Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyy rabbim sen ne büyüksünn.inslalhh ipekim bizede nasip olurrr..

ipekim doktorundan cekinme kizarsa kizsinnmecbur aklina gelen herseyi sormalisinn..bu senin en dogal hakkinn.bi gitte pazartesi nolacak bi bilelimm.burayada yaz..

ayyy rabbim sen ne büyüksünn.inslalhh ipekim bizede nasip olurrr..

amin canım inşallah bir bakmışız hamileyiz bir bakmışız bebe kucağımızda bir bakmışız okul yolunda bir bakmışız kendi evinde yüce rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

ipekim doktorundan cekinme kizarsa kizsinnmecbur aklina gelen herseyi sormalisinn..bu senin en dogal hakkinn.bi gitte pazartesi nolacak bi bilelimm.burayada yaz..

he ya sorucam ben olmaz böle, zaten son gittiğimden beri yine 15 gün geçmiş oluyo direk dicem ki daha ne kadar bekliyim doktor bey dyim demi, belirtiler var diyo var ama bir aydır bem göğüsler hassas bir aydır oldu mu yooo, ee demekki belirtiyle iş bitmiyo, sorucam kesin evet bakym ne dicek ????? yazarım merak etme canım :44::44::44:

zeynebnurumm 5 dk demle icc..ikisini karistir unutma .insalalhh sifa olurrrr

yaptımm canımm şimdiii ama içemedimm midem çok bulan dıııı kötüü oldumm bal kattım yinee içemedimm şeker kattım yine içemedimmm yaa (
napımmm akşam tekrar denerimm bakalımm az koyım bu seferr daha iyi olur belkii

vallami cokmu kötü ya

öle söyleyince daha fazla sandım. benim annemde kardeşimi 32 yaşında doğurdu.inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına canım .benim evleneli altı yıl oluyo diye birazda öle bakıyolar bana. neyse moralim bozuk diye bebiş fikrine kendimi sarıyom. aslında çok yoğunum ama her şeyi bırakıyom yapmak istemiyom fln. ara vereyim bu fikre o zaman acele etmiyim.

Kizlarrrrrrr ehliyetimi aldimmmmm:))) sinavdan simdi ciktim, sirada bekliyorum almak icinmn:)) dua edenlerden Allah razi olsunnnn

ipekim ben stresteyim tüm yasantim etkileniyo kötüyüm ne de..

Kizlarrrrrrr ehliyetimi aldimmmmm:))) sinavdan simdi ciktim, sirada bekliyorum almak icinmn:)) dua edenlerden Allah razi olsunnnn

gözünaydin miamoremmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

miamorem cayimda geldi cok saolllllllllllllllllyaw doru nasi paketlenmis öyleeee

Canimmmm dogum gunun kutlu olsun. Rabbim nice hayirli ve bol bebekli huzurlu mutlu saglikli nice nuce yillar nasip etsinnn insaallahhhh

vallami cokmu kötü ya

valla bilmiyorumkii içemedimm değişik bi tadı varr ama akşam tekrar yapacağımm bu sefer tarçını önce atıp suyla kaynatıyım birazzz tadı iyice çıksın otlarlaaa atıncaa tarçını bastırıyolar düşün artıkk tarçını bile bastırdılarr

aynen tatlım yaa.sen düşük falan yaptın mı hiç.çok ağır geliyo bu yük.dua edice tatlım.bugünleri tatlı anı olarak hatırlıycaz kı kır kı kır gülcez inşallah:) ne kadar zaman oldu uğraşalı.kaç yıldır evlisin canım ben 2,5 yıllık evliyim 2 düşük yaptım

yaa kızlar ev aldık eşyaları alıcam çok kararsızım. gelin bana yardım edin beraber gezelim.

vallami cokmu kötü ya

siz kötü görmemişiniz, ben civanperçemi adaçayı karıştırıyorum, ilk zamanlar dedm içilir mi bu sonra beterin beteri var, hayıt tohumlu karışımı aldım of ki ne off, hayıtı görünce bunu şekersiz lıkır lıkır içmeye başladım hatunlar

Ey Yüce Rabbim, emeklerimi gör, dualarımı kabul buyur, sana güvendim sana dayandım, hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum senden, yoktan var eden taşa toprağa can veren Rabbim, KK ya gelip de derdini döken tüm hanım kullarını, başka nerede varsa el açıp senden isteyen bütün hatun kullarını daha fazla bekletmeden annelik mertebesine eriştir inşallah, Amiiin ....

Kizlarrrrr hic bir seyi kaynatmayin. Suyu yalniz kaynatin ve bitikinin uzerine dokun bekletin bes dakka. Ve lutfen tadi madi demeyin icin. Kesin cozum var bunda. Kisirlik tedavi edilirmis eskiden bu caylarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…