- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.461
yaa kızlar ev aldık eşyaları alıcam çok kararsızım. gelin bana yardım edin beraber gezelim.
yaa kızlar ev aldık eşyaları alıcam çok kararsızım. gelin bana yardım edin beraber gezelim.
Kizlarrrrr hic bir seyi kaynatmayin. Suyu yalniz kaynatin ve bitikinin uzerine dokun bekletin bes dakka. Ve lutfen tadi madi demeyin icin. Kesin cozum var bunda. Kisirlik tedavi edilirmis eskiden bu caylarla
ben dememmm miamoremm midemde iyidir etkilenmez hemennicecem ben ..sogani bilem hemen iciyodumm
siz kötü görmemişiniz, ben civanperçemi adaçayı karıştırıyorum, ilk zamanlar dedm içilir mi busonra beterin beteri var, hayıt tohumlu karışımı aldım of ki ne off, hayıtı görünce bunu şekersiz lıkır lıkır içmeye başladım hatunlar
Ey Yüce Rabbim, emeklerimi gör, dualarımı kabul buyur, sana güvendim sana dayandım, hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum senden, yoktan var eden taşa toprağa can veren Rabbim, KK ya gelip de derdini döken tüm hanım kullarını, başka nerede varsa el açıp senden isteyen bütün hatun kullarını daha fazla bekletmeden annelik mertebesine eriştir inşallah, Amiiin ....
Kizlarrrrr hic bir seyi kaynatmayin. Suyu yalniz kaynatin ve bitikinin uzerine dokun bekletin bes dakka. Ve lutfen tadi madi demeyin icin. Kesin cozum var bunda. Kisirlik tedavi edilirmis eskiden bu caylarla
öle söyleyince daha fazla sandım. benim annemde kardeşimi 32 yaşında doğurdu.inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına canım .benim evleneli altı yıl oluyo diye birazda öle bakıyolar bana. neyse moralim bozuk diye bebiş fikrine kendimi sarıyom. aslında çok yoğunum ama her şeyi bırakıyom yapmak istemiyom fln. ara vereyim bu fikre o zaman acele etmiyim.
ipekim ben stresteyim tüm yasantim etkileniyo kötüyüm ne de..
aynen tatlım yaa.sen düşük falan yaptın mı hiç.çok ağır geliyo bu yük.dua edice tatlım.bugünleri tatlı anı olarak hatırlıycaz kı kır kı kır gülcez inşallah:) ne kadar zaman oldu uğraşalı.kaç yıldır evlisin canım ben 2,5 yıllık evliyim 2 düşük yaptım
amin canım zevkli ama borçlar var onun için para ve zevkin arasında kalmak kötühayırlı ugurluu olsunn canıımmm gülerek oturun inşallahhhh içini döşemek en zevkli yanıı olsaa gerekk darını olmayanların başınaaaa
hayirli olsun örtmenimmahanda geliyommmmm bensiz olurmuu hecccccc
İcmezsen dovmeye gelirimmm, icersen bana kurabiye yap kurabiye yemeye geleyim. Artik ehliyetim de var nadil olsa:)))
amin canım zevkli ama borçlar var onun için para ve zevkin arasında kalmak kötü
gelmezsen getiririm böle seni
yaw selamimizida ilet toplu bu topikteki kizcelerle baskina gelirizz..canım yani sadece rahat ol demek istiyorum sakın yanlış anlama benm de 6 sene olucak bu sene inşallah en yakında zamanda sana da bana da hepimize tüm isteyenlere nasip olsun
aaa dememmi neler dicem, yasakım da diyo bu doktor ne biçim doktormuş ipekimi mahvetti diyo dicem, benm halimden anlamadıktan kelli ben needem sen gibi hekim ne dicem yasakımoldumu kuzum
inşallah bir düşüğüm oldu yazmıştım sanırsam sana da, inşallah öyle güleceğimiz zamanlar da gelecek haklısınbenm 6 sene olucak evleneli ama o zamandan beri denemiyodum tabi ama bu evlilik süresinin uzun olması daha kötü oluyo merşahım da ben gibi beklenti daha yüksek oluyo haliyle
çok isterdim ama aynı şehirde değiliz galiba, ama sanal gezmekten bahsedysan ok
yaw icecem vallahancekimin kurabesinden yapacammmm sana
miamoremmm nasi güzel oldu yaw ehliyetini aldiginn..artikin sadece kuzucugunu düsün bundan sonra üzme hic kendini sinirlenmekte yasak sana..
amin canım zevkli ama borçlar var onun için para ve zevkin arasında kalmak kötü
gelmezsen getiririm böle seni
canım yani sadece rahat ol demek istiyorum sakın yanlış anlama benm de 6 sene olucak bu sene inşallah en yakında zamanda sana da bana da hepimize tüm isteyenlere nasip olsun
aaa dememmi neler dicem, yasakım da diyo bu doktor ne biçim doktormuş ipekimi mahvetti diyo dicem, benm halimden anlamadıktan kelli ben needem sen gibi hekim ne dicem yasakımoldumu kuzum
inşallah bir düşüğüm oldu yazmıştım sanırsam sana da, inşallah öyle güleceğimiz zamanlar da gelecek haklısınbenm 6 sene olucak evleneli ama o zamandan beri denemiyodum tabi ama bu evlilik süresinin uzun olması daha kötü oluyo merşahım da ben gibi beklenti daha yüksek oluyo haliyle
çok isterdim ama aynı şehirde değiliz galiba, ama sanal gezmekten bahsedysan ok
miamorem avatarin neka tali öyleeeee
İc ve sifani bul insallahhh. Benim esimin eli bereketlidir. Paketi kendi elleriyle yapti:))) bebek olunca kutlama yapicazzzz
miamorem avatarin neka tali öyleeeee
Kiz olucak bence insallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?