırlısıylaaa bu aradaa benimkilerdeee geldii (kırmızılarr)
bizdeee senii seviyoruzzz canımmmmmmm iyiki burdasınnnnn :111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?