- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.961
harıka inişdi örtmenım hoşqeldın sefa qetırdın sana bır soru 2+2= kaçdır
Karabiberim napiyon duzeldin mi
sanırım 5tiiiii
Karam matcilarla bu muhabbete girme simdi bi saat ispat yapar :)))neyyyyyyyyyyyyy örtmenım sen matematıkcı olduquna emınmısın yahu2+2= 2 eder
Yine ne dedi karam ben dovucem artik
Karam matcilarla bu muhabbete girme simdi bi saat ispat yapar :)))
Tugce selam sen nasilsin
kötü bir şey deqil yanı onun adına üzüldüm diycekdımayrılmandan korkuyorum dedi bırakıp qıtmenden benı dedı . bende azcık ustune qıttı . boyle qıderse bıtmese bılene sarsıntıya qırer dedım ç işte bak sen daha cocuksun dedı korkuyorum dedı qozlerı falan doldu uww yırım senı dıdım saçmala dedım ayrılmak bıze uqramaz dedım quzum benım dedım ondan snra alttan aldım da moralı duzeldı snra latteyapdım ıcdık onu snra hadı kucuk bey işe didim qönderdım onu .
Yok karam ole diil kizmadim susma. sadece matcilarin ispat yapmasi mesur. simdi bi sayfa ispat yaparsa die dedim. yanlis anlasilmasin.anuwww tamam örtmenım sen oyle dıyorsan susdum valla konusmam :26:
Aferin karam sana fazla uzme sende. baristiginiza sevindim. yoksam mahmutum diye bize saldirirdin sen.
yok yok ben anladım örtmenım seniYok karam ole diil kizmadim susma. sadece matcilarin ispat yapmasi mesur. simdi bi sayfa ispat yaparsa die dedim. yanlis anlasilmasin.
yok yok ben anladım örtmenım senişey peki kimyacılarla qırılır mı
Girilir biz ne goruyosak o.ben telden giriyom goremiyom.kimse yok galiba ses cikmiyo
sen kaşındın o zaman örtmenim ver bakalım şu sorunun cevabını
enişte bey olmasa ne yapardın ??
yok kımse örtmenım haftasonu ya kzlar kayıplar qorunce srcam onlara hesabını nereye kaybolduklarını
Biz 15 yasinda tanistik kaderim o benim. tanismadan ruyamda gordum isaretlerini onu cok cok seviyorum. bu gece ruya gormus ben uzaklardaymisim degerini anladm diyo saskin. evliyken askere gitti cok zordu dayanmasi kisa donem yapti 3 haftada bir evciye cikariyodum. yani bizdeki de bitmeyen ask. bazan didisiyoruz ama kus duramayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?