- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.801
hayırlı haberlerle gel kuzucum sende melegn az daha buyumustur
su an 637 mesaj sayinn var .1000 olunca 3 kalpcik tasiycann unutma ha gayret talibibberimmm
tuqcm sen matematık oqretmenı mısın
mesela ipek 41 yasin + 41 meryem, mesela yasak aynı şekilde 41 + 41 ...
burda katılmak isteyen toplam kaç kişi var diyelim 10 kişi olsun, herkes 3 yasin 3 meryem okıcak, önce sen snra naz snra ben vs sıradan gidicek,
okunan kişi de kalan 11 yasini ve 11 meryemi kendisi okuyup duasını yapar.. sonra sıradaki aynısını yapar mesela bir hafta da bir kişi olur, ayda 4 kişi olur 2 aya biter ... katılmak isteyen kişi sayısına göre değişir hesaplamalar canım.. buna karar verilirse tablosunu ben yaarım canım ..
inşallah anlatabilmişimdir senin gibi net şekilde
aysem bi kisiye 41 yasin ve 41 meryem suresu okuycazzzzkisi nekadar cok olursa o kadar iyi olur böylece haftada iki kisiyi bile bitirrizzzzz
degistirme ya cok tatli ilk sayfalara bakarken senin avatarin dikkatimi cekiyoana hic yorulmuyo
benım kalpcıqı saycadın en son amaaaa:26::26:
en son sadece kesemizi gormustuk simdi bebisimizide gorebilicez insallahh
habbitem kuzucuk 2 gr olmus bilemmm
canm yazmıştı 600 küsürlerdeymişin sanırım, 1000 olman lazmmış sanırım 1 kalp daha alman için :44::44:
benden sana bütün kalpler
heee bebişim de öyle hızlıcana gelicek bana inşallah, karnm filan ağrıyo hiç huzurm yok şişlik de var, bi adet olaydımiyiydi amao ka şamata ne yapyrum ama gelmyo da gelmyo meret pazara doktoru arıcam artıkın :102:
canm yazmıştı 600 küsürlerdeymişin sanırım, 1000 olman lazmmış sanırım 1 kalp daha alman için :44::44:
benden sana bütün kalpler
evet teyzesiiii hariboya benzetiyorumm
en son sadece kesemizi gormustuk simdi bebisimizide gorebilicez insallahh
bu aydan itibaren yavas yavass insana benzemeye basliyoo ama
adın da F harf varmı
oy senin kuzucuk büyümustur annesi şimdi yerim onu ya saglıkla gelınlerde
yasakhayalimm 4 gun sonra fln 3 aylik oluyorumm buradaki takvime gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?