Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Karabiberim napiyon duzeldin mi

düzeldimsabahda kötuydukde saa 10 qıbı qeldı kahvaltı yapdk bıraz konusduk duzeldı aramız yarım saat once qıttı . dövdüm onu :d karnına karnına vurdum bana ne dedı bılıyormusun örtmenım çok üzüldüm

Yine ne dedi karam ben dovucem artik

kötü bir şey deqil yanı onun adına üzüldüm diycekdım ayrılmandan korkuyorum dedi bırakıp qıtmenden benı dedı . bende azcık ustune qıttı . boyle qıderse bıtmese bılene sarsıntıya qırer dedım ç işte bak sen daha cocuksun dedı korkuyorum dedı qozlerı falan doldu uww yırım senı dıdım saçmala dedım ayrılmak bıze uqramaz dedım quzum benım dedım ondan snra alttan aldım da moralı duzeldı snra latteyapdım ıcdık onu snra hadı kucuk bey işe didim qönderdım onu .

Aferin karam sana fazla uzme sende. baristiginiza sevindim. yoksam mahmutum diye bize saldirirdin sen.

Aferin karam sana fazla uzme sende. baristiginiza sevindim. yoksam mahmutum diye bize saldirirdin sen.

ayh örtmenım sne cok yaşa emı hıc quleceıqm yokdu :d ama doqru dıyorsun o olmsa ona bırsey olursa bakırkoye ziyaretime qelırsınız haaa söylüm. kendısıde dıyor bana bırsey olursa senı bakırkoye yatırırlar dıyor

Girilir biz ne goruyosak o.ben telden giriyom goremiyom.kimse yok galiba ses cikmiyo

sen kaşındın o zaman örtmenim ver bakalım şu sorunun cevabını

enişte bey olmasa ne yapardın ??

yok kımse örtmenım haftasonu ya kzlar kayıplar qorunce srcam onlara hesabını nereye kaybolduklarını

Biz 15 yasinda tanistik kaderim o benim. tanismadan ruyamda gordum isaretlerini onu cok cok seviyorum. bu gece ruya gormus ben uzaklardaymisim degerini anladm diyo saskin. evliyken askere gitti cok zordu dayanmasi kisa donem yapti 3 haftada bir evciye cikariyodum. yani bizdeki de bitmeyen ask. bazan didisiyoruz ama kus duramayiz.

erkeklerın hepsı aynı azcık bır içlerine korku şüphe atacaksın kuzu kuzu sana qelıyorlar . helal olsun sızede rabbım ıns daim eder mutluluqunuzu ve bu mutluluqun uzerıne hayırı bırde evlat verıp rabbım yuvanızın mutluluqunu 2 kat arttırır inş örtmenım DUALARIM SİZİNLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…