Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saol kuzucuk caylarim geldi cok tesekkür ederimmmm:119::119::124::124::124::124::124:

tesekkürler ipekimmmm
ruhum yaslandi galiba ipekimm

çok olgun konuşunca ben seni daha büyük sandımdı benden küçükmüşün yahuu çıtır kız seni

örtmenim mersahim bide marti sevmiyom yaw 2 tane bebegimi 8 martta kaybettim hep.o yüzden dünya kadinlar gününüde sevmiyomm hicc bebeklerim aklima düsüyo :26::26::26:

canım yüce rabbim sana hayırlı kapılarından sağlıklı evlatlar nasip etsin, huzur selamet ve afiyete eriştirsin inşallah, hepimize ve tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah .. Amiiin

Yaa haklisin aslinda sadece onumu gormek istiyorum belirsizlik kotu. sorun var mi yok mu bide kayip neden oldu onu da incelemediler olursa yine mi ole olacak fln fln

geldimi zeynebnurummm kuzucuk canim benim vala onu görmek isteyen kizlarimizda var valla onsuz olmuyo ama bak ne güzel zamamninda gelmis zeynebnurummm:26::26::26:

hafif hafif gelmeye başladıı şu çaylar vardıyaa içmeye başlasammı şimdidenn bide şeker katmanın zararı olurmuu canımm ben şekersizz içemiyorumdaaaaaa bidee bideee doktorr işi karıştıı benımm pazartesii 2. gün olacaktıı erken geldii şimdi pazartesi 4. gün oluyoo bitmiş oluyo nerdeysee ogun mu gidiyim ben yineee:26::26::26::26::26:

ipekim annemde öyle hep der mesala benden benden 6 ve 10 yas büyük ablalarim var annem sen onlardan daha olgunsun der..senle konusunca rahatliyom der

amin örtmenim mersahimm...

örtmenim mersahim bide marti sevmiyom yaw 2 tane bebegimi 8 martta kaybettim hep.o yüzden dünya kadinlar gününüde sevmiyomm hicc bebeklerim aklima düsüyo :26::26::26:
Bizde takvimden marti kaldiralim yasagim senin icin. canim benim sana insallah marti sevdirecek guzel bi bebisin olur seneye marta kadar...muah Dogum gunu cocugu

Sekersiz iciliyomus balla tatlandirabiliyomusun diye duydum ben

cayi basla icmeye zeynebnurum ama sekersiz ic be kuzucukk.seker zaten herseye zararr vitaminleri öldürmesin ama miamorem icine cubuk tarcin at tat verir dedi bana saolsun onuda göndemis ben öyle yapacam sende cubuk tarcin at zeynebnurumm....

zeynebnurum ben 4.gün gittim kanimi verdim.doktorum 4.günde olur dedi.zaten 3 ile 7 .günler arasi hormonlara bakabiliyoz dedi..kuzucuk sen olmazsa yarin gidebilirsen yarin git gidemezden pazartesi kesin bi git bakalim ne diyecek doktorun..

tamam canımm bendee tarçın ve bal kullanıyım o zamann ne yapımmm

doktoradaa pazartesi gidiyim ozaman 4 günüde oluyosaaa birşeyy olmazz ama benim gecen ay 4. gündee bitmiştii buay öyle olmaz inşallahh çaylar sayesindee

teşekkürlerr canımm iyiki varsınnn

ne çayı bunlar bende öğrenebilir miyim acaba bilemedim ???

miamoremiz gecen ay aslanpencesi ve civanpercemi almis .bunlari büyük bi bardakta karistirarak 3 ögün taze yaparak 5 dk demleyerek icmisss..reglin 1.günü baslayip reglin son gününe kadar icmis birakmis ....maslaalhh simdi hamile.....hamile kalmadan önce ayni senin gibi ipekim regli baya bi gelmemisti..gelince bu caya baslamis sonuc malüm hamile simdik....

Yaa haklisin aslinda sadece onumu gormek istiyorum belirsizlik kotu. sorun var mi yok mu bide kayip neden oldu onu da incelemediler olursa yine mi ole olacak fln fln

çok iyi anlıyorum seni canım ya, bak benm de kaybım oldu ama onları düşünmemeye çalışıyorum, korkmuyomuyum, hem de deli gibi korkuyorum ama arkadaşımın da gelişim durmuştu kürtaj oldu hemen ertesi ay gebe kaldı doğurdu şimdi bebeği 6 aylık oldu bile, yani kötüyü değil iyiyi düşünmek lazım, bu döenmde ilk bebek düşük vakaları çok fazla günümüz koşullarıyla da alakalı olabilir, ama tekrar etmesi daha düşük ihtimal, bak bende sorunlar da var ama yinede tedavi aşamasına geçmekten daha çok korkuyorum biraz daha zaman vermeye çalışıyorum hem yaşıma hem de aksaklıklara rağmen ((((
üstelik bir de çevremden gereksiz büyüttüğüme dair tepki alıyorum biliyomusunuz, hem sorunlar var hem yaşım küçük değil buna rağmen, daha olur .. millet kaç yaşında doğuruyo.. sen kafana çok takıyosun filan diyolar bana .. içimden diyorum bilseniz insanlar kaç yaşlarında hem de sorun yokken ne kadar takıyolar diye ...

ipekim annemde öyle hep der mesala benden benden 6 ve 10 yas büyük ablalarim var annem sen onlardan daha olgunsun der..senle konusunca rahatliyom der

amin örtmenim mersahimm...

senin tarzında olgunluk var, ifadelerine yansıyor bu sanal da olsa yazışma da olsa anlaşılıyor canım, tabiki yaşm ve yaşanmışlıkların tesiri vardır, ben kendime bakıyorum da eski halimle şimdi hiç alakam kalmamış

yaw bali sicaktan atma tv de doktor demisti zararli oluyo diye sen bi cubuk tarcin atki daah iyi faydasi olsun.hem tarcin yumurtacikalr icinde cok iyi....git bakalim pazartesi günü insaalhh yinede doktorun bakar hormonlarina benimki bakacak sonucu ise 12 martta alacam hem ogün bide muayene edecekk

ahh canım bi gelse benmki nelere başlıcam da işte gelmedi gitti gelmedi gittiiiiiii (((((((((((
pazartesiye kadar son bekleme süremdir o güne kadar gelmezse soğana başlıcam aldım senin
tarifi yanıma walla çantamda duruyo işte hatta pazar bile başlayabilirim ne yapıcağımı şaşırdım artık
adam prof ama bekle deyip duruyo delirticek mi beni yahu, inan doktorlardan da soğudum artık buna
bir ümit gitmiştim hani uzman filan daha çok konuşur daha çok anlatır diye ama o da dah beter bekletti beni
korkma daha olur meraklanma dedi o kadar gel sen bana sor o meraklanmayı, şimdi ben de günde 2 tane içiyorum
çaylardan ama yine de gelişme olmadı işte yasağım çok zormuşşşş çok zor

saol ipekim..canim benim cevrede konusmalar hic bitmezki..ya niye acele ediyosun derler yada yasin geciyo derler..ne yaparsak yapalimm kimseye derdimizi anlatamayizki....evet senle ilk kasim topiiginde tanistigimde cok daha güclüydünyinede öylesin ama bazen biliyorum umutsuzluga kapiliyosun.kolay degil biz kadinlarin regli gelmedigi zamanki durmunu..cevremden bliyorumm.bi kac gün gecikince bile cok sinirliyim diyenleride biliyorum.ama ipekim bilmiyorum ama cimdeki bi ses senin icin hersey yoluna girecek gibi hissediyorum inslalahhh..gececek bu zor günlerr..sen cok inancli bi kizsinn bu zorluklari yenecek ve yawruna kavusacaksin inslaalhhh

ipekim biliyorum durumunu canim benimm.sogan kürü benim hep aklimda ama senin beklemeni bekliyom bende tekrar o yüzden yap diye zorlamiyorum valla yoksa hep aklimdasinn...basla artik ipekimm..doktordan umut yok anladim ben bunu..doktorda seni rahatlatmak icin demis bence stresli olmazsan belki kendiliginden sökülür diye bekliyo galib herkes bunu yapamazki..dogal akisina birakarak beklemekk:26:sen ama nolur bi rahatlamaya calis ipekimm.mecbur sökülecek...insallahh sogan sana sifa olurrr

Son düzenleme:

Disardan bakiyom kendime abartiyo gibi gorunuyorum dogru. ama benim etrafimda o sekilde motive edenyok kaynanam dr git sende dedi. Dinlenmeyi birakali 3 ay oldu plmadi diye. bende gittim iste dr da ole bakti kizar gibi bi yil vakti var dedi.

amin canım çok sağol inşallah öyle olur başka bi tanıdığım ablam var da şimdi ikizleri var 4,5 yaşında , onun hikayesini de anlatayım .. tüp bebek denemesi oluyo tutuyor ama düşük yapıyor biraz zaman sonra, sonra yine deniyo bu sefer hiç tutmuyo, ayrıca tiroid filan oluyo onun için ilaç kullanıyo, bir defa da PRL yüksek çıkıyo ona da ilaç kullanıo hemen geçio, sonra rahimde perde varmış ameliyat olmuş, ameliyattan sonra donmuşlardan 3 tane kouyo doktor ama diyo ki kalitesi çok yüksek değil tutmayabilir diyo doktoru bile çok üzgünmüş hatta sonra bakıyolar sonuca çok yüksek bir hcg doktor şaşırmış kaç tane koymuştuk hepsi tutmuş heralde filan diyo meğer ikiz olucakmış, çok da zorlu bi haömilelik sürecinden sonra kızçeleri 4,5 yaşına gelmiş, işte bunları görünce, Allahım bana güç ver diyorum ve daha çok dua ediyorum, benim de nasibim ne zamansa o zamana, senin de öyle canım benm hepimiz için hayırlısını dilerim

Son düzenleme:

evet evet yapıcam onu ya aklımda, ben hani değerler değişmesin diye içmeym bişey diyodum ama olucak gibi değil, ya inan doğal akışına da bıaktım, ilk zamanlardaki gibi stres de yapmadım, hele bu hafta olduğu gibi laylaylomdum inanki öyle ama yine yok yine yok .. demekki içilecek bişeyler .. şimdi pazartesi doktora sormak da istiyorm ama çekiniyorum da bilymusn, acaba kızar mı hani bekle diyorum sorup duruyo der mi ki ?daha tanımıyorum ki bu da nasıl bir kimsedir ne der ne demez ?? yoksa aslında pazartesi sorunca ilaç vericek olsa en azından kendi kontrolünde devam ediyo olurum ama sorunca da bekle derse soğan deryasında yüzmeye hazırım kaçarı yok artık

Disardan bakiyom kendime abartiyo gibi gorunuyorum dogru. ama benim etrafimda o sekilde motive edenyok kaynanam dr git sende dedi. Dinlenmeyi birakali 3 ay oldu plmadi diye. bende gittim iste dr da ole bakti kizar gibi bi yil vakti var dedi.

canım bunları senin daha rahat olman için yazdım inan, haklısın tabi çevren önemli, ama benm böle diyen bir tarafım varken bir de diğer tarafım da var .. işte sorunmu var diyo onlar da, hani yaşın geçiyo deyp duruyolar, bu konuya kocam noktayı koydu kızım kırk yaşındamısın yoksa ellimi tam çıkaramdım dedi işte o da yani sen rahatlamaya çalış kocanla keyif yap gevşe ve deneme yap hayırlısı Rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…