• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Ay doğru ya müsli ve yulaf diye yiyecek vardı.
Ben unuttum onları bu ara yemeyi 🤣🤣 lohusa bitince akıl geri geliyor değil mi?
Geliyor de julettae julettae 🤣

Bence ye yulaf çok süt yapar. Çocuk zaten her türlü gazını çıkaracak Gazi olacak en azından süt olur 🙏 ben internette de süt ile alakalı bir yazı okumadım 🙏🫠
Haklısın zaten gazlı bir bebek bari yulaf süt yapar çok kalori de değil diye aklıma geldi 🥲 ben malt bira alıp içemedim çok kalori gelir diye cesaret edemedim 🤣 arpa yerine yulaf geldi aklıma 🤔🤣
Gerçekten her şeyi unutuyorum ne zaman kendimize geleceğiz bakalım 🥺♥️♥️

İyi geceler kızlar ancak fırsat bulup yazabiliyorum. Gece suyum gelince hastaneye gittik açıklık vardı ama sancı çok çıkmadı. Doktora önce normal denesek olmaz mı dedim ama tansiyon 17 olmuş acil alınması gerekiyordu sezeryanla dünyaya gelmiş oldu kızım. O da bende iyiyiz çok şükür ağrılar çok oldu ama ağrı kesicilerle idare edilebilir oldu.

Yalnız kızlar sürekli emmek istiyor saat başı ortalığı yıkıyor memede uyumak istiyor hemşireler sütün geliyor diyor bebek çişini kakasınında yapıyor sorun doymaması olabilir mi nasıl anlayacağım meme ağzından çıktığı gibi yaygarayı koparıyor memede süt olmasa daha mı çok ağlar? Bi yardımcı olsanız valla uykusuzuz uyumak istiyorum azıcık
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt aynı soruyu dün sağlık ocağında ebeye ben sordum hep mama istiyor dedim o aslında diyor senin kokunu istiyor içtiği kadar içsin dedi ve çıplak bedenle temasta olun dedi

Bide annemle ablam gelecek beni sinir hastası etmişlerdi gelemiycez diye bu gün gelecekler çok şükür ona da ayrı seviniyorum
Ay süper çok sevindim çok♥️ tek olmak iyi değil bir de sezaryende mutlaka biri lazım canım inşallah yarın çok kolay geçer her şey

Emeğimiz boşa gitmez Allah'ın izniyle uyku yasak sanki uyuyamıyorum sağ olsun ablam yardımcı oluyor en azından moralimi iyi tutuyor gidince napcam bilmiyorum
Benimde annem perşembe dönüyor artık kalıcam tek gerçi annem burdayken gece kaldırmıyordum sonra alışırım diye İn şa Allah zor olmaz bize

İyi geceler kızlar ancak fırsat bulup yazabiliyorum. Gece suyum gelince hastaneye gittik açıklık vardı ama sancı çok çıkmadı. Doktora önce normal denesek olmaz mı dedim ama tansiyon 17 olmuş acil alınması gerekiyordu sezeryanla dünyaya gelmiş oldu kızım. O da bende iyiyiz çok şükür ağrılar çok oldu ama ağrı kesicilerle idare edilebilir oldu.

Yalnız kızlar sürekli emmek istiyor saat başı ortalığı yıkıyor memede uyumak istiyor hemşireler sütün geliyor diyor bebek çişini kakasınında yapıyor sorun doymaması olabilir mi nasıl anlayacağım meme ağzından çıktığı gibi yaygarayı koparıyor memede süt olmasa daha mı çok ağlar? Bi yardımcı olsanız valla uykusuzuz uyumak istiyorum azıcık
Gözün aydın canım çok sevindim ikiniz de iyisiniz ♥️ kızın daha bilmiyor dünyayı senin vücudun da kalmak istiyor olabilir ilk günler sürekli meme aramaları bu yüzden oluyor genelde çünkü mideleri küçük hemen doyuyorlar genelde.. senin kucağını istiyordur. Bana hastanede iki gün boyunca ten tene kalın dediler hep kucağımda yattı göğsümde

Hepimizi de aklında tutabiliyor olman peki? 😂 Tü maşallah 🙈 yarın tekrar kontrolüm var, bel ağrısı kasılmalar devam, gittiği yere kadar. Yoruldum doğsun diyordum ve bu haftalara kadar doğumla ilgili en ufak bir korkum yoktu, gayet fizyolojik bir olay diyordum, ki 2.doğumum olacak. Neden bilmiyorum ama anksiyetem başladı, sancı çekme süreciyle ilgili değil de o son ıkınmalar ve bebeğin çıkacağı zamanla ilgili şeyleri düşündükçe kanım çekiliyor, çarpıntım oluyor. Hiç doğurasım yok 😂 Psikolojik olarak da kendimi kasıp çocuğun gelmesine mani mi oluyorum ki diyr aklıma geliyor 😂
Çok bilinçli olmak bazen insanı böyle yapıyor mesela sezeryani iki kere yaşayınca başıma ne geleceğini bildiğimden bu sefer iki kat fazla korkmuştum ama teslim olmak zorunda kalıyorsun sorası oldu da bitti maşallah

Günaydın kızlarr bugün kontrol günüm 🥹 bebeğin pozisyonu normal doğum için uygun değildi geçen hafta inşallah dönmüştür bugün 🤲 Geçen hafta açılmam başlamıştı bakalım ne durumdayız

Günaydın kızlar çarşamba günü özelde kontrole gitmiştim ebe çatı muayenesi yapıp dar dedi normal doğum olmaz dedi dün ilk kez devlet hastanesine gittim oradaki doktor çatı muayenesi yapmadığını normal doğuma alacağını söyledi 37+5 oldum haftaya tekrar gel dedi bir de özelde kilosu için 2500 demişlerdi ama dün 3000 dediler anlayacağınız cihazdan cihaza doktordan doktora çok değişiyor ölçümler

Hmm ben tek gece kalırız diye düşünüyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Hayırlı olsun size de 😍😍😍
Teşekkürleer 😍Devlet ve özel farkediyor bir de sanırım. Oğlumun doğumunu özelde yapmıştım 24saat bile kalmamıştım. Şu an devlet hastanesindeyiz

Çok bilinçli olmak bazen insanı böyle yapıyor mesela sezeryani iki kere yaşayınca başıma ne geleceğini bildiğimden bu sefer iki kat fazla korkmuştum ama teslim olmak zorunda kalıyorsun sorası oldu da bitti maşallah
Sürekli bir ağlama hali 🙈 Dilerim dediğin gibi olur..

Günaydın kızlar. Yarın bu saatlerde doğurmuş olacağım çok heyecanlıyım 🥳 düşündükce kalp ritmim değişiyor 😃
Günaydınn ay ay sorma bende bu saatlerde hastanede olucam 🥰hem çok tırsıyorum hem heyecanlıyım hem olsun bitsin derdindeyim.
Bugün foto çekilicem kızımla. Göbekli fotoğrafım olsun 😍
Kızlar sezaryen sonrası kaç gün hastanede kalınıyor genelde?
Özelde 1 gece kalınıyor. Devleti bilmiyorum 🤷‍♀️

Ay hadi hayırlısı şimdiden. O son 1-2 gün nasıl geçecek ben de bilmiyorum ya çok heyecanlı 😍
Sağol canm Allah razı olsun demi gün saya saya bi hal olmustum düşündükçe içim içime sığmıyor yarın kızım kucağımda 🥰 Rabbim hepimize sağ salim sagliklica yavrularımıza kavuşmak nasip etsin

Back
X