- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.981
erkeklerın hepsı aynı azcık bır içlerine korku şüphe atacaksın kuzu kuzu sana qelıyorlar . helal olsun sızede rabbım ıns daim eder mutluluqunuzu ve bu mutluluqun uzerıne hayırı bırde evlat verıp rabbım yuvanızın mutluluqunu 2 kat arttırır inş örtmenım DUALARIM SİZİNLE
sevgi yumağı topiğimizin çıtır anne adayları:
güzel haberin tarihi --------- anne adayı --------- bebeğin cinsiyeti------------ doğum tarihi
1. 20.02.2013------------------- nuarin-------------------- ----------------
2. 22.02.2013------------------- fhm---------------------- -----------------
Amin canim artik vakti geldi insallah rabbim daha fazla bekletmez sevindirir bizi. yoksa biz napsak olmuyo cok aciziz. hersey onn elinde tevekkuldeyiz.
sLM karaBİberiM.....HAdi ben kaçıyorum BY....
İNŞ ÖRTMENIM BEN BU AYDAN ÜMİTLİYİM BAKALIM. anlayamıyorum kı migdemde yanma başladı buqunde ve sankı aylardır uyumuyormusum qbı kendımı yorqun ve uykusuz hissediyorum:44:
haceqim qelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşnaısl oldun quzucuqum ıyı mısın ??
Günaydınn canlarrr hasta oluyorum herhaldee çok kötüyüüüüm,ateşim var ve üşüyorum(((
Yataktan zor kalkabildim((
gecmis olsun canim benimmmm.. ben de hamile oldugumu ögrenmeden önce 3 gün sitma tutmustu. isinamamistimmmm:))
vala bende ümitliyim abla inş dualarınız eksık etmeyınHaydi hayırlısıyla kuzzuuum,senden ümitliyim bu ay inşallah güzel haberler gelecek hayırlısıyla
:2:
Çok üşüyorum ya bebeğim bide genizimin arkası nasıl kaşınıyor anlatamam.Kat kat polar battaniyeler bide yorgan aldım az önce asena gibi titriyorum:)))
gecmis olsun canim benimmmm.. ben de hamile oldugumu ögrenmeden önce 3 gün sitma tutmustu. isinamamistimmmm:))
Ben geçen gün üşüttüm herhalde bebeğim ya şu mutfağı indrdiğim gün balkon cam açık ben temizlik yaptım terledim soğudum,bide çıplak ayak balkon yıkadım ondan oldum galiba:2:
Yaklaşmayın bana bulaşmasın kuzzumm
anammm miamorem bende oyleyım valla ellerım ayaklarım donup qidiyor al bırtane dahabelırtı son 7 qun batımı allahım ne olur bebişim karnımda olsun ne olurrr
vala bende ümitliyim abla inş dualarınız eksık etmeyın
uwww kıyamam sımdı sana sıcacık bır tarhana corbası olsa ne quzel olurhıc bısıycıqın kalmaz . off keske yakınında olabılseydım
insaallah hayirlisiyla cani benimmmmm, iki salavat arasinda et dualarini, cok sükret.. verdigin icinde vermedigin icinde sükürler olsun Allahim de...
edıyıyorum canım ıkısalavat arası edılen duanın daha cabuk kabul oluncaqını bılıyorum bunun sohbetını yapmısdım ben inş okunan saleten tefrıyecıler hürmetine bu ay sevınclı haberı kocacıqıma verırım
Canımsın benim cadı biberiiim ama maalesefki tarhanayı sevmiyorum(Bana hastayken sadece yoğurt çorbası iyi gelir ama onu bile yapacak halim dermanım yok ((Yakında olaydın onu yapardın içerdim mis gibi o güzel ellerinden bitanemmm...Düşünmen yeter bitanemm Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?