Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hamur isi cok yapmiyorum zaten. ama ben ekmek sevmezdim simdi yiyesim geliyor:)))suyu icebildigim kdar iciyorum, mide yanmam icin mineralwasser iyi geiyor...

Hamilelik reflüsü olmuşsun gülüm sen,dra muayeneye gittiğinde sor bunu gaviscon gibi bişey verebilir,hamilelerin kullanmasında sakınca olmadığını biliyorum ama sen yinede doktoruna mutlaka sor bunu bitanemmm,bide mayalı,baharatlı,kafeinli şeyler yemekten kaçın gülüm olabildiğince az tüketmeye çalış,bol miktarda haftada en az 2 defa balık yemeye çalış hayatımmmmmm

valla o kadar icemiyorum disari cikarsam cis olayi mahvediyor beni. simdi her zamankinden cok cikar oldummm.. cok zor cokk zorrr

aynen isin zor kismi orasi ama ben tutuyorum aklima bile gelmiyo.. doktora 1.5 lt iciyorum dedik o diyoki yetmez 2.5 3 olucak o kdar icsem wcde sabahlarim herhade

cok sevgili topik sakinleri arkadaslarim. ben gercekten herseyimle 1000 olsun diye savastim. yeri geldi sacmaladim, yeri geldi sacma sorular ile konusturmaya calistim. ama benden bu kadar arkadaslarim. esim bekliyor yazik ona da. sana 04:30 kalkacak ise gidecek. o da bir insan neticede))) ben gideyim film izlerken uykuya dalalim. nasil olsa 3 ay okullar tatil:)))

hoşbuldum ya bu şeyleri sizmi yapıyosunuz kocamla ömrümle fln evleneli şu kadr oldu diye nasıl yapılıyo eğer siz yapıyosanız

Evet canım kullanıcı paneline gir profili düzenle tıklaözel gün yazar oraya nikah tarihini yaz aşağı doğru ilerle o yönlendiriyor seni hayatımmm

balik yapicam yarin zaten. bisi sorcam bu vitamini alirken omega 3 tableti de alsam ne olur?

tamam bitanemm enisteyide kizdirmayalimm sen git biz savasiriz iyi bak kendine

miamorem göremeyecekkk garpuzu

hoşbuldum ya bu şeyleri sizmi yapıyosunuz kocamla ömrümle fln evleneli şu kadr oldu diye nasıl yapılıyo eğer siz yapıyosanız

ewet tatlım biz yapıyoruzzz sımdı yapacagın iş kullanıcı kontrol panaelıne gir orda sağ tarafta ayarlar bolumunde profılımı duzenlle ye tıkla o sayfada kısısel bilgiler bölümünde hitap şeklliniz,özel gün tarıhı falan yazıyor onları doldur değişiklikleri kaydet de bbukadar umarım anlatablmısımdır :26::26:

arkadaslarimmmm hepinizi simdiden 1000 yapmis gibi kutlar. her ne kadar yasakhayal ve Loori nin gazina gelip 1000 olsun diye ugrastigimi anlamasamda:)))) 100 olmus gibi karpuzlar yemis gibi olup aseririsem bu gece karpuz lafini ortaya atan arkadasima saygilarimi gönderirim:))) hepinize iyi gecelerrrrrr, allah a emanet olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…