- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.861
hamur isi cok yapmiyorum zaten. ama ben ekmek sevmezdim simdi yiyesim geliyor:)))suyu icebildigim kdar iciyorum, mide yanmam icin mineralwasser iyi geiyor...
valla o kadar icemiyorum disari cikarsam cis olayi mahvediyor beni. simdi her zamankinden cok cikar oldummm.. cok zor cokk zorrr
hoşbuldum ya bu şeyleri sizmi yapıyosunuz kocamla ömrümle fln evleneli şu kadr oldu diye nasıl yapılıyo eğer siz yapıyosanız
Hamilelik reflüsü olmuşsun gülüm sen,dra muayeneye gittiğinde sor bunu gaviscon gibi bişey verebilir,hamilelerin kullanmasında sakınca olmadığını biliyorum ama sen yinede doktoruna mutlaka sor bunu bitanemmm,bide mayalı,baharatlı,kafeinli şeyler yemekten kaçın gülüm olabildiğince az tüketmeye çalış,bol miktarda haftada en az 2 defa balık yemeye çalış hayatımmmmmm
cok sevgili topik sakinleri arkadaslarim. ben gercekten herseyimle 1000 olsun diye savastim. yeri geldi sacmaladim, yeri geldi sacma sorular ile konusturmaya calistim. ama benden bu kadar arkadaslarim. esim bekliyor yazik ona da. sana 04:30 kalkacak ise gidecek. o da bir insan neticede))) ben gideyim film izlerken uykuya dalalim. nasil olsa 3 ay okullar tatil:)))
cok sevgili topik sakinleri arkadaslarim. ben gercekten herseyimle 1000 olsun diye savastim. yeri geldi sacmaladim, yeri geldi sacma sorular ile konusturmaya calistim. ama benden bu kadar arkadaslarim. esim bekliyor yazik ona da. sana 04:30 kalkacak ise gidecek. o da bir insan neticede))) ben gideyim film izlerken uykuya dalalim. nasil olsa 3 ay okullar tatil:)))
hoşbuldum ya bu şeyleri sizmi yapıyosunuz kocamla ömrümle fln evleneli şu kadr oldu diye nasıl yapılıyo eğer siz yapıyosanız
gözlerim uykudan kapanıyor yataqa gidiceme buraya geldim
aynen isin zor kismi orasi ama ben tutuyorum aklima bile gelmiyo.. doktora 1.5 lt iciyorum dedik o diyoki yetmez 2.5 3 olucak o kdar icsem wcde sabahlarim herhade
sen bitirdinmi benim haberim yoktu ..hancekim ilhananzim yok yaw ortada .ona ihtiyacimiz var tam eksik ne en son o biliyodu ..o yüzden simdi kimseye biseyde demiyoruzz bi gelsin onla konusmamiz lazimm....:26:
hadi millet son 10 sayfa az kalmış garpuza
balik yapicam yarin zaten. bisi sorcam bu vitamini alirken omega 3 tableti de alsam ne olur?
meelkimm kiz bugün hic burda durmuyonn.kizlar uyumaya basladi glsende güzel sesciginle uykulari actinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?