- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.781
ben geldiiiim
çok acil çıkmam gerekti ama anca dönebildim uzun sürdü naptınız ben yokkene :44::44::44:
kocişe tepiği koydumanında pc başında bitiverdm kimi yakalasam kârdır
aysem burdayken sorumda yeni dua listemizde yer almak istiyomusunn.yasin ve meryem suresi okuycazzz
hiç sorma kuzum yaw bugün ilkkez yasadım çok kötüydü sabah uyandıktan sonra oldu,senin nasıl nezaman doktor kontröl
evdeki pc de kullandığım browser da maviankakuşum ne de güzel kanat çırpıyo aheste aheste
işyerindekince deli gibi çırpınıyo sankim benm süpürgeye yetişmeye çalışıyo
gel ipekim qel bende aynısını yapdım qel
hosgeldin ipekimm listeye kizce toplama pesindeyim ben
hadi hayırlı kuzum pıt pıtlar icin mi ? gideceksin bende cumaya allah izin verırse pıt pıtlara gıdecemhadi yaa bende bulanti fln hic olmadi:26: sali gunu insallah gidicezz sen ne zaman gidiceksinn?
aama ipekim simdide acayip kanat cirpiyo saan mesaj atarken güldüm a ona bakincaa
:13::13::13::13::13::13::13:
canım benm seni başkatibem ilan ediyorum quzum
hadi hayırlı kuzum pıt pıtlar icin mi ? gideceksin bende cumaya allah izin verırse pıt pıtlara gıdecem
işte o sizin kullandığınız benm işyerimdekinden sanırım ondan oluyo, chrome da çok hızlı kendisi
neyse ben değiştiricem ilk fırsatta bende görünce komik oluyo gülesim gelio die azck idare edivern
benım kalpcıqı saycadın en son amaaaa:26::26:
kızlar ben 100 taneyi de okudum...... yarın giremezsem duyanlar duymayanlara söylesin..............
kızlar ben 100 taneyi de okudum...... yarın giremezsem duyanlar duymayanlara söylesin..............
burada dinletmiyolar ya hemen hemen genel kontrole gidicez hayirlisiylaaa insallah canimmm haber verirsinn
mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..
inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde
aysem bi kisiye 41 yasin ve 41 meryem suresu okuycazzzzkisi nekadar cok olursa o kadar iyi olur böylece haftada iki kisiyi bile bitirrizzzzz
aynen aysemmmgalibaa anladımsırayla bi kişiye okuncak 41+41 tam olmazsa kalanı okunan kişi kendisi okucak duasını yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?