Emme refleksi de kuvvetli olabilir emzik denediniz miSabahtan beri o kadar yorukdum ki memede süt birikmedi acaba diyorum aç mı kalıyor memede uyuyor sonra hemen uyanıp ağlıyor emdikçe gaz birikecek daha çok kısır döngüye gireceğiz gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emme refleksi de kuvvetli olabilir emzik denediniz miSabahtan beri o kadar yorukdum ki memede süt birikmedi acaba diyorum aç mı kalıyor memede uyuyor sonra hemen uyanıp ağlıyor emdikçe gaz birikecek daha çok kısır döngüye gireceğiz gibi
Bide annemle ablam gelecek beni sinir hastası etmişlerdi gelemiycez diye bu gün gelecekler çok şükür ona da ayrı seviniyorumGünaydın kızlar. Yarın bu saatlerde doğurmuş olacağım çok heyecanlıyımdüşündükce kalp ritmim değişiyor
![]()
Haklısın zaten gazlı bir bebek bari yulaf süt yapar çok kalori de değil diye aklıma geldiAy doğru ya müsli ve yulaf diye yiyecek vardı.
Ben unuttum onları bu ara yemeyilohusa bitince akıl geri geliyor değil mi?
Geliyor dejulettae
Bence ye yulaf çok süt yapar. Çocuk zaten her türlü gazını çıkaracak Gazi olacak en azından süt olurben internette de süt ile alakalı bir yazı okumadım
![]()
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt aynı soruyu dün sağlık ocağında ebeye ben sordum hep mama istiyor dedim o aslında diyor senin kokunu istiyor içtiği kadar içsin dedi ve çıplak bedenle temasta olun dediİyi geceler kızlar ancak fırsat bulup yazabiliyorum. Gece suyum gelince hastaneye gittik açıklık vardı ama sancı çok çıkmadı. Doktora önce normal denesek olmaz mı dedim ama tansiyon 17 olmuş acil alınması gerekiyordu sezeryanla dünyaya gelmiş oldu kızım. O da bende iyiyiz çok şükür ağrılar çok oldu ama ağrı kesicilerle idare edilebilir oldu.
Yalnız kızlar sürekli emmek istiyor saat başı ortalığı yıkıyor memede uyumak istiyor hemşireler sütün geliyor diyor bebek çişini kakasınında yapıyor sorun doymaması olabilir mi nasıl anlayacağım meme ağzından çıktığı gibi yaygarayı koparıyor memede süt olmasa daha mı çok ağlar? Bi yardımcı olsanız valla uykusuzuz uyumak istiyorum azıcık
Ay süper çok sevindim çokBide annemle ablam gelecek beni sinir hastası etmişlerdi gelemiycez diye bu gün gelecekler çok şükür ona da ayrı seviniyorum
Benimde annem perşembe dönüyor artık kalıcam tek gerçi annem burdayken gece kaldırmıyordum sonra alışırım diye İn şa Allah zor olmaz bizeEmeğimiz boşa gitmez Allah'ın izniyle uyku yasak sanki uyuyamıyorum sağ olsun ablam yardımcı oluyor en azından moralimi iyi tutuyor gidince napcam bilmiyorum
Gözün aydın canım çok sevindim ikiniz de iyisinizİyi geceler kızlar ancak fırsat bulup yazabiliyorum. Gece suyum gelince hastaneye gittik açıklık vardı ama sancı çok çıkmadı. Doktora önce normal denesek olmaz mı dedim ama tansiyon 17 olmuş acil alınması gerekiyordu sezeryanla dünyaya gelmiş oldu kızım. O da bende iyiyiz çok şükür ağrılar çok oldu ama ağrı kesicilerle idare edilebilir oldu.
Yalnız kızlar sürekli emmek istiyor saat başı ortalığı yıkıyor memede uyumak istiyor hemşireler sütün geliyor diyor bebek çişini kakasınında yapıyor sorun doymaması olabilir mi nasıl anlayacağım meme ağzından çıktığı gibi yaygarayı koparıyor memede süt olmasa daha mı çok ağlar? Bi yardımcı olsanız valla uykusuzuz uyumak istiyorum azıcık
Amin balım inşallahAy süper çok sevindim çoktek olmak iyi değil bir de sezaryende mutlaka biri lazım canım inşallah yarın çok kolay geçer her şey
Ay hadi hayırlısı şimdiden. O son 1-2 gün nasıl geçecek ben de bilmiyorum ya çok heyecanlıGünaydın kızlar. Yarın bu saatlerde doğurmuş olacağım çok heyecanlıyımdüşündükce kalp ritmim değişiyor
![]()
Hoş geldi minik prenses sağlıkla büyüsünKızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükürdarısı bekleyenlerın basına inşallah
![]()
Çok bilinçli olmak bazen insanı böyle yapıyor mesela sezeryani iki kere yaşayınca başıma ne geleceğini bildiğimden bu sefer iki kat fazla korkmuştum ama teslim olmak zorunda kalıyorsun sorası oldu da bitti maşallahHepimizi de aklında tutabiliyor olman peki?Tü maşallah
yarın tekrar kontrolüm var, bel ağrısı kasılmalar devam, gittiği yere kadar. Yoruldum doğsun diyordum ve bu haftalara kadar doğumla ilgili en ufak bir korkum yoktu, gayet fizyolojik bir olay diyordum, ki 2.doğumum olacak. Neden bilmiyorum ama anksiyetem başladı, sancı çekme süreciyle ilgili değil de o son ıkınmalar ve bebeğin çıkacağı zamanla ilgili şeyleri düşündükçe kanım çekiliyor, çarpıntım oluyor. Hiç doğurasım yok
Psikolojik olarak da kendimi kasıp çocuğun gelmesine mani mi oluyorum ki diyr aklıma geliyor
![]()
48saat dolduktan sonra çıkacağımızı söylediler. Halâ hastanedeyiz biz yarın çıkacağız nasipseKızlar sezaryen sonrası kaç gün hastanede kalınıyor genelde?
Hmm ben tek gece kalırız diye düşünüyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Hayırlı olsun size de48saat dolduktan sonra çıkacağımızı söylediler. Halâ hastanedeyiz biz yarın çıkacağız nasipse![]()
TeşekkürleerHmm ben tek gece kalırız diye düşünüyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Hayırlı olsun size de![]()
Sürekli bir ağlama haliÇok bilinçli olmak bazen insanı böyle yapıyor mesela sezeryani iki kere yaşayınca başıma ne geleceğini bildiğimden bu sefer iki kat fazla korkmuştum ama teslim olmak zorunda kalıyorsun sorası oldu da bitti maşallah
Günaydınn ay ay sorma bende bu saatlerde hastanede olucamGünaydın kızlar. Yarın bu saatlerde doğurmuş olacağım çok heyecanlıyımdüşündükce kalp ritmim değişiyor
![]()
Özelde 1 gece kalınıyor. Devleti bilmiyorumKızlar sezaryen sonrası kaç gün hastanede kalınıyor genelde?
Sağol canm Allah razı olsun demi gün saya saya bi hal olmustum düşündükçe içim içime sığmıyor yarın kızım kucağımdaAy hadi hayırlısı şimdiden. O son 1-2 gün nasıl geçecek ben de bilmiyorum ya çok heyecanlı![]()