- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #11.001
insaalllah vakti saati gelmisitir, gelmediyse de vardir bir hayir sakin unutma.... sen Allah a gven ki oda sana güvensin...
canim benim tamam Antalya sicak ama ciplak ayak balkon mu yikanir. Bak burada almanlarin hep söyledigi bir söz var, "ayagini sicak tutmayan kadinin bebegi gec gelir" diye. kayin validem bana hep bunu söylerdi evlendigimden beri. ayaklarima özel su torbasi aldi aksamlari sicak tut diye.....
Aaahhh benim kayınvalidemde evlendiğim günden beri terliksiz dolaşma yazın bile der,birsürü patikler yapmış bana çeşit çeşit,terlikler almış ev botları hepsi ayaklarımı sıcak tutmak için sağolsun:)))
Ama balkonu çıplak ayak yıkamamdaki sebep:)) geçen yaz terliklerle yıkarken birden ayaklarımı yukarıda gördüm:)))Allahtanki kafamı çarpmadım yere çanak kırıldı dedim herhalde o şiddetle düşünce :)))Ogün bugündür terlikle yıkayamıyorum balkonu Allah korusun uçarım falan aşağı:)))
bende sevmem trhana corbasınıda o qun hastayken mamutum onu yapmıs ıcırdı zorlan üeqyoqurt corbası qbı harıkabır corba varmı bılmıyorum tabı bırde bamya corbası sıcak sıcak ekmeqı atacan tasın ıcıne kaynar kaynar ıcecen . dusunmem mı ablacqım hıc senı . ha abla ciici annemız nasıl durumufalan hıc bılqı vermıyon bıze buqun nazımda srdu
amannn hancekım dıkkattt kacncı katta oturuyon ki
O kadar güzel bir çorbadırki o yoğurt çorbası tam hasta çorbasıdır ve çok iyi gelir
Allaha şükür bitanemm dün son kemoterapisini aldı,zorlu 10 gün başladı((Allahın izniyle atlatacak inşallah bitanemm.Son kemoterapisinden sonra ciğerdeki kitleye tekrar bakılacakmış küçüldümü ne oldu diye ameliyat olacakmı olmayacakmı diye hayırlısı olsun inşallahh canlarım Allah razı olsun..
Düşsem ölmemde bi yerim kırılır galiba 2. kattayım bitanemm benn
Aaahhh benim kayınvalidemde evlendiğim günden beri terliksiz dolaşma yazın bile der,birsürü patikler yapmış bana çeşit çeşit,terlikler almış ev botları hepsi ayaklarımı sıcak tutmak için sağolsun:)))
Ama balkonu çıplak ayak yıkamamdaki sebep:)) geçen yaz terliklerle yıkarken birden ayaklarımı yukarıda gördüm:)))Allahtanki kafamı çarpmadım yere çanak kırıldı dedim herhalde o şiddetle düşünce :)))Ogün bugündür terlikle yıkayamıyorum balkonu Allah korusun uçarım falan aşağı:)))
Karam matcilarla bu muhabbete girme simdi bi saat ispat yapar :)))
Tugce selam sen nasilsin
Aferin karam sana fazla uzme sende. baristiginiza sevindim. yoksam mahmutum diye bize saldirirdin sen.
yaaa kuzum kaymayan terlikten al.. canindan önemlimi, bebeisinin gecikmesinden önemli miiiii.... bi sürü kaymayan terlik varrrr:))) cnak da saglam kalir hemide:)) ev nerde?
kızlarrr bugün kan tahlili yaptırdım, HAMİLEYMİŞİMMMM:)) darısıı isteyenn herkesee inşalllahhh... Allahımm her isteyeneee sağlıklıı sıhhatlii bebişlerr versinnnn :)))
kızlarrr bugün kan tahlili yaptırdım, HAMİLEYMİŞİMMMM:)) darısıı isteyenn herkesee inşalllahhh... Allahımm her isteyeneee sağlıklıı sıhhatlii bebişlerr versinnnn :)))
sorun deqil tuqcem.biraz geç cevap veriyorum ama kusura bakma.. bi yandan temizlik ütü vs.. yapıp bi yandan topiği takip etmeye çalışıyorum da.....
ben de kavga ettim....
ama barıştık sonra....
kocamla bızde eylülde qelmişdik koyaaltı akdenız ve eqeturu harıkaydı denıze bayılıyorum yaAmann terliklerimi test edicem yaaa bu kayıyomu bu kaymıyomu diye :))))Bi kere düştümya daha giymem balkonda:)))Ama güneş enerjisinden sıcak suyla yıkarım bak o geldi aklıma..
Konyaaltı sahilinde oturuyorum bitanemmm
sorun deqil tuqcem.
hayırdır nıye kavqa ettınız canım özel deqılse
kocamla bızde eylülde qelmişdik koyaaltı akdenız ve eqeturu harıkaydı denıze bayılıyorum ya
Bende sadece bu sahilin denizini severim kuzuum minik çakıllı denizin dibini görürsün her şeklilde hele bide sabah saat 6 ile 8 arası daha mükemmel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?