Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

insaalllah vakti saati gelmisitir, gelmediyse de vardir bir hayir sakin unutma.... sen Allah a gven ki oda sana güvensin...

öyle canım benım . eşimle dört qözle beklıyoruz rabbım ne zaman kısmet ederse ne zaman uyqun zamanıysa o zaman qondersın bebısımı bana

Aaahhh benim kayınvalidemde evlendiğim günden beri terliksiz dolaşma yazın bile der,birsürü patikler yapmış bana çeşit çeşit,terlikler almış ev botları hepsi ayaklarımı sıcak tutmak için sağolsun:)))
Ama balkonu çıplak ayak yıkamamdaki sebep:)) geçen yaz terliklerle yıkarken birden ayaklarımı yukarıda gördüm:)))Allahtanki kafamı çarpmadım yere çanak kırıldı dedim herhalde o şiddetle düşünce :)))Ogün bugündür terlikle yıkayamıyorum balkonu Allah korusun uçarım falan aşağı:)))

amannn hancekım dıkkattt kacncı katta oturuyon ki

O kadar güzel bir çorbadırki o yoğurt çorbası tam hasta çorbasıdır ve çok iyi gelir

Allaha şükür bitanemm dün son kemoterapisini aldı,zorlu 10 gün başladı((Allahın izniyle atlatacak inşallah bitanemm.Son kemoterapisinden sonra ciğerdeki kitleye tekrar bakılacakmış küçüldümü ne oldu diye ameliyat olacakmı olmayacakmı diye hayırlısı olsun inşallahh canlarım Allah razı olsun..

bılıyorm annem cok quzel yapardııı.

inş hayırlı haberlerını alırız cici annemızın . rabbim şifa veriri tez zamanda eskı halıne döner

yaaa kuzum kaymayan terlikten al.. canindan önemlimi, bebeisinin gecikmesinden önemli miiiii.... bi sürü kaymayan terlik varrrr:))) cnak da saglam kalir hemide:)) ev nerde?

Karam matcilarla bu muhabbete girme simdi bi saat ispat yapar :)))
Tugce selam sen nasilsin

biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakma.. bi yandan temizlik ütü vs.. yapıp bi yandan topiği takip etmeye çalışıyorum da.....

Aferin karam sana fazla uzme sende. baristiginiza sevindim. yoksam mahmutum diye bize saldirirdin sen.

ben de kavga ettim....

ama barıştık sonra....

yaaa kuzum kaymayan terlikten al.. canindan önemlimi, bebeisinin gecikmesinden önemli miiiii.... bi sürü kaymayan terlik varrrr:))) cnak da saglam kalir hemide:)) ev nerde?

Amann terliklerimi test edicem yaaa bu kayıyomu bu kaymıyomu diye :))))Bi kere düştümya daha giymem balkonda:)))Ama güneş enerjisinden sıcak suyla yıkarım bak o geldi aklıma..

Konyaaltı sahilinde oturuyorum bitanemmm

kızlarrr bugün kan tahlili yaptırdım, HAMİLEYMİŞİMMMM:)) darısıı isteyenn herkesee inşalllahhh... Allahımm her isteyeneee sağlıklıı sıhhatlii bebişlerr versinnnn :)))

kızlarrr bugün kan tahlili yaptırdım, HAMİLEYMİŞİMMMM:)) darısıı isteyenn herkesee inşalllahhh... Allahımm her isteyeneee sağlıklıı sıhhatlii bebişlerr versinnnn :)))

hayirli ugurlu olsunnnnnnn, cok sevindimmm.. hayirlisiyla saglikli bir hamilelik gecirirsin insalallllahhhhhhhhhhhh

AminnnCanımmm hayırlı olsunnn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm...

biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakma.. bi yandan temizlik ütü vs.. yapıp bi yandan topiği takip etmeye çalışıyorum da.....

ben de kavga ettim....

ama barıştık sonra....
sorun deqil tuqcem.
hayırdır nıye kavqa ettınız canım özel deqılse

kocamla bızde eylülde qelmişdik koyaaltı akdenız ve eqeturu harıkaydı denıze bayılıyorum ya

hayırlı olsun canım . allah razı olsun tatlım .

sorun deqil tuqcem.
hayırdır nıye kavqa ettınız canım özel deqılse

kocamla bızde eylülde qelmişdik koyaaltı akdenız ve eqeturu harıkaydı denıze bayılıyorum ya

Bende sadece bu sahilin denizini severim kuzuum minik çakıllı denizin dibini görürsün her şeklilde hele bide sabah saat 6 ile 8 arası daha mükemmel olur

PAZARTESİMESÖYLEYELIM 3 ANNE ADAYIMIZDA GELDİ TOPİĞİMİZİN
pyzmim de eklesın lısteye en kısa suredede bızlerıde eklesın inşşşşş

buqun topık cok sessız ya kızlar yok konusan yok canım sıkıldı valla yahu bari kahve mi içsek hanceqim he ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…