- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.421
tesekkürler ipekimmmm
ruhum yaslandi galiba ipekimm
örtmenim mersahim bide marti sevmiyom yaw 2 tane bebegimi 8 martta kaybettim hep.o yüzden dünya kadinlar gününüde sevmiyomm hicc bebeklerim aklima düsüyo :26::26::26:
saol kuzucuk caylarim geldicok tesekkür ederimmmm :119::119::124::124::124::124::124:
sağol canım inşallah yaşatmaz ve inşallah nasip eder kısa zamanda bebeğimi öyle üzgünüm ki
amiin canım çok teşekkürler isteyen herkese nasip etsin bizlere de inşallah
keşke ben de olabilsem keşke bemm de gelebilse o kırmızılar ne kadar istiyorum bilemezsin canım, sen de sonraki denemlerin için dinlen biraz bence en iyisi
mersahım düzenli adetin varsa yaşın da genç maşallah, olur inşallah biraz zaman versen ?? istediğin şeyleri mecbur kalmasam yaptırmayı aklımdan bile geçirmezdimtahiller muayeneler hormonlar kan vermeler ilaç kullanmalar düzen varsa ortada onu da bozuyo üztelik stresli süreçler zaten .. hastane doktor gidip gelip bir de sonuç alamamak, ya yine uzun sürerse zamanı varsa onları kullanmanın faydası da henüz olmıcaksa, yıpranma payını düşünsene ben mecburiyetten gidiyorum ve çok üzgünüm artık
canım nice mutlu seneler, sen daha gençmişin yaw maşallah sana hanımkız seni :13:
geldimi zeynebnurummm kuzucuk canim benim vala onu görmek isteyen kizlarimizda var valla onsuz olmuyo ama bak ne güzel zamamninda gelmis zeynebnurummm:26::26::26:
çok olgun konuşunca ben seni daha büyük sandımdı benden küçükmüşün yahuu çıtır kız seni
canım yüce rabbim sana hayırlı kapılarından sağlıklı evlatlar nasip etsin, huzur selamet ve afiyete eriştirsin inşallah, hepimize ve tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah .. Amiiin
Bizde takvimden marti kaldiralim yasagim senin icin. canim benim sana insallah marti sevdirecek guzel bi bebisin olur seneye marta kadar...muah Dogum gunu cocuguörtmenim mersahim bide marti sevmiyom yaw 2 tane bebegimi 8 martta kaybettim hep.o yüzden dünya kadinlar gününüde sevmiyomm hicc bebeklerim aklima düsüyo :26::26::26:
hafif hafif gelmeye başladıı şu çaylar vardıyaa içmeye başlasammı şimdidenn bide şeker katmanın zararı olurmuu canımm ben şekersizz içemiyorumdaaaaaa bidee bideee doktorr işi karıştıı benımm pazartesii 2. gün olacaktıı erken geldii şimdi pazartesi 4. gün oluyoo bitmiş oluyo nerdeysee ogun mu gidiyim ben yineee:26::26::26::26::26:
hafif hafif gelmeye başladıı şu çaylar vardıyaa içmeye başlasammı şimdidenn bide şeker katmanın zararı olurmuu canımm ben şekersizz içemiyorumdaaaaaa bidee bideee doktorr işi karıştıı benımm pazartesii 2. gün olacaktıı erken geldii şimdi pazartesi 4. gün oluyoo bitmiş oluyo nerdeysee ogun mu gidiyim ben yineee:26::26::26::26::26:
cayi basla icmeye zeynebnurum ama sekersiz ic be kuzucukk.seker zaten herseye zararr vitaminleri öldürmesin ama miamorem icine cubuk tarcin at tat verir dedi bana saolsun onuda göndemis ben öyle yapacam sende cubuk tarcin at zeynebnurumm....
zeynebnurum ben 4.gün gittim kanimi verdim.doktorum 4.günde olur dedi.zaten 3 ile 7 .günler arasi hormonlara bakabiliyoz dedi..kuzucuk sen olmazsa yarin gidebilirsen yarin git gidemezden pazartesi kesin bi git bakalim ne diyecek doktorun..
ne çayı bunlar bende öğrenebilir miyim acaba bilemedim ???
Yaa haklisin aslinda sadece onumu gormek istiyorum belirsizlik kotu. sorun var mi yok mu bide kayip neden oldu onu da incelemediler olursa yine mi ole olacak fln fln
ipekim annemde öyle hep der mesala benden benden 6 ve 10 yas büyük ablalarim var annem sen onlardan daha olgunsun der..senle konusunca rahatliyom der
amin örtmenim mersahimm...
tamam canımm bendee tarçın ve bal kullanıyım o zamann ne yapımmm
doktoradaa pazartesi gidiyim ozaman 4 günüde oluyosaaa birşeyy olmazz ama benim gecen ay 4. gündee bitmiştii buay öyle olmaz inşallahh çaylar sayesindee
teşekkürlerr canımm iyiki varsınnn
miamoremiz gecen ay aslanpencesi ve civanpercemi almis .bunlari büyük bi bardakta karistirarak 3 ögün taze yaparak 5 dk demleyerek icmisss..reglin 1.günü baslayip reglin son gününe kadar icmis birakmis ....maslaalhh simdi hamile.....hamile kalmadan önce ayni senin gibi ipekim regli baya bi gelmemisti..gelince bu caya baslamis sonuc malüm hamile simdik....
çok iyi anlıyorum seni canım ya, bak benm de kaybım oldu ama onları düşünmemeye çalışıyorum, korkmuyomuyum, hem de deli gibi korkuyorum ama arkadaşımın da gelişim durmuştu kürtaj oldu hemen ertesi ay gebe kaldı doğurdu şimdi bebeği 6 aylık oldu bile, yani kötüyü değil iyiyi düşünmek lazım, bu döenmde ilk bebek düşük vakaları çok fazla günümüz koşullarıyla da alakalı olabilir, ama tekrar etmesi daha düşük ihtimal, bak bende sorunlar da var ama yinede tedavi aşamasına geçmekten daha çok korkuyorum biraz daha zaman vermeye çalışıyorum hem yaşıma hem de aksaklıklara rağmen((((
üstelik bir de çevremden gereksiz büyüttüğüme dair tepki alıyorum biliyomusunuz, hem sorunlar var hem yaşım küçük değil buna rağmen, daha olur .. millet kaç yaşında doğuruyo.. sen kafana çok takıyosun filan diyolar bana .. içimden diyorum bilseniz insanlar kaç yaşlarında hem de sorun yokken ne kadar takıyolar diye ...
senin tarzında olgunluk var, ifadelerine yansıyor bu sanal da olsa yazışma da olsa anlaşılıyor canım, tabiki yaşm ve yaşanmışlıkların tesiri vardır, ben kendime bakıyorum da eski halimle şimdi hiç alakam kalmamış
ahh canım bi gelse benmki nelere başlıcam da işte gelmedi gitti gelmedi gittiiiiiii(((((((((((
pazartesiye kadar son bekleme süremdir o güne kadar gelmezse soğana başlıcam aldım senin
tarifi yanıma walla çantamda duruyo işte hatta pazar bile başlayabilirim ne yapıcağımı şaşırdım artık
adam prof ama bekle deyip duruyo delirticek mi beni yahu, inan doktorlardan da soğudum artık buna
bir ümit gitmiştim hani uzman filan daha çok konuşur daha çok anlatır diye ama o da dah beter bekletti beni
korkma daha olur meraklanma dedi o kadar gel sen bana sor o meraklanmayı, şimdi ben de günde 2 tane içiyorum
çaylardan ama yine de gelişme olmadı işte yasağım çok zormuşşşş çok zor
çok iyi anlıyorum seni canım ya, bak benm de kaybım oldu ama onları düşünmemeye çalışıyorum, korkmuyomuyum, hem de deli gibi korkuyorum ama arkadaşımın da gelişim durmuştu kürtaj oldu hemen ertesi ay gebe kaldı doğurdu şimdi bebeği 6 aylık oldu bile, yani kötüyü değil iyiyi düşünmek lazım, bu döenmde ilk bebek düşük vakaları çok fazla günümüz koşullarıyla da alakalı olabilir, ama tekrar etmesi daha düşük ihtimal, bak bende sorunlar da var ama yinede tedavi aşamasına geçmekten daha çok korkuyorum biraz daha zaman vermeye çalışıyorum hem yaşıma hem de aksaklıklara rağmen((((
üstelik bir de çevremden gereksiz büyüttüğüme dair tepki alıyorum biliyomusunuz, hem sorunlar var hem yaşım küçük değil buna rağmen, daha olur .. millet kaç yaşında doğuruyo.. sen kafana çok takıyosun filan diyolar bana .. içimden diyorum bilseniz insanlar kaç yaşlarında hem de sorun yokken ne kadar takıyolar diye ...
senin tarzında olgunluk var, ifadelerine yansıyor bu sanal da olsa yazışma da olsa anlaşılıyor canım, tabiki yaşm ve yaşanmışlıkların tesiri vardır, ben kendime bakıyorum da eski halimle şimdi hiç alakam kalmamış
saol ipekim..canim benim cevrede konusmalar hic bitmezki..ya niye acele ediyosun derler yada yasin geciyo derler..ne yaparsak yapalimm kimseye derdimizi anlatamayizki....evet senle ilk kasim topiiginde tanistigimde cok daha güclüydünyinede öylesin ama bazen biliyorum umutsuzluga kapiliyosun.kolay degil biz kadinlarin regli gelmedigi zamanki durmunu..cevremden bliyorumm.bi kac gün gecikince bile cok sinirliyim diyenleride biliyorum. ama ipekim bilmiyorum ama cimdeki bi ses senin icin hersey yoluna girecek gibi hissediyorum inslalahhh..gececek bu zor günlerr..sen cok inancli bi kizsinn bu zorluklari yenecek ve yawruna kavusacaksin inslaalhhh
iekim biliyorum durumunu canim benimm.sogan kürü benim hep aklimda ama senin beklemeni bekliyom bende tekrar o yüzden yap diye zorlamiyorum valla yoksa hep aklimdasinn...basla artik ipekimm..doktordan umut yok anladim ben bunu..doktorda seni rahatlatmak icin demis bence stresli olmazsan belki kendiliginden sökülür diye bekliyo galib herkes bunu yapamazki..dogal akisina birakarak beklemekk:26:sen ama nolur bi rahatlamaya calis ipekimm.mecbur sökülecek...insallahh sogan sana sifa olurrr
Disardan bakiyom kendime abartiyo gibi gorunuyorum dogru. ama benim etrafimda o sekilde motive edenyok kaynanam dr git sende dedi. Dinlenmeyi birakali 3 ay oldu plmadi diye. bende gittim iste dr da ole bakti kizar gibi bi yil vakti var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?