Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben geldiiiim
çok acil çıkmam gerekti ama anca dönebildim uzun sürdü naptınız ben yokkene :44::44::44:
kocişe tepiği koydum anında pc başında bitiverdm kimi yakalasam kârdır

hosgeldin ipekimm listeye kizce toplama pesindeyim ben

evdeki pc de kullandığım browser da maviankakuşum ne de güzel kanat çırpıyo aheste aheste
işyerindekince deli gibi çırpınıyo sankim benm süpürgeye yetişmeye çalışıyo

aama ipekim simdide acayip kanat cirpiyo sana mesaj atarken güldüm ya ona bakincaa

Son düzenleme:
mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..

inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde

aysem bi kisiye 41 yasin ve 41 meryem suresu okuycazzzzkisi nekadar cok olursa o kadar iyi olur böylece haftada iki kisiyi bile bitirrizzzzz

işte o sizin kullandığınız benm işyerimdekinden sanırım ondan oluyo, chrome da çok hızlı kendisi
neyse ben değiştiricem ilk fırsatta bende görünce komik oluyo gülesim gelio die azck idare edivern

degistirme ya cok tatli ilk sayfalara bakarken senin avatarin dikkatimi cekiyoana hic yorulmuyo

kızlar ben 100 taneyi de okudum...... yarın giremezsem duyanlar duymayanlara söylesin..............

galibaa anladım sırayla bi kişiye okuncak 41+41 tam olmazsa kalanı okunan kişi kendisi okucak duasını yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…