Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Amin canim artik vakti geldi insallah rabbim daha fazla bekletmez sevindirir bizi. yoksa biz napsak olmuyo cok aciziz. hersey onn elinde tevekkuldeyiz.

hadi bebişlerimiz gelinde topiğimizi sevince boğun

Amin canim artik vakti geldi insallah rabbim daha fazla bekletmez sevindirir bizi. yoksa biz napsak olmuyo cok aciziz. hersey onn elinde tevekkuldeyiz.

İNŞ ÖRTMENIM BEN BU AYDAN ÜMİTLİYİM BAKALIM. anlayamıyorum kı migdemde yanma başladı buqunde ve sankı aylardır uyumuyormusum qbı kendımı yorqun ve uykusuz hissediyorum:44:

Son düzenleme:
haceqim qelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş naısl oldun quzucuqum ıyı mısın ??

İNŞ ÖRTMENIM BEN BU AYDAN ÜMİTLİYİM BAKALIM. anlayamıyorum kı migdemde yanma başladı buqunde ve sankı aylardır uyumuyormusum qbı kendımı yorqun ve uykusuz hissediyorum:44:

Haydi hayırlısıyla kuzzuuum,senden ümitliyim bu ay inşallah güzel haberler gelecek hayırlısıyla
:2:

haceqim qelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş naısl oldun quzucuqum ıyı mısın ??

Çok üşüyorum ya bebeğim bide genizimin arkası nasıl kaşınıyor anlatamam.Kat kat polar battaniyeler bide yorgan aldım az önce asena gibi titriyorum:)))

gecmis olsun canim benimmmm.. ben de hamile oldugumu ögrenmeden önce 3 gün sitma tutmustu. isinamamistimmmm:))

Ben geçen gün üşüttüm herhalde bebeğim ya şu mutfağı indrdiğim gün balkon cam açık ben temizlik yaptım terledim soğudum,bide çıplak ayak balkon yıkadım ondan oldum galiba:2:

Yaklaşmayın bana bulaşmasın kuzzumm

Haydi hayırlısıyla kuzzuuum,senden ümitliyim bu ay inşallah güzel haberler gelecek hayırlısıyla
vala bende ümitliyim abla inş dualarınız eksık etmeyın
Çok üşüyorum ya bebeğim bide genizimin arkası nasıl kaşınıyor anlatamam.Kat kat polar battaniyeler bide yorgan aldım az önce asena gibi titriyorum:)))

uwww kıyamam sımdı sana sıcacık bır tarhana corbası olsa ne quzel olurhıc bısıycıqın kalmaz . off keske yakınında olabılseydım

gecmis olsun canim benimmmm.. ben de hamile oldugumu ögrenmeden önce 3 gün sitma tutmustu. isinamamistimmmm:))

anammm miamorem bende oyleyım valla ellerım ayaklarım donup qidiyor al bırtane dahabelırtı son 7 qun batımı allahım ne olur bebişim karnımda olsun ne olurrr

canim benim tamam Antalya sicak ama ciplak ayak balkon mu yikanir. Bak burada almanlarin hep söyledigi bir söz var, "ayagini sicak tutmayan kadinin bebegi gec gelir" diye. kayin validem bana hep bunu söylerdi evlendigimden beri. ayaklarima özel su torbasi aldi aksamlari sicak tut diye.....

anammm miamorem bende oyleyım valla ellerım ayaklarım donup qidiyor al bırtane dahabelırtı son 7 qun batımı allahım ne olur bebişim karnımda olsun ne olurrr

insaallah hayirlisiyla cani benimmmmm, iki salavat arasinda et dualarini, cok sükret.. verdigin icinde vermedigin icinde sükürler olsun Allahim de...

vala bende ümitliyim abla inş dualarınız eksık etmeyın

uwww kıyamam sımdı sana sıcacık bır tarhana corbası olsa ne quzel olurhıc bısıycıqın kalmaz . off keske yakınında olabılseydım

Canımsın benim cadı biberiiim ama maalesefki tarhanayı sevmiyorum(Bana hastayken sadece yoğurt çorbası iyi gelir ama onu bile yapacak halim dermanım yok((Yakında olaydın onu yapardın içerdim mis gibi o güzel ellerinden bitanemmm...Düşünmen yeter bitanemm Allah razı olsun

insaallah hayirlisiyla cani benimmmmm, iki salavat arasinda et dualarini, cok sükret.. verdigin icinde vermedigin icinde sükürler olsun Allahim de...

edıyıyorum canım ıkısalavat arası edılen duanın daha cabuk kabul oluncaqını bılıyorum bunun sohbetını yapmısdım ben inş okunan saleten tefrıyecıler hürmetine bu ay sevınclı haberı kocacıqıma verırım

insaalllah vakti saati gelmisitir, gelmediyse de vardir bir hayir sakin unutma.... sen Allah a gven ki oda sana güvensin...

bende sevmem trhana corbasınıda o qun hastayken mamutum onu yapmıs ıcırdı zorlan üeq yoqurt corbası qbı harıkabır corba varmı bılmıyorum tabı bırde bamya corbası sıcak sıcak ekmeqı atacan tasın ıcıne kaynar kaynar ıcecen . dusunmem mı ablacqım hıc senı . ha abla ciici annemız nasıl durumufalan hıc bılqı vermıyon bıze buqun nazımda srdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…