- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.441
amin canım çok sağol inşallah öyle olur başka bi tanıdığım ablam var da şimdi ikizleri var 4,5 yaşında , onun hikayesini de anlatayım .. tüp bebek denemesi oluyo tutuyor ama düşük yapıyor biraz zaman sonra, sonra yine deniyo bu sefer hiç tutmuyo, ayrıca tiroid filan oluyo onun için ilaç kullanıyo, bir defa da PRL yüksek çıkıyo ona da ilaç kullanıo hemen geçio, sonra rahimde perde varmış ameliyat olmuş, ameliyattan sonra donmuşlardan 3 tane kouyo doktor ama diyo ki kalitesi çok yüksek değil tutmayabilir diyo doktoru bile çok üzgünmüş hatta sonra bakıyolar sonuca çok yüksek bir hcgdoktor şaşırmış kaç tane koymuştuk hepsi tutmuş heralde filan diyo meğer ikiz olucakmış, çok da zorlu bi haömilelik sürecinden sonra kızçeleri 4,5 yaşına gelmiş, işte bunları görünce, Allahım bana güç ver diyorum ve daha çok dua ediyorum, benim de nasibim ne zamansa o zamana, senin de öyle canım benm hepimiz için hayırlısını dilerim
evet evet yapıcam onu ya aklımda, ben hani değerler değişmesin diye içmeym bişey diyodum ama olucak gibi değil, ya inan doğal akışına da bıaktım, ilk zamanlardaki gibi stres de yapmadım, hele bu hafta olduğu gibi laylaylomdum inanki öyle ama yine yok yine yok .. demekki içilecek bişeyler .. şimdi pazartesi doktora sormak da istiyorm ama çekiniyorum da bilymusn, acaba kızar mı hani bekle diyorum sorup duruyo der mi ki ?daha tanımıyorum ki bu da nasıl bir kimsedir ne der ne demez ?? yoksa aslında pazartesi sorunca ilaç vericek olsa en azından kendi kontrolünde devam ediyo olurum ama sorunca da bekle derse soğan deryasında yüzmeye hazırım kaçarı yok artık
canım bunları senin daha rahat olman için yazdım inan, haklısın tabi çevren önemli, ama benm böle diyen bir tarafım varken bir de diğer tarafım da var .. işte sorunmu var diyo onlar da, hani yaşın geçiyo deyp duruyolar, bu konuya kocam noktayı koydu kızım kırk yaşındamısın yoksa ellimi tam çıkaramdım dedi işte o dayani sen rahatlamaya çalış kocanla keyif yap gevşe ve deneme yap hayırlısı Rabbimden
neysee canlarımm ben cıkıyımmm artıkkk şu çayımı içiyimmm görüşürüzzz kendinize iyi bakınnn
ayyy rabbim sen ne büyüksünn.inslalhh ipekim bizede nasip olurrr..
ipekim doktorundan cekinme kizarsa kizsinnmecbur aklina gelen herseyi sormalisinn..bu senin en dogal hakkinn.bi gitte pazartesi nolacak bi bilelimm.burayada yaz..
zeynebnurumm 5 dk demle icc..ikisini karistir unutma .insalalhh sifa olurrrr
yaptımm canımm şimdiii ama içemedimm midem çok bulan dıııı kötüü oldumm bal kattım yinee içemedimm şeker kattım yine içemedimmm yaa(
napımmm akşam tekrar denerimm bakalımm az koyım bu seferr daha iyi olur belkii
amin canım inşallah bir bakmışız hamileyiz bir bakmışız bebe kucağımızda bir bakmışız okul yolunda bir bakmışız kendi evinde yüce rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
he ya sorucam ben olmaz böle, zaten son gittiğimden beri yine 15 gün geçmiş oluyo direk dicem ki daha ne kadar bekliyim doktor bey dyim demi, belirtiler var diyo var ama bir aydır bem göğüsler hassas bir aydır oldu mu yooo, ee demekki belirtiyle iş bitmiyo, sorucam kesin evet bakym ne dicek ????? yazarım merak etme canım :44::44::44:
Kizlarrrrrrr ehliyetimi aldimmmmm:))) sinavdan simdi ciktim, sirada bekliyorum almak icinmn:)) dua edenlerden Allah razi olsunnnn
vallami cokmu kötü ya
yani hislerimi dile getiriyosun işte, bende tamamen aynı durumdayım ama bu iş sabır işi her türlü,
tedavi süreci de çok zorlu eğer kendiliğinden olma durumu varsa öyle olmasını istiyorum nihayetinde bir defa oldu
ama öyle yoruldum öyle yıprandım ki, tabiki benden çok daha uzun süre uğraşanlara haksızlık etmek istemem de
herkesin metaneti farklı galiba ne diyim bazen herşey yıkılmış altında kalmışım gibi hissediyorum
yasakcım sen daha küçükmüşün yaw, bu yaşta bu olgunluk maşallah ne diyimnice hayırlı uğurlu güzel yaşların olsun
canomm bende bişeyler anlamadım, geçmişe bakamadım da haberim yok yani gelişmelerden ?? :44::44::44:
gözünaydin miamoremmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
miamorem cayimda geldi cok saolllllllllllllllllyaw doru nasi paketlenmis öyleeee
Canimmmm dogum gunun kutlu olsun. Rabbim nice hayirli ve bol bebekli huzurlu mutlu saglikli nice nuce yillar nasip etsinnn insaallahhhh
Tatlim bilmeden dogum gunu paketi yapmisiz sana. Rabbim acilen sifasini nasip etsin insaaalllahhhhh
yaptımm canımm şimdiii ama içemedimm midem çok bulan dıııı kötüü oldumm bal kattım yinee içemedimm şeker kattım yine içemedimmm yaa(
napımmm akşam tekrar denerimm bakalımm az koyım bu seferr daha iyi olur belkii
vallami cokmu kötü ya
valla bilmiyorumkii içemedimm değişik bi tadı varr ama akşam tekrar yapacağımm bu sefer tarçını önce atıp suyla kaynatıyım birazzz tadı iyice çıksın otlarlaaa atıncaa tarçını bastırıyolar düşün artıkk tarçını bile bastırdılarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?