Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kizlarrrrr hic bir seyi kaynatmayin. Suyu yalniz kaynatin ve bitikinin uzerine dokun bekletin bes dakka. Ve lutfen tadi madi demeyin icin. Kesin cozum var bunda. Kisirlik tedavi edilirmis eskiden bu caylarla

ben dememmm miamoremm midemde iyidir etkilenmez hemennicecem ben ..sogani bilem hemen iciyodumm

doru hic biseye kötü ne deemeden sifa niyetine icmeliyizzzzinslalahhh amin ipekimm.inslalahh bundan sonra bebislerimizi konusalimmmm

Kizlarrrrr hic bir seyi kaynatmayin. Suyu yalniz kaynatin ve bitikinin uzerine dokun bekletin bes dakka. Ve lutfen tadi madi demeyin icin. Kesin cozum var bunda. Kisirlik tedavi edilirmis eskiden bu caylarla

inşallahh alışırızz canımm ne diyim kii tarçının kaynamasındaa bi zarar yok bildiğim kadarıylaa diğerlerinii kaynatmak sakıncalıı biraz daa otları az koyyım bakalım tadı daha az olurrsa içebilirimm belkimmm

canım yani sadece rahat ol demek istiyorum sakın yanlış anlama benm de 6 sene olucak bu sene inşallah en yakında zamanda sana da bana da hepimize tüm isteyenlere nasip olsun

ipekim ben stresteyim tüm yasantim etkileniyo kötüyüm ne de..

aaa dememmi neler dicem, yasakım da diyo bu doktor ne biçim doktormuş ipekimi mahvetti diyo dicem, benm halimden anlamadıktan kelli ben needem sen gibi hekim ne dicem yasakım oldumu kuzum

inşallah bir düşüğüm oldu yazmıştım sanırsam sana da, inşallah öyle güleceğimiz zamanlar da gelecek haklısın benm 6 sene olucak evleneli ama o zamandan beri denemiyodum tabi ama bu evlilik süresinin uzun olması daha kötü oluyo merşahım da ben gibi beklenti daha yüksek oluyo haliyle

yaa kızlar ev aldık eşyaları alıcam çok kararsızım. gelin bana yardım edin beraber gezelim.

çok isterdim ama aynı şehirde değiliz galiba, ama sanal gezmekten bahsedysan ok

İcmezsen dovmeye gelirimmm, icersen bana kurabiye yap kurabiye yemeye geleyim. Artik ehliyetim de var nadil olsa:)))

yaw icecem valla hancekimin kurabesinden yapacammmm sana

miamoremmm nasi güzel oldu yaw ehliyetini aldiginn..artikin sadece kuzucugunu düsün bundan sonra üzme hic kendini sinirlenmekte yasak sana..

yaw selamimizida ilet toplu bu topikteki kizcelerle baskina gelirizz..biz eski ipekimizi istiyozzzzzzzzzzz

neysee canlarımm burdaa sohbett etmek güzell girincee cıkamıyorumm zatenn amaaa ben kaçtımm görüşmekk üzereeee öptüm hepiniziiii

yaw icecem valla hancekimin kurabesinden yapacammmm sana

miamoremmm nasi güzel oldu yaw ehliyetini aldiginn..artikin sadece kuzucugunu düsün bundan sonra üzme hic kendini sinirlenmekte yasak sana..

İc ve sifani bul insallahhh. Benim esimin eli bereketlidir. Paketi kendi elleriyle yapti:))) bebek olunca kutlama yapicazzzz

altı yıllık evliyim ama okul fln vardı başlarda istemedim 2 yıldır istiyorum ara ara. ya evin salon ve oturma odasını nasıl kullanacağımı karar veremedim versem kolayda. yapabilirsem resim atayım bakalım.

İc ve sifani bul insallahhh. Benim esimin eli bereketlidir. Paketi kendi elleriyle yapti:))) bebek olunca kutlama yapicazzzz

ama neka güzel paketlemiss öyleededigin gibi varmis valla.bende miamorem acta ovulasyon testinide koyabilirsin diyodum ama acilacak gibi degilmis insan acmaya kiyamazdi..bende kiyamadim ama acmak zorundaydimm.esine cok tesekkür ettigimi ilet lütfenn..nasi bi marifettir acaba verpacker mi kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…