Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla su anki listede fhm olmayacak sadece bildigim kadariyla.baya kisi variz cikan olmazsa..siralamayi yap bitanem benim icin farketmez sonucta hepimize okunacakkkk..sonradan gelenleri iste doru hemen eklersek isler karisirrr.onu sen ayarla bunu bi aksam konusalim olmadi yarinda konusmanin devami olur en gec pazartesi baslayalimmm ama

kızlar dün çok hastaydım qıremedım daha yenı yenı kendıme qelıyrum benım dua bıttı 100 tane daha naza söyleyıverın onu olur mu:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

cok gecmis olsun tatlibbierimm:26::26::26::26:kedine iyi bak tamama naza ben simdik mesaj atiyomm..rabbim dualarini kabul etsin insalalhhh

ayy caım benm diyodun zate sen ben halsizim kötyüm diye geçmiş olsun canıımmm ilaç filan kullanymusun:94::94:

kocacıqım aferın attırdı ıkı kere corba yaptı onunla bıraz ayaqa kalkabıldım :2: ama hala bır aqırlık var uzerımde bırde kasıklarım ve belıme bıseyler batıyor anlamadım

evet bence de daha çok kişiyizdir, o zaman okunan kişiye daha az sayı kalır hem de daha çabuk biter belkim
olur konuşalım ama dediğim gibi benm hesaplama ve tablo yapabilmem için ilk önce katılımcı sayısına ihtiyacım var sonra
güzel bir tablo eklerim haftasonu hallederim ben tablo işini kişiler blli olunca pazartesi de başlarız hayırlısıyla
Ya Allah Bismillah

kocacıqım aferın attırdı ıkı kere corba yaptı onunla bıraz ayaqa kalkabıldım :2: ama hala bır aqırlık var uzerımde bırde kasıklarım ve belıme bıseyler batıyor anlamadım
hayır olsun çılgınım çalışmaları aksatma emi, hastaym die boşlama bekm uğurlu günlerdr

yasağm keşke ilhanazın son tablosunubana bi gönderebilsen ya ??

ya Allah bismillahhhhh

tatlibiberimm kuzucukk sen nasi hastalandin böyleesicak seyler ic sürekli :26:

bulumda gelimm ipekimmmm
oyyy hemencik bulmuş da gelmiş hamaratım benm

ipekim fhm den baskasi cikmazsa 26 kisiyiz galibaaa

yani esasında şöle düşünüyorum garantili 20 kişi olsa herkes 2 şer okur dua sahibi bitanesini okur belkimde 2 -3 günde bir kişi biter bir haftaya 2 kişi halledebilirsek 2 ayda filan herkes biter hızlıca işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…