- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.841
Geldim habibtemm geldim geçmişte değilim gözlerim çok bulanık görüyorda ondan :))))Yazdınmı bebeğim benim 100 ü eksik varmı okumaya devam edeyimmi
kızlar ben yeniyim size bişey sorabilirmiyim ?
kızlar ben yeniyim size bişey sorabilirmiyim ?
hosgeldinnnn 1000 olmamiz gerekiyoo karpuz yicekmisizz
waayyy süperrrrr. severim thy ni... servisi süperdir. :)) nerde tanistiniz?
Yapalım tabiki ama nazımm yooook((
midem bulanmiyor cok sükür ama cok fazla yaniyor. her dakka bogazima kadar asid cikiyor. gece icin yastigimi yükselttim. annem ilk bebeginde de böyle olmus 9 ay sürdü diyor... ama sekerim ben cokkkk yiyorummmmmm
bi arkadasimin nisaninda tanistikk
miamorem bol su ic yeme ihtiyacini azaltir birazda olsa..yada saalata ye her aciktiginda ama öyle hamur si tatli cok yeme hem bebegede yaramaz onlarrrrrr:26:
sen o zaman Tr de evlendin. cok bekledin mi aile birlesimini?
nazi bende gormedim hicc yaa doktora gittimi acaba kimligini fln kaybetmis ti ne yapti :26:
hamur isi cok yapmiyorum zaten. ama ben ekmek sevmezdim simdi yiyesim geliyor:)))suyu icebildigim kdar iciyorum, mide yanmam icin mineralwasser iyi geiyor...
evet trde evlendim yok canim gittim 1 ay kursa sinava girdim kazandim 1 ay sonrada vizem geldi geldim
Kimliği çıkartmaya gidecekti oradanda hastaneye gidecekti ama regl olunca erteledi dru diye biliyorum ben,ama kimliği ne zaman çıkartacaktı tam emin değilim:26:
:26::26:
Kimliği çıkartmaya gidecekti oradanda hastaneye gidecekti ama regl olunca erteledi dru diye biliyorum ben,ama kimliği ne zaman çıkartacaktı tam emin değilim:26:
:26::26:
soorrr tabııı tatlımmm hosgeldınnn
aynen bende ondan baska icemiyorum digerinin tadi kotu geliyo 1.5 lt icmeye ozen gosteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?